Dekorer badeværelset som et pro – med disse 7 tips

Badeværelset er et af de vigtigste værelser i huset - ikke kun fra rent praktisk, men også visuelt! Hvem ønsker at forestille sig noget i dag i sit eget hjem, er ikke rundt for at give badeværelset et tilsvarende udseende. 

Kun de smukke og de rige har råd til det? Langt fra det! Alle kan omdanne deres badeværelse med små håndtag og udsmykke ideer i et storslået værelse i huset og bidrage til sin egen følsomme situation. Hvis du stadig er skeptisk, tænk tilbage til din stressfulde arbejdsuge. Intet er smukkere end at tage et godt bad til at slappe af, tage et langt brusebad eller bare for at forkæle dig selv med en velvære - med den tilsvarende indretning i badeværelset, der går af sig selv. 

Vi viser i denne idébog syv enkle udsmykningstips, hvor du selv omdanner badeværelset selv uden et stort budget til et rigtigt blikfang. 

1. Med et strejf af grønt

Planter skaber en særlig varm atmosfære i værelser og dekorere hvert badeværelse for lidt penge. Bambus og boxwood er særligt velegnet til beslag omkring vasken. I frie hjørner tilbyder større planter. Hvis du ønsker at supplere din planteindretning, kan du simpelthen bruge grønne fliser lige ved badets opbygning, eller efterfølgende kan du arbejde med klæbende folie. 

Den grønne farve støbt af planter af enhver art pryder især klassiske bade i hvid og beige. 

2. Blikfang: træ

Træ kan gøre hvad planter kan gøre i lang tid. Det naturlige råmateriale bringer hvert badeværelse tættere på naturen og kan nemt integreres i et eksisterende badeværelse. 

I eksemplet med de spanske interiørdesigner fra Margarotger Iteriorisme anvendes en håndklædestang - som i øvrigt kan gøre dig selv af en gammel træstige - og der bruges også en badekarholder og vægindretning af træ. 

Alt dette kan gøres hurtigt og for lidt penge, men efterlader et varigt indtryk på alle gæster. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Små detaljer, store ideer

For at sætte spændende dekoration højdepunkter i badeværelset behøver du ikke nødvendigvis mange penge i lommen. Med enkle midler kan eget badeværelse indrettes som om det var lavet af en professionel professionel. 

Så du kan bruge enkle kurvekurve til opbevaring af håndklæder. Det gør noget, er praktisk og ser også rigtig godt ud. Andre muligheder er, et par blomster - uanset om det er ægte eller falsk - ved siden af ​​vasken i en simpel glasvase oprettet: lille indsats, stor succes. 

4. Alt er perfekt

Hylder tjener også som et dekorativt element - især hvis de er lavet af elegant træ. Hvis naturligt lys falder på dig og du opsætter en eller anden billedramme, er velvære allerede forudprogrammeret! 

Et lille tip: I billedrammerne har man ikke altid billeder, det kan også være sjove ord eller livsdom. Med så meget dekorativ skønhed i badeværelset kan du let nemt filosofere.

5. Ren afslapning

For at opleve ren afslapning i dette bad er et trin over tærsklen nok. Hvis du vil gå et skridt videre, tag en dukkert i det fritstående bad, som i dette tilfælde ikke er stjernen på badeværelset. 

Det handler om den dygtige dekoration ved hjælp af hvide sten og en stor grøn plante. Det omdanner badeværelset til en slags zenhave, der holder af Caribiske drømme. Dette bidrager selvfølgelig også til næsten komplette træpaneler af gulv, væg og loft. Unik! 

6. Majestetisk badning

Enhver, der har et stort vindue på badeværelset, har allerede fået den luksusversion, som andre kun kan drømme om. Så du bør også bruge dette! Et stort lyst gardin beskytter privatlivets fred, samtidig med at der tillades nok naturligt lys i rummet.

Hvis du også har det matchende fritstående badeskole og finkornede keramiske håndvaske, kan du gøre dit badeværelse til at se så majestætisk ud som de polske indretningsarkitekter i dette billede. 

Hvis du ikke har det, behøver du ikke at sørge. Der er trods alt dette smukke gardin. Hvis du så finder matchende gulv eller væglampe, vil rummet også skinne uden et fritstående badekar i storhed. 

7. Ren romantik

At slå dit eget badeværelse i et romantisk spa er en af ​​de nemmeste måder at dekomprimere: stearinlys! De fordyber badeværelset i et varmt naturligt lys og skaber en romantisk stemning. 

Hvis du ikke bare vil oprette lys til et langt bad i badekarret, kan du bruge dem specielt som en indretning på badeværelset, som i dette billede. Du skal bare pakke et lys ind i en smuk sag, og du har allerede skabt en god atmosfære med lidt penge og ressourcer. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: