10 topmoderne facadefarver

Facaden er telefonkortet til hvert hjem. Det repræsenterer ejerens smag og annoncerer den stil, der findes indenfor. Ved udformningen af ​​facaden er der dybest set flere punkter at overveje, men det vigtigste er uden tvivl farven. Og dette spørgsmål er ikke så let at svare. Fordi der er mange faktorer der påvirker farvevalg, for eksempel arkitektonisk design af bygningen, størrelse og miljø. Afhængigt af farven kan det samme hus udvikle en helt anden personlighed.

I denne idébog har vi samlet 10 forslag, der kan hjælpe med at gøre det lettere at vælge den rigtige facade maling. En sand kilde til inspiration!

1. Jordtoner

Hvis huset er i et mere naturligt miljø, er jordartet vores favorit. Huset på vores billede viser i behagelige marmelade og sandfarver og passer ind i miljøet som om i sig selv. Det udstråler med elegant elegance. Jordfarver virker vidunderligt i kombination med natursten eller mørkt massivt træ. Et andet tip: spillet med forskellige nuancer skaber fart!

2. nat blå

Mørkblå er mystisk og en ægte tegnfarve, som bruges enten til hele facaden, endnu bedre som en accentfarve. Det er perfekt til at bryde monotoni af hvide facader, for eksempel. Den mørke farve er karakteriseret ved en ejendommelig glød. Hun ser elegant, maskulin og meget ædle ud. Ikke desto mindre trænger farven ikke på seeren. Billedet bruger mørkeblå til at fremhæve carporten af ​​huset. Farvepaletten med hvid og mørk brun er absolut stærk.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Lyserød og pink

Denne dristige kombination sætter dig lige i feriestemningen: vi kender pink og lyserød som facadefarve primært fra sydamerikanske lande som Mexico. Her er de farverige facader til joie de vivre og glæde - to ting, der ikke gør skade selv i vores breddegrader. Denne farve er bedst kombineret med frodig vegetation, såsom palmer og bregner. Hvis du ser dette hus, vil du automatisk være i godt humør.

4. Stone grå

Grå i alle sine graderinger er for tiden i mode. Så hvorfor maler du ikke facaden i denne farve? Med Grå tager du ingen risiko, grå passer altid og kan kombineres med andre diskrete farver som sand, hvid og sort samt med lyse farver som rød eller gul. Hvis du vil tilføje lidt mere dybde til din grå facade, kan du vælge grå natursten i stedet for en simpel facadefarve. Den naturlige struktur af sten gør facaden endnu mere interessant. I vores eksempel mødes forskellige strukturer og gråtoner. Den sorte hoveddør dominerer billedet og tiltrækker alles opmærksomhed.

5. Accent i lys farve

Du stoler ikke på en facade i en lys farve, men du vil ikke uden farve? Vælg derefter en del af bygningen på forsiden af ​​huset og nedsænk den kun i en levende farve - for eksempel rød. Resten af ​​facaden skal være ret neutral og ensartet. Selv en naturlig træpanel passer perfekt.

6. Sort / hvid kontrast

Sort og hvid - dette er en af ​​de klassiske kombinationer, der altid overbeviser. Elegant, enkelt og tidløst - dem, der foretrækker en kølig underdrivelse frem for altid at være i fokus, skal vælge en facade i sort og hvid. Derudover passer denne kombination perfekt med de rene linjer i moderne arkitektur: kanter, højder og geometriske former kan fremhæves endnu mere ved legen med lys og mørk. Sammen med den rigtige belysning er der næsten dramatiske effekter.

7. Gul

Du vil tegne farve, men ikke hele byens opmærksomhed? Måske er en rig sennep gul den løsning! Farven passer godt sammen med andre facadefarver og giver stadig eget hjem en individuel berøring uden at overdrive det. Med natursten, rustikke træ og frodige grønne, gør gul det også nemt at skabe et middelhavsudseende.

8. Forskellige farver

Denne facade design er alt andet end tilbageholdt. Forskellige teksturer og farver hylder vildt her. Kan du lide noget udadvendt? Så skal du bruge flere farver til din facade. Men pas på: For ikke at være for skræm og kaotisk, bør du for det meste ty til neutrale farver eller flere farver i en farvefamilie. Grå, hvid, turkis - det er en smart kombination, for eksempel.

9. Fremhæv ikke facaden, men hoveddøren

På dette billede er ikke facaden i centrum, men klart den massive hoveddør. Mens facaden er diskret lyd-på-tone, fanger denne sensationelle dør øjnene for hver forbipasserende. En slående facade maling ville stjæle showet fra trædøren. Vi tror: alt blev gjort lige her!

10. Hvid

Ideel til små huse er en facade helt i hvid. Dette ser minimalistiske, enkle og moderne ud med det rigtige tilbehør, men også romantisk-feminint. Den eneste ulempe: Hvid ser snavset hurtigt ud. Derfor bør du vælge overflader, som er nemme at rengøre. Også en vægpanel med hvide træpaneler anbefales.

Skiltefuldt iscenesættelse af små huse? Her finder du endnu mere inspiration.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: