10 fantastiske modulære hjem

Modulære huse bliver i stigende grad i fokus for mange bygherrer. Avanceret materiale- og ingeniørudvikling gør det til en rentabel, effektiv og sikker løsning. De er udstyret med de samme faciliteter og strukturer som traditionelle huse, men er mere miljøvenlige, billigere og hurtigere at implementere. Vi har sammensat nogle rigtig gode modulære huse.

fordringer

Selvfølgelig gælder det også for modulære huse i forhold til konventionelle huse: De skal være rummelige og veloplyste, velisolerede og hurtigt opvarmede. De kommer også op med vigtige detaljer, der ofte bliver mindre bemærket i traditionelle hjem, såsom naturlige materialer, overfladebehandlinger og nyeste teknologi. Sidstnævnte giver også mulighed for en selvforsynende energi. 

Moduler og detaljer

Det særlige ved modulære huse er, at alle strukturer og elementer er normalt forudinstalleret. I lighed med et præfabrikeret hus samles de præfabrikerede dele af fabrikken først for at danne et hus og til sidst samles. Modulære huse har den fordel, at de for det meste er udvidelige med deres modulære design, og så kan f.eks. Terrasser eller endda hele gulve tilføjes.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Samling i rekordtid

Modulerne i dette hus blev fremstillet på kun 90 dage. Men denne hurtige hastighed er ikke så her sejre improvisation og mangel på kvalitet. Tværtimod, metoderne er faktisk effektiv, men er stadig vollstens designet til kvalitet og nøjagtighed. Resultatet er i denne model, en struktur lavet af FSC-certificeret træ, lavt energiforbrug, et skræddersyet efter kundens design og et moderne, edgy look.

omkostninger

Mens konventionelle husbygninger er kedelige og dyre, kan opbygning af et modulhus spare tid og penge. Generelt kan du flytte ind efter tre måneder, hvilket sparer en paralleludlejningsbetaling. Derudover er der faste omkostninger, da materialer og tid beregnes nøjagtigt. Du kan lære mere om dette hus her. 

feriebolig

Modulhuse anvendes ikke kun som et normalt familiehus, de er også ideelle som et andet hjem og sommerhus. Dette eksempel har 75 kvadratmeter, hvor du kan nyde din fritid. Placeret i de smukkeste naturlige omgivelser kan du nyde livet på landet uden at ofre komforten og teknologiske fremskridt i dag.

fleksibilitet

Modulære huse overbevise med en unik fleksibilitet, som gør det muligt for dem at tilpasse sig perfekt til miljøet og ejendommen. Dette bioklimatiske træhus kan realiseres med forskellige moduler som et drivhus eller en overdækket udendørs terrasse. Solfangerne er tilpasset de eksisterende træer og reducerer energibehovet og det økologiske fodaftryk.

Højeste komfort

Dette modulære hus med 100 kvadratmeter boligareal har et udstyr, der på ingen måde er ringere end konventionelle huse. Det har en stue, et køkken, tre soveværelser og et badeværelse. Højdepunktet er imidlertid de to terrasser, en foran og en bag huset. Derudover blev der brugt materialer af høj kvalitet som elegant marmor og fint træ.

Attraktivt design

Og det kan også være rigtig stilfuldt med modulære hjem. Modellen coodo præsenterer sig med glasfront og terrasse med pergola. Dette minimalistiske design bruger meget mindre materiale og er derfor meget billigere end et normalt hjem. Også for et sådant mini hus er ikke nødvendigvis et særskilt plot påkrævet. Hvor det er tilladt, den transportable coodo oprettet ved lastbil og kran og opfylder det ønskede formål.

En hel landsby

Et modulært hus behøver ikke være alene. I distriktet Treptow-Köpenick i Berlin blev et helt boligkompleks bygget i modulopbygning. Til dette formål er containere fremstillet af Corten stål blevet brugt. Deres kemiske sammensætning forhindrer progressiv oxidation og gør dem derfor vandtætte. Beholderne er således lette vedligeholdelse og stadig score med en entydigt autentisk æstetik.

Sten i stedet for træ

Det meste af tiden kommer træ eller stål til at tænke på, når vi tænker på modulære huse. Men hvad med sten? Ja, det er også muligt, som det kan ses på billedet. Hvis du elsker landdistrikterne atmosfæren, rammer denne model tyrens øje. Betonmoduler af natursten giver et rustikt udseende uden at gå på kompromis med energieffektiviteten og isoleringen af ​​huset.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: