For hvilke udvidelser og konverteringer har jeg brug for en byggetilladelse?

Du ønsker at udvide dit boligområde eller genopbygge dit hjem på en anden måde, men du er ikke sikker på, hvad i
Ramme er tilladt uden tilladelse? Vi forsøger at bringe lys ind i mørket
og vise dig hvilke foranstaltninger der er fri for godkendelse og for hvilke
Ændringer du skal have en tilladelse. Det skal siges, at
Statens bygningsforskrifter kan variere fra stat til stat, såvel som
Udviklingsplaner for de enkelte kommuner og ejendomme.

1. dyrkning

Ligesom der og frit næseparti ingen kan vokse her i Tyskland. Hvis man ønsker at udvide sin stue med en voksende, er det ligegyldigt, om man bor i en villa med en stor grund midt i intetsteds eller i et rækkehus i bebyggelsen: Udvidelsen af ​​en beboelsesejendom med et bilag er altid godkendes.

2. Indvendig ombygning

Alle byggearbejder inden for dine egne fire vægge er fri for godkendelse. Så længe der ikke ændres noget på ydervægge, bliver der ikke revnet bærende vægge eller huset ikke er under indre monumentbeskyttelse, derfor er disse konverteringsforanstaltninger ikke underlagt godkendelse. Hvis du ønsker at udvide din hems, men det kan være nødvendigt med en byggetilladelse, for eksempel hvis konverteringen måler en separat lejlighed.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Vinduer og døre

Med hensyn til nye vinduer og døre behøver du ikke tilladelse, hvis du bare udskifter og fornyer dem. Hvis du vil, men større åbninger og / eller flytte, skal du spørge på forhånd præcis, om de eksterne funktioner i ejendommen omfattet af et design lov, som også bestemmer bl.a. til udseende og størrelse af vinduer og døre.

4. Garage

Uanset om du har brug for tilladelse til at bygge en garage, afhænger størrelsen på den planlagte garage såvel som staten. Det er derfor tilrådeligt at forhøre sig på forhånd hos den kompetente myndighed.

5. Winter Garden

Dyrkningen af ​​en vinterhave til huset er en strukturel forandring. Derfor kræves der byggetilladelse, når der er forbindelse til huset. Glasbygninger uden en sådan forbindelse betragtes dog som drivhuse og kan opstilles uden tilladelse.

6. kviste

Hvis du ønsker at udvide dit opholdsrum med en dormer, kan du ikke implementere denne foranstaltning i de fleste stater lige sådan. Hvorvidt en byggetilladelse er påkrævet eller en foreløbig byggesøgning og dermed en forenklet procedure er tilstrækkelig afhænger af bopælsstedet.

7. Garden House

Hvorvidt opførelsen af ​​en haveafdækning kræver godkendelse eller registrering eller er helt fri afhænger af den respektive udviklingsplan. Både størrelsen af ​​den planlagte bygning samt udstyret og beliggenheden i haven spiller en vigtig rolle. Det er derfor tilrådeligt at informere dig selv før konstruktion.

8. Sammenlægning af to lejligheder

Lav 1 fra 2: Enhver planlægning fusion af to lejligheder, skal først indsende en ansøgning om byggetilladelse i almindelighed, da dette ofte fører til gennembrud i bærende vægge, og de er ved at opbygge ansøgningsgebyr i de fleste stater.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

98 − = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: