9 абсолютни цветове за новата ви стена през 2017 година

И, разбира се, новата година носи нови жизнени тенденции в нашите четири стени. Точно е точното време да помислите за нов дизайн, нали? Дали мебелите все още са съвременни? Банята може би се нуждае от преобличане? Но ако искате да се приближите бавно, защо да не опитате нов дизайн на стена? Понякога това са малките подробности, чиято промяна отново внася вятър в нашия дом. Поради тази причина искаме да се посветим особено на тенденциите в цветовете на 2017 днес. Тези, които не само ви карат да се чувствате добре, но също така ви моля ви посещение. Очаквате ли велики идеи за модерен дизайн на стените? След това погледнете!

първи Лилаво и лилаво: елегантност за всяка стая

Две готини нюанси от дома, които са идеално пригодени да заменят сегашните цветове на тенденцията от 2016 г., скоро ще открият синьо и розово. Следователно годината 2017 е изцяло в нейния знак. В комбинация, но и за себе си, носят двете цветове чудесно, елегантно докосване във всяка стая. Независимо дали е модерна или класическа, еклектична или творческа, с лилаво и виолетово като преобладаващ цвят на стената, през 2017 г. тя винаги ще бъде на прав път.

втори Пастелна комбинация от зелено и сиво

Пастелските цветове, особено в такива стаи, увеличават хармонията, в която често живеем - или тези, в които радостно приемаме нашите гости. Пастелните нюанси носят мек контраст с нашия дом и по този начин значително отпускат неутралните стаи. Тази година, това е комбинация от меки зелени и сиви, докато мента-зеленият пастел се използва пестеливо за голямо усещане за дома. Така че, ако планирате да третирате дневната си с нов дизайн на стени тази година, трябва да разгледате по-отблизо тази комбинация от цветове.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета Бяло: Вечното вечнозелено

Както и през предходните години, цветът бял ще остане един от абсолютните фаворити и през 2017 г. Положителните качества на този неутрално изглеждащ оттенък просто са твърде разнообразни, за да се избегнат. Не само, че цветът е бял безкраен, но и прави всяка стая лесна за почистване и поканване - независимо дали е баня или пухкава дневна. В комбинация с други охладителни нюанси като еднакво модерната тюркоаз, предимствата на белотата излизат на преден план - точно както в този пример.

4-ти Перлено сиво за привлекателна декорация

През новата година цветът сиво не бива да се подценява, когато става въпрос за съвременния интериорен дизайн. Вече успяхме да се възхищаваме на ефекта им в комбинация със зелен пастел. В абсолютно тънкостите нюансът на нюансът "Сиво", придава елегантна елегантност, особено в по-сдържаните дизайнерски стаи. Но като ключова дума за декоративния стил, тя създава и хармонична, привлекателна декорация, която гостите ви ще обичат. Кой не иска да заеме място на този диван?

5-ти Топла елегантност с розе

Старата роза или розе, като боя за стени, носи чудесен баланс на топлина и сдържаност към собствените си четири стени. Независимо дали става дума за класически хол в провинциален стил или модерен мансар в индустриален стил. Розовите нюанси са невероятно разнообразни и поради тази причина са предпочитани за цвета на тенденцията за 2017 година.

6-ти Камуфлажна боя за кухнята: зелена с докосване на жълто

Едва ли всяко същество е в състояние да възприема повече оттенъци на зелено от човека, се казва. Не е изненадващо, колко може да ни успокои този цвят. Много от нас вече се възползват от този факт в дома си. Може би скоро в модерната комбинация от пастели Mintgreen-Grey. Но мислили ли сте някога за зеленото камуфлажно цвят? Предполага се, че емитира естествено зеленото на природата много ефективно. С лекото си докосване на кафяво и жълто, не само има стимулиращ ефект, но и изключително хармонично. Перфектният цвят за вашата кухня през 2017 година.

7-ми Вдъхновяващо жълто за класическото жилищно пространство

Началото на годината е времето на добри намерения. Така че не искаме ли да се доближим до Нова година със съответния оптимизъм и енергичност? Кой цвят е по-добър от жълт? С нея докосва слънчевите лъчи през стаите ни. Той има стимулиращ и освежаващ ефект, като по този начин съчетава всички качества, които го определят като тенденционен цвят за 2017 г. Не само за класическия хол, както в този пример, но и с чудесно заглушен нот, може би дори у дома.

8-ми Сивият цвят е за 2017 г.

Ние в хомофобията сме убедени, че цветът на сивото във всичките му нюанси просто ще преобладава в новата година. Тя може да се използва по много начини в нашия дом - било то като основен тон за покана на мебели в декоративен стил. Или като голяма боя на стени в модерен или дори промишлен дизайн. Ако предпочитате тъмно сиво за вашата стена, трябва също така да подредите украсата съответно. Тъмните нюанси на синьото придават елегантно докосване, докато дървесната нотка внася топлота в стаята.

9-ти Морски сини тонове

В края на нашето малко пътешествие в света на тенденциите цветове 2017, отново, гледката на един много специален нюанс на синьото. Морските сини тонове с прекрасната си комбинация от зелено, тюркоазено и синьо са абсолютно очистени във всеки дом. В съвременните дневни стаи, но също така като цветна светлина в младежката стая или в кухнята чудесен избор. И най-хубавото от всичко е, че просто не можеш да получиш достатъчно, нали? Между другото: Тук можете да намерите много повече, страхотни идеи за повече цвят в кухнята тук: Завършете с бели стени в кухнята: 6 идеи, които да имитират! Звучи като добър план за новата година, нали?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: