Големи алтернативи на бетона: мраморна мазилка, бетон цир и варова мазилка

Бетонът разделя мнението. Някои го обичат и другите не могат да помогнат на студената фигура. Ние от homify сега излезте и изповядайте: Ние сме най-големите групи!

Днес обаче бихме искали да ви представим три алтернативи на бетона, които са по-рентабилни и въпреки това имитират много добре очарованието на бетона. Нашият експерт Марсел си тръгна от съвършен специализира в проектирането на повърхности и доказва страхотно майсторство и широко познаване на материалите, които той и екипът му използват. 

мраморна мазилка

Ако ви харесва градското и грубо очарование на бетона, ще обичате това мраморно лечение. Тъй като предимството е, че тази конкретна имитация може да бъде приложена и след това върху нормалните стени. Например, сурово изглеждащи стени в индустриален стил могат да бъдат създадени в обикновен апартамент в стар стил. Този дизайн е идеален за любителите на минималистичен и модерен дизайн, които искат да направят всяка повърхност уникална, защото може да възникне специална обработка на различни цветове, нюанси и структури. Разбира се, едната е променлива в градирането на сивия тон и може да направи това по-светло или по-тъмно.

Това е естествена мраморна мазилка, която е почти неразличима от реалния бетон. В допълнение към прохладния дизайн, друг положителен страничен ефект е насърчаването на здравословен вътрешен климат, тъй като дишащият мраморен ефект възпрепятства патогенната плесен. Така че повърхността е не само добра в хола, но и добра за бани, защото материалът е лесен за почистване и миене. 

Бетонът Cirè в банята

Бетонът Cirè се превежда като восъчен бетон, бил изобретен и разработен във Франция преди близо петнадесет години и оттогава се е утвърдил бързо. Concrete Ciré е истински конкурент на традиционния бетон и се използва все по-често. Това е истински бетон, който се смесва със синтетична смола. Beton Ciré се предлага в почти всички цветове и е подходящ за индивидуално приложение в бани, душ кабини, подове и дори за покриване на мебели.

Изложеният конкретен вид е резултат от различните повърхностни структури. Това обаче може да варира и според искането на клиента от огледално-гладко до порьозно. Точно това прави продукта специален, тъй като е много по-лесен за обработка от бетона по време на обработката. След като замазката се изсуши, циментовият бетон се превръща в силна, водонепропусклива повърхност, която се чувства като класически бетон и също има своите свойства. Бетонът Ciré получава с времето патина, което е доста желателно и прави всяка повърхност уникална. При повреда, материалът не променя цвета си, тъй като пълнежът има равномерно разпределение на цветните пигменти. 

Тук материалът е бил използван в стара вила и лесно поема задачата на конвенционални, доста грозни плочки. Цялата площ на стените и подовете е проектирана безпроблемно със здравия и измит цирк бетон, който е подходящ и за душове. За да се избегнат пукнатини, съществуващата подложка, изработена от плочки, беше подложена на тежка броня, за да се избегне отнемането на плочките, изискващи отнемане на време. Топлата концепция за осветление допълва умело вида и поставя стената в сцената.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Бетонът Cirè като покритие

Тук бетонно стълбище бе покрито с бетонно цирко. Веднага се забелязва, че разликата в цвета се различава ясно от горния пример и коя свобода на творчество се радва на този материал. Тук строителите искаха материал, който да подчертае сбития характер на конкретното стълбище, което се простира на три етажа. Екипът на съвършен неправилно поставените тънки слоеве Бетонни подова настилка в антрацитни цветове. За да се осигури постоянна защита на почвата, тя е снабдена с специален печат с копринено гланц.

варова мазилка

Друг вариант на дизайна е класическата варова мазилка. Тук се използваше за самостоятелно направената камина. Два специални свойства на мазилката са, че тя е екологична и топлоустойчива. Варовата мазилка не дава хранителна среда и е оптимално подходяща за здравословен вътрешен климат. В допълнение, порите за почистване могат да абсорбират и дори да намалят замърсяванията и замърсяването. Подобно на глинената мазилка, тя абсорбира излишната влага и по-късно го изпуска в сух въздух в затворени помещения. Дори и с цветовия дизайн, вие сте напълно безплатни. Тук камината се представя в средно сиво, което излъчва елегантна елегантност в стаята.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: