Всичко, от което се нуждаете за изграждането на платформа за легло

Леглото на пиедестал за собствената си спалня има много предимства и много от тях вече може да са си помислили за закупуване. Поради увеличението получавате допълнително място за съхранение и по този начин повече пространство, отколкото важно подово пространство. Само на няколко стъпки, можете сами да изградите платформа за легло и да създадете индивидуално парче мебели с характер. Показваме предимствата на платформата за леки платформи в сравнение с закупените и алтернативните варианти за дизайн. С основния набор от инструменти, необходимите материали и необходимото ноу-хау, самостоятелно построеното легло може да донесе различни варианти и, по желание, рафтова система или чекмеджета. Бъдете вдъхновени и смея стъпка, правят мебели себе си, тъй като в края на деня не е направил нещо, което да се гордеем, с част от обзавеждането, който подобрява хола с повече индивидуалност естетика.

Защо се плаща да построим поставка за леглото

Предимствата на леглото на пиедестал над нормалния модел легло са очевидни. Без значение дали малки или по-големи стаи, като такова легло
Придава правилно внимание и винаги изглежда малко възвишено.
В малките стаи спестявате много място и наличното пространство
под него също така дава ценно място за съхранение. С DIY може
за да оптимизирате своето собствено платно.
Докато завърши дизайнът може да не съвпада напълно поради размерите
други са, както сме предвидили за избрания от нас ъгъл,
Вземете всичко в собствените си ръце с проекта DIY. Също така спестява
пари в сравнение с крайния продукт. Материалите за
Придобиването може да се събере отделно и да се предложи едно
голям ценови диапазон, изцяло на индивидуалния вкус на индивида
коригирани. Като цяло, отнема повече време, но работата
струва си, защото самоусъвършенстваното подиумно легло може да бъде с
точна концепция до най-малките детайли и може да се внедри перфектно
не може да се справи с конвенционалния модел. Кой веднъж за това
Задачата и самостоятелното изграждане на подиума на леглото са решили
заслужава си усилието и директно през следващия
Помислете за проекта DIY.

Начертайте реалистичен план

На първо място за самостоятелно изграждане на платформа легло и всички други DIY проекти е подробно планиране. За това се правят измервания на височината и дължината на желания модел. В допълнение, в този момент може да се разгледа кой екстра е трябвало да има в края. С отворено пространство отдолу можете да създадете повече място за съхранение, с рафтове, които можете да оформите в собствената си библиотека, чекмеджетата предлагат място за дрехи, аксесоари или други предмети. Чрез внимателно планиране можем да видим кои строителни материали са необходими и след това да стигнем до следващата стъпка с чиста съвест. 

Между другото: Има различни възможности в Интернет за оптимално реконструиране на план на пода за перфектен план за проектиране на самостоятелно построената част от мебелите, като все още получавате полезни съвети.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Строителни материали

За самостоятелно изграждане на вашето собствено подиумно легло се нуждаете от подходящи материали. С точното планиране от първата стъпка можем сега
в железопътния магазин, за да получите всички съдове и ако е необходимо, експертно
получите съвети. Покривните летви или плочите OSB са най-добри
експерт, пригоден да приспособява. Има различни дървени варианти,
изборът е в личен интерес. Масивна дървесина е подходяща
най-добре и работи най-вече чрез красивото дърво
многостранен. Дали платформата би трябвало да е доста светла или тъмна,
решете останалата атмосфера на стаята и въпроса какъв е ефектът
искате да постигнете. Добро решение и нещо, което да имате предвид
се появява с изграждането на собствената си рамкова рамка, защото
матракът може да диша по-добре. Чрез редовно преместване на
закупените дървени ламели автоматично създават решетка на основата и
лесна версия на пиедестално легло е направена за нула време. Кой на
Ширината на рамката може да се направи без на OSB панела на подиума легло
Килим според индивидуалния цветен вкус
покрие. Други важни компоненти за професионалистите
Сглобяването на нашето настолно легло е винтове, както и различни
Дебелина на дървото, за да се осигури стабилна поддръжка.

инструмент

Без подходящите инструменти използваните строителни материали не използват много! Така че преминете към следващата стъпка и подгответе инструментите, необходими за нашия проект за домашен уют. Основното оборудване трябва да бъде акумулаторната отвертка, свредлото, ъгловото желязо, правилото за сгъване и молив в собствената си сервизна складова наличност. Понякога също така си заслужава да попитате приятели или съседи, които могат да помогнат с назаем тренировка. Въпреки това, ако често искате да построите свои собствени мебели, препоръчва се закупуването на основно оборудване от посочените инструменти. За да направите леглото според нашите желания и целенасочено подравняване според плана, моливът, ъгловото желязо и правилото за сгъване помагат. За да не се получат неприятни изненади, поради неточно изчисление на размерите и неправилно маркиране, тези прибори са от решаващо значение. Между другото, с акумулаторната отвертка гарантираме еднакво затягане на винтовете в нашия материал и по този начин предотвратяваме лошата конструкция, която в най-лошия случай не би могла да гарантира безопасността. Защото с нашето платформено легло искаме да се наслаждаваме на отлично качество на работа през годините. 

Подиумно легло с чекмеджета

Ако искате да оборудвате леглото с чекмеджета, ще получите интегрирана мебел за настаняване на всички елементи или дрехи. Това ви спестява гардероб и леглото се използва много добре. Защото, както вече знаем, такова легло на платформа не само осигурява естетически пространствен ефект, но в най-добрия случай може да служи и като допълнителен източник на пространство за съхранение. Ако решите за тази опция в леглото за подиуми, имате нужда от допълнителни материали. Една мозайка се оказва полезен инструмент за конструиране на точни форми на фронта на чекмеджетата. Ако искаме чекмеджета с ролкови чекмеджета, препоръчваме да прикрепите фиксирани колела. И накрая дръжките, които се предлагат в различни версии в магазина за железария, се пробиват на фронта на чекмеджетата. Когато проектирате чекмеджетата, можете да изживеете собствената си индивидуалност и по този начин да създадете своето собствено произведение на изкуството, което подчертава личния стил. Ние намираме много идеи в интернет и нашите експерти са винаги на ръка с полезни съвети.

Специални дизайни

Има много вариации в дизайна на вашето собствено подиумно легло, но също така и алтернативи като таванско легло и плаващо легло. Леглото може да се построи бързо и сравнително лесно. Фактът, че областта отдолу представлява кухина, означава, че не е нужно да я запълваме и можем лесно да създадем такава конструкция с рамка от различни дървени ламели. Ние сами определяме височината, индивидуално адаптирана към нашата спалня. Плаващо легло, както изглежда тази картина красиво, е създадено с европейски палети и четири опънати въжета, които са прикрепени към тавана. Удобен начин да дадете на леглото си специална аура и да дадете извънредно въздействие върху общото пространство. Независимо дали става дума за самостоятелно направено легло на платформа, легло за легло или плаващо легло, всички тези дизайни имат нещо общо, нещо уникално, в което закупеното легло от мебелния бизнес никога не може да се справи. Това DIY проект ние даваме нашата спалня е не само прекрасен пространство ефект, но в същото време се създаде по-използваеми пространство, което се срещне с нас винаги положително, ако наличното пространство не успее по-скоро ниска, или не.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: