40 стилни деко тенденции, които определено трябва да изпробвате през 2017 година

Това са малките детайли, които правят нашия дом истински дом. Независимо дали ви харесва луксозен или класически, модерен или дори еклектичен. За да може вашият дом да стане нещо много специално, ние сме събрали 40 тенденции за декориране за вас днес, които трябва да знаете абсолютно. Всички те са чудесно пригодени да направят целия ви дом около тях. Както се казва: Всяко пътуване започва с първата стъпка. Перфектният дизайн на дома започва с малко подробности. Така че нека започнем пътуването заедно с света на декорите и да погледнем в него! Да вървим!

Contents

първи Кръгли форми за сърцето на вашия дом

Кръгла табуретки и табуретки бързо ще станат мекото сърце на вашия дом като удобно място за сядане.

втори Възстановени куфари като нощни шкафчета

Любопитно възстановени, старите куфарчета предлагат не само място за съхранение, но и много специален улов - например, като нощно шкафче до леглото ви в спалнята.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета Слива: тенденционен цвят за мечтите на тапицерията

Тези, които харесват това, но са модерни, не могат да избегнат модерния цвят. Като последваща тапицерия е евтина и модерна в същото време.

4-ти Дълги завеси, дълбоки полилеи

Дълги завеси в комбинация с ниско окачени полилеи. Максимално богатство, което незабавно придава на гостите ви перфектния улов на очи. Голяма характеристика: Тук стаята изглежда по-голяма, отколкото е уникална и действа сама не само много по-привлекателна, но и по-луксозна.

5-ти Удобен кадифен камуфлаж

В съвременния, така и в индустриалния стил, хладните тонове изглеждат особено добри. Във връзка с кадифе канапе, това е истинската мечта!

6-ти Рафтовете за книги като докосване на личността

Шкафът е не само приятно да се гледа, но и невероятно практичен. Разстила се по цялата стена, става идеална декорация на стената с неповторимо лично докосване.

7-ми Жилищен декор и цвят на стената като тон на тон

Поразителен ефект, който прави мебелите почти невидими. Хладните цветове са особено подходящи за това, при което цветът на стената винаги зависи от цвета на дивана - а не обратното.

8-ми Подробности, които се повтарят във Вашия обект

Повтарящи се модели като калъфката за възглавници и произведенията за изкуство свидетелстват за очите ви за детайлност. Но и за вашите гости това е много подробно.

9-ти Геометрични вдъхновени аксесоари

Една от абсолютните жизнени тенденции през изминалата година са мебели и аксесоари в геометрично вдъхновени форми. В този пример виждаме защо!

10-ти Еклектичен поглед към стената

По отношение на съвременния дизайн на стените има много повече възможности, отколкото само боядисване на стени или снимки. Различните огледала и орнаменти внасят светлина в стаята и дори създават почти еклектичен вид.

11 Окачен шелф като интересна алтернатива

Вместо да изберат класическия стенен шелф. Какво ще кажеш за случаите, когато рафтовете висят от тавана?

12 Покривни греди в индустриален вид

Разработеният корпус на покрива придобива огромен чар, съществуващите греди на покрива не са скрити, а вместо това се обработват в автентичен промишлен вид.

13 Тенденцията на живот най-доброто: естествената каменна стена

Излиза да ни наслаждава не само в градските тавански помещения, но и да придаде на всяка къща много специално усещане: природната каменна стена. Абсолютна тенденция!

14-ти Ниски висящи светлинни топки

Като модерна форма на полилея, светлинни топки са започнали триумфалното шествие в нашите хола. Окачени от тавана, просто изглеждат фантастични, нали?

15та Сауна на тавана

Сауната в собствените си четири стени е перфектният начин да се възползвате от други неизползвани стаи на тавана.

16-ти Морският парапет

Плътното въже на стената до стълбите не само осигурява свеж вятър в живия дизайн, но и е изключително практичен.

17. Стълбище вместо стенен рафт или шкаф

Широката стълба я държи пред двора за рециклиране и също така ни дава място за съхранение на дома и личност. Например като страхотен дисплей за кухненски прибори.

18-ти Светилник от буркан на зидария

Скъпата за занаятчиите сред вас: лампа от стар съд за зидария. Създаден бързо и абсолютно уникален!

19-ти Декорация на цветя в минималистичната спалня

Преди всичко, нашата спалня се нуждае от хармония. Вместо да придават смели черти, нарязаните цветя внасят естественост и цвят в минималистичната спалня. Чудесно!

20-ти Небето от мрежа против комари

Изключително практично през лятото, но извън него интересен детайл: мрежата против комари. Смес от усещане за тропическа почивка и романтично убежище.

21-ви Камината не трябва да липсва в никакъв добър дизайн

Камината през зимата е безспорното сърце на всеки дом. Като последващ вариант на инсталация определено е аксесоар, за който трябва да мислите, ако все още не сте го направили.

22-ри Регулирана лавица с необичаен курс

Книжата предават личността. Защо да не дадете на поръчания шелф смел обрат? Цели, както и в този пример. Като група тя се движи близо до земята и само понякога се появява отново като фар в очите на наблюдателя.

23-ти Тънки въжета за домашния офис

Тънките проводници и въжета, монтирани на стена, осигуряват място за снимки и малки бележки, като поддържат домашния офис подреден. Също така е страхотно да гледате.

24-ти Пастелните нюанси са модерни

Както и през предходните години, светлите пастелни нюанси отново са една от най-модерните жизнени тенденции. Особено като цвят за рафта небето абсолютно око-Catcher.

25-ти Необработен поглед към цветната стена

Цветната недовършена стена позволява стаята да се появи в съвсем различна светлина, както в този пример. Страхотна тенденция някъде между модерните, индустриалните и творческите за намиране.

26-ти Минималистичното бюро

Проста дървена дъска, запечатана и два крака. Съвременното бюро днес не се нуждае от повече. Преносим и шик в същото време.

27-ма Кутии за вино и плодове като малка маса

Вкусният дървен тон на модерни плодове и кошове за вино вдъхва живот и творчество в дизайна на дома ви. Идеално например в спалнята.

28-ма Големи, тъмни абажури

Изчезнали са дните, когато светлината на тавана просто трябва да стане невидима. Тенденцията вече може да се мотае в стаята и дори да се играе като голяма, тъмна абажур на преден план.

29-ти Черно-бял контраст в кухнята

Бели подове, тъмни стени. Този максимален контраст на черно-белите елементи прави кухнята по-специално място за невероятно чувство за добро. Едва ли можеш да получиш достатъчно от нея, нали?

30-ти Винили в екстравагантен XL формат

Винилите могат да бъдат индивидуално пригодени и обработени. Освен това, те са толкова лесни за инсталиране, колкото и да се премахват. В екстравагантен XL формат, както в този пример за спални, така и много подходящ.

31-ви Ръчно изработена стенопис

Лично докосване за вашата спалня е сигурно с ръчно изработена стенопис. Повечето личност и стил просто не работят.

32-ри Творчески развлечения за банята

В банята може да се забавлявате тази година. Например с цветни декоративни елементи като сладка риба или естествено течащи водни линии.

33-ти Велик модел на стената - без цвят

Дизайнът на стените е голяма тема тази година. Дори и без цветни акценти са възможни, както се доказва този пример. 

34-ти Коженото аксесоар прави разликата

А кожен аксесоар в места, където не бихте очаквали, например, огледалото в коридора може да направи разликата.

35-ата Възраждането на сгъваемото огледало в банята

Long гледат накриво като старомоден, сега той празнува най-накрая заслужено завръщане на огледалото за сгъване в банята се оказва не само практични, но и като стилен, елегантен и съдове.

36-ия Нека видим структурата на къщата

Отново виждаме как гредите на покрива не са били скрити, а са били съзнателно интегрирани. Голям страничен ефект от тази тенденция: Интериорният дизайн може да се възползва и от формата на къщата или таванското помещение. Резултатът е много личен дом - и това винаги е модерно.

37-то Прозрачни стени

Един светъл дом е привлекателен и удобен. Прозрачните стени позволяват естествената дневна светлина да тече на места, които иначе биха били изключени от масивните стени.

38-и Цвят на черна дъска за младата кухня

Лесен за инсталиране и изобщо не е скъп: цветът на черна дъска прави всеки стена на кухнята интерактивно преживяване и следователно е абсолютно в синхрон с тенденцията.

39-то Античен стил

Независимо дали викториански или колониални, старинни мебели донасят очарованието на широкия свят във вашия дом.

40та Шибан шик за индустриалната кухня

Не може да се каже нещо друго: Очуканият шик и индустриален дизайн хармонизират чудесно един с друг. Не е чудно, че тази комбинация понастоящем е по-търсена от всякога в планирането на кухнята.

Но дори и отвъд очукан шик ние имаме, наред с други неща, 10 вдъхновения за кухненски дизайн, които се състоят ентусиазирано. Погледнете!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − 78 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: