Украсете банята като професионалист – с тези 7 съвета

Банята е една от най-важните стаи в къщата - не само от чисто практично, но и визуално! Който иска да си представи нещо днес в собствения си дом, не е наоколо, за да даде на банята съответния вид. 

Само красивите и богатите могат да си позволят това? Далеч от това! Всеки може да трансформира банята си с малки дръжки и да декорира идеи в прекрасна стая на къщата и допринася за собствената си усещане за добра ситуация. Ако все още сте скептични, помислете отново за стресовата работна седмица. Нищо не е по-красиво, отколкото да вземете хубава вана, за да се отпуснете, да вземете дълъг душ или просто да се поглезите с уелнес - със съответния декор в санитарната баня. 

Показваме в тази книга от идеи седем прости съвети за декорация, с които можете да превърнете банята дори без голям бюджет в истински очите. 

1. С едно докосване на зелено

Растенията създават особено топла атмосфера в стаите и украсяват всяка баня с малко пари. Бамбукът и боклукът са особено подходящи за фитинги около мивката. В свободните ъгли предлагат по-големи растения. Ако искате да допълвате Вашата декорация на растенията, можете просто да използвате зелени плочки направо по време на изграждането на банята или след това да работите със залепващо фолио. 

Зеленият цвят от растения от всякакъв вид украсява особено класическите бани в бяло и бежово. 

2. Очите-улов: дърво

Дървесината може да направи това, което растенията могат да направят за дълго време. Естествената суровина доближава всяка баня до природата и може лесно да се интегрира в съществуващата баня. 

В примера на испанския интериорен дизайнер на Margarotger Iteriorisme се използва кърпа багажник, изработени от дърво - Между другото, можете да направите сами от стара дървена стълба - и се използват скоба вана и декор стена от дърво. 

Всичко това може да се направи бързо и с малко пари, но оставя трайно впечатление на всички гости. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Малки детайли, големи идеи

За да поставите вълнуващи акценти в банята, не е нужно непременно да имате много пари в джоба си. С прости средства, собствената баня може да бъде украсена, както ако е направена от дългогодишен професионалист. 

Така че можете да използвате обикновени кошници от ракита за съхранение на кърпи. Това прави нещо, е практично и изглежда много добре. Други възможности са няколко цветя - без значение дали са истински или фалшиви - до мивката в проста стъклена ваза, създадена: малко усилия, голям успех. 

4. Всичко е перфектно

Рафтовете също служат като декоративен елемент - особено ако са изработени от елегантно дърво. Ако тогава естествената светлина падне върху тях и ако някой постави една или друга картина, благополучието вече е предварително програмирано! 

Един малък съвет: В рамки на картините не винаги има снимки, то може да бъде и смешно думите или житейската мъдрост. С толкова много декоративна красота в банята лесно можете лесно да философирате.

5. Чиста релаксация

За да се насладите на чистата релаксация в тази баня, е достатъчна стъпка над прага. Ако искате да отидете още една крачка, потънете в самостоятелната баня, която в този случай не е звездата на банята. 

Това е за умелото украсяване, използващо бели камъни и голямо зелено растение. Тя превръща банята в един вид дзен градина, която се грижи за карибски мечти. Разбира се, това също допринася за почти пълната дървена облицовка на пода, стени и тавани. Уникално! 

6. Величествено къпане

Всеки, който има голям прозорец в банята, вече е хванал луксозната версия, за която другите могат само да мечтаят. Така че трябва да използвате и това! Голяма ярка завеса защитава неприкосновеността на личния живот, като същевременно позволява достатъчно естествена светлина в стаята.

Всеки, който има право да се откъснат от старата баня и фино шарени керамични мивка под ръка може да се направи баня подобен величествен като полските интериорни дизайнери в тази снимка. 

Ако нямате това, не е нужно да скърбите, в края на краищата има тази красива завеса. Ако след това намерите съответната лампа или стенна лампа, стаята също ще свети без великолепна вана с великолепие. 

7. Чиста романтика

Превръщането на собствената си баня в романтичен СПА център е един от най-лесните начини за декомпресия: свещи! Те потопяват банята в топла естествена светлина и създават романтично настроение. 

Ако не искате просто да настроите свещи за дълга вана във ваната, можете да ги използвате специално като декор в банята, както е на тази снимка. Просто сложете свещ в красив калъф и вече сте завладявали страхотна атмосфера с малко пари и ресурси. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: