Голяма сглобяема къща за 43 000 евро, построена за 3 месеца

Мечтаете за естествена дървена къща в провинцията, която не струва много, е готова да се движи бързо и модерен дизайн с уютен
Животното чувство е обединено? Звучи почти твърде добре, за да е истина, нали? Доброто
Съобщение: Нашите руски архитекти експерти от BIO - архитектурно бюро
на Иван Овчинник
дават възможност. Те произвеждат висококачествено, устойчиво
Дървесинът завърши къщи в рамките на три месеца във фабриката си и ги постави
а след това на място за своите клиенти само за един ден. Любопитно? ние
Разгледайте един от техните проекти.

Стилен външен вид

Така че много от нас си представят перфектната къща за почивка в провинцията, нали? Естествените материали и перфектната комбинация от домашен уют и модерен стил са ключът към щастието. Къщата с чисти линии, светло дърво и големи стъклени повърхности хармонично се адаптира към идиличната си горска среда.

Чиста идилия

От тази гледна точка, истинският размер на сглобяемата къща става ясен. Той предлага на обитателите си гордост от 120 квадратни метра жилищна площ и е истински оазис на благополучие през всеки сезон. През лятото можете да се отпуснете на просторната тераса, а през зимата висококачествена изолация и камина да осигурят приятна атмосфера.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Материали и Ко

Къщата е изработена в завода от висококачествено устойчиво дърво и стените й са изолирани с слой от минерална вата с дебелина 15 см. Прозорците са с двоен стъклопакет.

интериор

Интериорът на къщата е наводнен с естествена светлина благодарение на големите стъклени повърхности и благодарение на високите тавани е особено щедър, лек и ефирен. Естествените материали осигуряват уютно, уютно и топло чувство на живот.

Ненадмината цена

Стойността на парите на тази къща е наистина сензационно. Производството в завода възлиза на 43000 евро. На всичко отгоре, разбира се, има парцел, транспортна и подова плоча, както и всякакви специални изисквания по отношение на оборудването.

Рустическа модерност

Къщата получава своя специален характер чрез взаимодействието на селски и модерни детайли. Например, той е оборудван с модерна отоплителна система, но придава допълнителна традиционна печка уютно, рустик докосване и много уютна атмосфера.

Имаш ли вкуса? Тук ще намерите много повече информация и много вдъхновение по въпроса за сглобяемата къща.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 18 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: