8 американски кухни, които искате да имате днес!

Пожелаваш ти американска кухня? Американските кухни са сред най-практичните, модерни и функционални кухни. Това не е просто разкъсване на стената между кухнята и трапезарията, но създаването на място, което улеснява комуникацията и живее заедно. Днес можете да видите какво може да изглежда такова място на споделените преживявания, което идеално се вписва в стила на останалата част от интериора.

1. Най-добри практически

Американска кухня е отделена от трапезарията с бар. Това е основното изискване, което всички американски кухни трябва да изпълнят, независимо дали са малки или големи. Разликите в размерите се компенсират в американските кухни чрез избор на съвпадащи мебели. Така е размерът на кухненския плот по договаряне, но не и факта, че тя съществува.

2. Спестете пространство и енергия

Американските кухни винаги са избор за практически решения, тъй като спестяват пространство. Освен това можете да спестите енергия с американска кухня, особено ако има естествени източници на светлина и може да спести електроенергия само поради липсата на стена. Вечер, например, светлината на трапезарията може да се използва в кухнята. В този пример, например, интериорните дизайнери осветяват кухнята, така че индиректно осветява трапезарията. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Поддържайте декорацията проста

Когато кухнята и трапезарията са в една стая, двойната декорация се грижи сама за себе си. Американската кухня може да се адаптира към най-различни стилове в обзавеждането. Единственото нещо, което винаги се запазва, е разделянето на кухнята от трапезарията през кухненския брояч, маса или кухненския остров. Колкото по-просто е декорацията, толкова по-лесно е да се поддържа хармонична атмосфера. 

4. Обменът е фокусът

Американската кухня е идеална за живеене заедно. Тя опростява обмена между жителите. Не само електричество, светлина и декорация могат да бъдат свързани заедно, но който готви в американска кухня не е автоматично отделен от останалите жители, може да говори или по-лесно да наблюдава децата.

5. Гарантирайте вентилацията

Много от тях се страхуват от американска кухня, защото това може да причини неприятни миризми в цялата къща или в целия апартамент. Ето защо е особено важно в една американска кухня да се осигури добра вентилация. Например тази кухня има големи прозорци, които се отварят по всяко време. В допълнение, тя не трябва да липсва на добре функциониращ аспиратор. 

6. Чистотата е елементарна

Американската кухня има много предимства, но понякога представя на потребителите предизвикателства. Ако има хаос в кухнята, цялата стая изглежда разхвърляна и нечиста. Следователно, не само мръсни ястия трябва да изчезнат от кухнята. Също така работните повърхности трябва да бъдат постоянно чисти и подът не трябва да има нито петна, нито трохи. 

7. Обзавеждане и дизайн

Американска кухня винаги споделя атмосферата си с трапезарията. Устройство в еднолично е следователно винаги неблагоприятно. Независимо от промените - било то мебелите или дизайна на стените - винаги трябва да се включи друга функционална област. Тази кухня е толкова неутрално проектирана, че оставя много пространство за маневри в трапезарията, а други цветове са възможни.

8. Аксесоари и детайли

Фактът, че кухнята и трапезарията са една, не означава, че трябва да правите без вълнуващи детайли в кухнята. Цветя, лампи и декоративни ястия са перфектни начини за оформяне на кухнята и да я дадете на индивидуален характер. 

Вече имате някои идеи за вашата мечта кухня, но бихте искали да видите повече американски кухни? Ето някои по-добри примери. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: