Стенни дизайн: 6 чудесни идеи за коридора

Странно, но вярно: коридора е една от къщите, която харесваме веднъж в рамката
забравете интериорния дизайн. Защото едно нещо е сигурно: практично и пълно
той трябва да е функционален. Но затова вече би трябвало да привлича, да открива
Ние от Homify все пак. Но тъй като пространството тук често е ограничено, предполагам
Нека днес да погледнем стените и да видим как ги поставяме в светлината на прожекторите
така че целият коридор има някои от тях.

1. Елегантна и привлекателна облицовка на стени

Започваме с класически коридор, който е много тесен. Тук не можем да приспособим много аксесоари. За щастие, все още има стената. И те напълно са използвали собствениците на жилища. Красива смес от фурнир и измазани стенни греди срещу нас. Между тях има няколко саксии, които просто бяха окачени на стената. Заедно с действителните растения те придават приятна комбинация от стилове. Точките дават на стената достатъчно светлина, за да ги покажат. 

2. Оригинални и несъмнено

Радикално различна е тази идея, но невероятно красива. Всичко тук е насочено към един много оригинален, класически вид - включен е облицовката на стените. Стенните плочки в 3D оптика отново поставиха на стената умишлен акцент. Хармонично: Мебели от тъмно дърво срещу иначе бял фон. PS: Смешно намираме идеята да използваме пианото като рафт за някои художествени отпечатъци. По този начин стената е проектирана в предната част на коридора - и това доста гъвкаво. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Тук минимализмът е чист

Минималистичните жилищни помещения често идват в много неутрални цветове и следователно без много дизайн. Тъй като те основно се основават на функционалните структури на сградата. Прекалено много оръжия са нежелателни в такива дизайни. Само черно-бял печат върху стената създава специален акцент в тесния коридор. В допълнение тесен сандък - дизайнът на този коридор е завършен. 

4. Оформяне с рафтове

Това входно антре всъщност е построено като библиотека. И това има смисъл в този случай, защото коридора е много широк и би бил твърде лош, за да го използваме само като входна зона. На лявата стена домакините са инсталирали дървени рафтове, които са осветени отдолу. В същото време, стената създава красив ефект - дори вечер. 

5. Различни декоративни елементи

Понякога нашите къщи и апартаменти са нарязани така, че входната зона е непропорционално голяма. Тогава често възниква въпросът: какво може да се направи с него? Е, основно тази област може да се третира като всяка друга стая. Ако има място, можем да създадем хубав кът за сядане с фотьойли и странична маса тук. Освен това има скрин, няколко арт отпечатъци на стената или килим. Единственото условие: Пасажът трябва да даде на всички жители достатъчно пространство, за да преминат през коридора. 

За стена дизайн: За да поставите акцент в този коридор на една от стените, от лявата страна на стената бе подчертано от ефектна мазилка, което прави стената измамно недвижими Rohmauer. Освен това, красиво огледало и няколко снимки: Готово е този дизайн на стената. 

6. Тесен коридор с увлекателно око на стената

Разбира се, този коридор е толкова тесен, че всъщност покрива само ширината на вратата. И така, жителите наистина се възползваха максимално от тъмната, без прозорци област, като я нарисуваха много ярко. Коридорът получава очевиден размер, който всъщност няма. От лявата страна има някои произведения на изкуството върху тесен дървен рафт, който трудно заема място. По този начин, въпреки ограничението, се създава красива Akeznt - и това, без да действа доминиращо. Между другото, фактът, че снимките не са затворени, но само на рафта е страхотно. Така че снимките могат да се обменят по желание, без да се разрушава мазилката. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: