СИМ Конкретни писма, направени сами

Едва популярен - в истинския смисъл на думата - в момента са аксесоари за дома, изработени от бетон, знае блогър Таня от MX живот. На нейния прекрасен и творчески DIY-блог ще откриете много красиви вдъхновения от гледна точка на декорация и интериорен дизайн, както и идеи за подарък за имитация. Тъй като бетонът е толкова популярен и сивите, груби повърхности са станали незаменими в архитектурата и жилищната площ, сега Tanja се присъедини към проекта конкретни писма дързост.

За толкова дълго време конкретен проект беше на моя списък със задачи, а сега си поставих да направя такава тежка маса. Само първото ми изживяване с материала бе доста разочароващо. Винаги изглеждаше толкова лесно в жилищни списания и блогове, които представиха прекрасни продукти, изработени от мълниебетон. И тъй като всъщност не съм много съвестен, когато става въпрос за четене на рецепти, на първо място бяха създадени няколко първи произведения без желания успех. С няколко трика е много лесно и бързо. 

Тъй като вие можете да размазвате елегантните декоративни елементи сами и без много разходи, Таня ни обяснява стъпка по стъпка homify:

Това е необходимо:

- Картон или идеално силикон 

- Ножове и ножици

- Пакетна лента за превръзка

- Слънчогледово масло (или друго масло без мирис)

- Контейнер за смесване

- малка метална шпатула

- Бетонна замазка (налична в добре асортизиран железопътен магазин)

Така се прави:

Аз избрах писма - можете да купите триизмерни картонени копия за няколко евро във всеки магазин за занаяти. С нож, дъното на матрицата сега е внимателно отстранено, в огледални букви като М Ако страницата няма значение, а за всички несиметрични букви, формата трябва да бъде нарязана така, че предната част на конкретната буква да е отдолу. За да се постигне гладък резултат по-късно, матрицата сега е облицована с парче касета вътре. Това е малко досадно при първото писмо, но бързо бързо измъкнете лък. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Сега разбъркването започва ...

Ако матрицата е облицована по подходящ начин, смесването на бетонната замазка може да започне. Тук не се изисква допълнително добавяне на пясък, просто се смесва с вода достатъчно количество от замазка, докато консистенцията е хубава, но не и прекалено течна. Това е най-добрият начин да се следват условията за смесване на опаковката. Разпределете маслото свободно от вътрешността на матрицата, след това бързо напълнете бетонната маса в матрицата и се разстила добре с шпатулата във всички ъгли. Бетонът обикновено се разклаща, затова е препоръчително да премествате формата назад и напред за няколко минути. Ако поемете дървена чиния, това е по-лесно. Дори повтарящото се почукване на земята не може да навреди. Допълнителното боядисване със шпатула в запълнения бетон прави повърхността по-късно по-гладка.

Сега е нужно търпение!

Сега е време да се намери тихо място, където писмото може да се втвърди в мир. В идеалния случай поставяте тежки предмети срещу външната страна, така че картонът да не може да се издуха странично. И сега е време да чакаме - и аз наистина не съм добър в това! Времето за съхнене от поне 24 часа е задължително, толкова по-дълго, толкова по-добре. След това писмото може да бъде чудесно освободено от формата и формите също могат да се използват повторно. За разлика от много по-финия гръб от бетон, буквата, изработена от бетонна замазка, не може да се обработва със шмиргенова хартия, тъй като би изложила съдържащите се фини камъчета. Това ви дава хубав, груб вид. 

И така изглежда резултатът в крайна сметка

Писмото е добро както вътре, така и като творческа декорация, и на открито. По този начин индивидуалните номера на къщите могат да бъдат произведени чудесно и евтино с този метод. Като подарък идея за строителите, така че истински хит. Но след това не забравяйте да осигурите дупки за суспензията преди сушене. Например, човек може да натопи гъста писалка в масло и след това да го натисне в матрицата, където по-късните винтове трябва да осигурят необходимото сцепление. 

И сега се забавлявай!

Нуждаете се от повече идеи за деко за декорация? Например, blogger Art of Mil обяснява в нейния DIY Ideabook как можете да шиете възглавница с мотив на листа си.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: