10 бани с душ, които правят да забравите вана гладка

Много бани в съвременната епоха могат да се справят без вана. Защото толкова красива, колкото тя е: тя просто отнема много място в малките бани и заема душата все повече и повече от подчинен приоритет. Ето защо в нашата текуща статия искаме само да се занимаваме с душ бани, които потапят стаи в безкрайно готини дизайн. Не само плочките и душ кабините дават на помещенията грандиозно фона, душ-отоплите тела също са в елегантен дизайн и оформят цялата баня. Разглеждаме 10 примера за това, какво означава за вашата собствена конструкция планирането да се интегрират душове и кои проекти могат да бъдат създадени с душ бани. 

1. Въздушен дизайн с мозайка

Каква лека и просторна баня. Красивите мозаечни плочки и прозрачния висококачествен душ с контрол на кръглата стъкло
към светлината, която изглежда в тази стая. От друга страна санитарните предмети, кърпите и радиаторите, както и класическата бяла стена са дискретно зад нея. 

2-ра стая с душ в японски стил

Експертите в нашия втори пример днес са вдъхновени от красивия азиатски стил. Тъмният камък, който откриваме в душ и умивалник, е красива комбинация от дърво и бамбук, създавайки спокойна обстановка за тяло и ум.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Баня почти като хол

Колкото повече банята попада в очите на дизайнерите, толкова по-нови проекти се опитват да комбинират бани с аспекти на хола. Виждаме дизайни, където банята е директно в спалнята, други архитекти опаковат
Обзавеждането и банята са проектирани заедно. И понякога банята ще
просто проектирани с елементи от хол - както в нашия пример. Тук наистина можете да се почувствате добре, нали? Козината е просто великолепна и мека!

4. Душ в банята с вид на Уелнес

Нашият следващ пример показва колко душ днес може да се конкурира с класическите вани. Защото в този душ липсват уелнес компоненти
изобщо не. Не само красивите плочки потъват в стаята
спокойна атмосфера. Допълнително осветление за цветна терапия и масажни джетове представляват едно
абсолютна добавена стойност в тази стая.

5. Цветни акценти в банята

Ярките цветове и декоративните ефекти са истински сили в съвременните душове. Докато плочките в банята се предлагаха само в намалени цветови палитри, днес те са още по-привлекателни с необичайните си цветове. В този душ душът с червени плочки незабавно хваща окото.
Комбинирана с прозрачен душ кабина, бяла керамика и задържана
Подовите плочки, душът е центърът на стаята, дори и да са
всъщност се намира във фонов режим.

6. Рустик стил

Да разгледаме друг пример, при който експертите са планирали душ, който е повече от необичаен. Душ кабината работи
в процеса като отворена кабина с ниска стена, в която сте почти на нивото на земята
може да влезе. Самата кабина има уважаван размер, в който също
много големи обитатели на къщи ще намерят достатъчно място. Необичайно големият прозорец е директно в душ кабината. Наред с големите плочки в
Star design съчетава душ чудесно в селски шик.

7. Душът като звезда на стаята

С тази душ кабина е необходимо малко умение за планиране. Тъй като, за да може душът да функционира гладко, тръбите за подаване и отводняване трябва първо да бъдат поставени в средата на стаята. След обновяването тази баня е с минималистичен дизайн. 

8. Мъжка баня с мистериозно докосване

Тази баня определено има докосване на мъжкото докосване. Тъмните плочки в сиво и кафяво придават силно докосване до банята. В този случай душ кабината се намира зад голяма стъклена стена в задната част на помещението, където допълнително се осветява. Тъй като в стаята няма прозорец, над кабината е монтирана мощна вентилационна система. Така че плесенът няма шанс тук. 

9. По-прост вид на индустрията

Тази малка, но фина баня е в класически индустриален вид. Една ниша в стаята служи като душ кабина, в която е построена почти невидима стъклена врата. Белите плочки в тухлен вид създават известния прохладен промишлен стил. Смешни: Стара маса за шевни машини служи като основа за модерното умивалник. 

10. Така благородният може да бъде баня

Две мивки, абсолютно минималистичен душ с черно-бели завеси и красиви тъмни мебели, създават топла среда с особено елегантно докосване. Ние мислим: Особено благородна концепция, която не оставя никакви уелски желания неизпълнени. Тук жителите със сигурност започват добре в новия ден!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 68 = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: