Ремонт на къщи: 5 вдъхновяващи проекта

Преустройството на къщата е структурната промяна на съществуваща сграда. Причините за такава мярка са
гъвкав. Независимо дали домът е твърде малък за семейството или за семейството
Твърденията в дома ви с течение на времето се променят, независимо дали са такива
Енергия и следователно в дългосрочен план искат да спестят пари или стара къща евтино
и сега иска да се адаптира към модерния стандарт на живот - едно
Ремоделирането на къщата носи много предимства и нов импулс в старите структури. ние
ви донесоха днес пет вълнуващи проекта на нашите експерти,
покажете как може да бъде различно такова преобразуване и какво общо
е възможно от гледна точка на ремоделирането на къщата.

1-ва къща ремоделиране: еднофамилно жилище в Щутгарт преди

Къщата за гости в Щутгарт, която нашите експерти от Холзър архитекти предположения, датира от 30-те години на миналия век. По това време тя е била построена като дървена къща с гредоред и тухлена зидария. През следващите 30 години нищо не се промени на сградата, докато външните стени не бяха окончателно топлоизолирани. Още 30 години по-късно покривът е бил покрит отново, но след това не е имало модернизация, тъй като къщата е построена. Време е за решителен ремонт и реконструкция на къща, която трябва да донесе семейството у дома тук и сега. Нашите експерти обновиха всички водопроводни, отоплителни и електрически кабели, осъществиха топлоизолацията на външните стени, както и визуално и пространствено предвидените основни промени и подобрения.

Самостоятелна къща в Щутгарт след това

Това изглежда като цяло след обновяването на къщата. Бяха положени грижи да не се промени радикално същността на сградата, а да се даде на къщата много подобрен, съвременен и открит вид. Гаражът от дясната страна на снимката вече е над една и половина нива, така че жителите могат да използват получения мецанин като стая за оборудване откъм градината. На горния етаж на къщата, планът на етажа беше до голяма степен поет, а на тавана, стената се напълни с големи мащаби, за да се получи голямо отворено покривно пространство.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

2-ра къща реконструкция: къща в Лайпциг преди

В Лайпциг стоеше екипът на Каро Архитекти преди задачата за цялостно обновяване, модернизиране, възстановяване и разширяване на двуетажна къща от 20-те години на 20-ти век. ремоделиране на домакините трябва да направи това излиза извън сцената, че тя допълва градската структура по модерен начин, атмосферата от времето на произход се поддържа и е създаден от сплитането на външното и вътрешното пространство щедра отворен и модерен начин на живот континуум. Къщата едва се е променила от 20-те години на миналия век и е останала празна дълго време преди ремонтните работи.

Полу-самостоятелна къща в Лайпциг след

Тук виждаме градината след обновяването на къщата. Нашите експерти измислиха идеи, които да съчетаят историческия характер на сградата с модерните елементи. Новото удължение даде на сградата контрастираща, вмъкната структура, която ясно се отделя от основната къща и изглежда, че плава пред нея. Разширението не е само разширение, но и тераса за горния етаж. Стъклата, които могат да се отварят през цялата ширина към градината, позволяват директни визуални връзки от интериора до зеленото, като същевременно осигуряват изход през терасата навън. Така че жизнената концепция върви безпроблемно от къщата направо в градината.

Трета къща преобразуване: от плевнята до къщата преди

Когато става въпрос за преустройство в дома, днес е не само изключително важно да се ремонтират и модернизират старите къщи, но и да се превърнат в модерни жилищни сгради полезни сгради като хамбари, конюшни и гаражи. Това е и начина, по който този проект на Lecke архитекти. Те енергично обновяваха стария плевен комплекс в Мюнстер и го превърнаха в съвременен дом, без да губят селския характер. Ще ви покажем това, което направиха нашите експерти от тази плевня ...

От плевнята до къщата след това

Каква трансформация! Старият тена е енергийно обновен с глинесто-дървена изолационна плоскост, използваща глинени мазилки и превърната в модерна жилищна сграда - включително фотоволтаична система на покрива, която доставя сградата с възобновяема енергия. Ремонтът на къщата обаче е предназначен да запази оригиналния селски характер на плевнята. По отношение на формата и строителните материали, те взеха пример за оригиналния списък.

4. Ремоделиране на къщата: Самостоятелна къща в Neuwied преди

В Неуид стоеше екипът от експерти Овчарски архитект преди въпросът дали би било целесъобразно да превърне тази стара семейна къща от 60-те години насам в модерен дом за мечти. Ремонт на къщи или ново строителство, беше големият въпрос. Конверсията се оказа по-икономична и по-устойчива, така че нищо не пречи на ремонтните работи. редица структурни промени, като например премахването на седлото покрив и дървени чардаци, разширяването на стълби дупката, масивни модификации на прозорци и врати отвори и пробиви в новото разширение са извършени.

Самостоятелна къща в Neuwied след това

Тази снимка ни предлага след обновяването на къщата в Неуейд. От изгубеното старо селище няма нищо, което да се види. На негово място сега се намира един изключителен дом за мечти в стил Bauhaus с големи прозорци, тераси и стълбище, което води до градината. Освен това, в сутерена е построен плувен басейн и ценното жилищно пространство би могло да бъде постигнато чрез напречното отглеждане. Вътрешните стойности на къщата са вече напълно отговаря на съвременните изисквания: Сградата се загрява от пелета с подземен резервоар пелети и отопление подкрепа соларната енергия, има контролирана вентилация система с възстановяване на топлината, система за почистване вакуум и модерен прибиране на дъждовна вода.

5. Къща ремоделиране: Самостоятелна къща в Англия преди

Също така в Англия може да се оцени успешното преустройство на къщата. Това еднофамилно жилище в Западен Съсекс беше празно за повече от две години и все повече се пренебрегваше през това време. Екстериорната фасада изглеждаше безутешна и изчезнала, градината беше преувеличена и пренебрегната. Независимо от това, купувачите на къщата признават потенциала на модернистичното строителство и характерната фасада и се поръчват Архитектура на живо с реконструкцията на къщата, която трябваше да превърне пренебрегваната сграда в модерен, енергийно ефективен дом.

Самостоятелна къща в Англия след това

И тук можете да видите какво са направили нашите експерти от разрушената къща. Модерният стил на външната фасада е запазен, но сградата се представя след ремонта на къщата много по-освежаваща, по-съвременна и по-приятелска. С голям от пода до тавана прозорци, нова боя, озеленен открит и изискан расте, но получи стилен дом, който запазва голяма част от първоначалния си характер сега значително по-добре в тук и сега се вписва.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: