Тапети в спалнята? Какво трябва да знаете за това!

Спалнята е нашето отстъпление. Тук се възстановяваме от забързаното ежедневие, презареждаме батериите, прекарваме романтични часове и започваме всеки нов ден. За да се чувствате наистина комфортно в спалнята си, можете да го настроите според вашия вкус. Започвайки с леглото до другите мебели до декорацията, трябва да обърнете внимание на хармоничния дизайн, особено в спалнята. Често се фокусирате твърде много върху декора и забравяте за дизайна на стените. Има толкова много хубави идеи за стените на спалните. Изчезнали са дните на стария тапет Raubasert - с нашите експерти ще намерите много вълнуващи модели, изработени от различни материали, с различни текстури и модели. Ще ви покажем какво да търсите при избора на тапети за спалнята, за да накарате спалнята ви да бъде привлекателна.

Предимства на тапета

Тапетът ви предлага много предимства: Тапетирането е много по-лесно в сравнение с рисуването, по-малко време и много повече
по-чист. Доста неудобно можете да си спалня с малко
Дайте дръжки на съвсем различен облик. В допълнение, има
в тапетите междувременно огромен избор. От обикновен цвят тапет в
интересни цветове до фото тапети с привлекателни
Мотиви, графично проектирани тапети по целия път до класически цветя
Печат има много модели и отпечатъци, от които можете да избирате.
Разгледайте нашите Ideabooks или се вдъхновете от предложенията на нашите експерти. Със сигурност ще намерите перфектната тапет за спалнята.

Модели и дизайн

Нашите експерти имат огромен избор от различни материали, модели и дизайн. От флорални мотиви, за да запазите тапети с природни и архитектурни мотиви, от луксозен и елегантен дамаска тапет за тапети, изработени от винил и хартия и напреднали тапети в метални или кожа изглежда всичко е включена. Ако искате да обзаведете своята спалня в колониален стил, можете да изберете тапет с модерни етнически модели, за любителите на иновативните дизайни се препоръчва тапет за спалня с 3D ефекти и геометрични мотиви. Има и тапети с фини картини в елегантни бели, сиви и бежови тонове, например, пикници и лов по - това ще бъде отличен избор тапет за модерна принцеса. С такъв тапет, който е истинско произведение на изкуството сам по себе си, вече няма нужда да се притеснявате за съвпадение на картини за стените ви. За спалнята винаги се препоръчва и тапет в синьо-зелени тонове, тъй като те спомагат за спокойствието и спокойствието. Подправени със златисти мотиви, тези тапети за спалнята правят стените ви истински окото.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Как да изберем тапета за спалнята?

При избора на тапети за спалнята влизат в действие различни аспекти. Обикновено тапетът трябва да се вписва хармонично в концепцията за спалнята. Това се отразява както върху материала, така и върху текстурата, цвета и печата. Ако все пак работите в спалнята с много модели, тапетът може би е малко по-задържан. Ако цветовата схема и използването на моделите са доста спокойни и задържани, можете да изберете тапет с удивителен шаблон. Твърде малкото отпечатъци и шаблони могат да бъдат скучни бързо, прекалено дива комбинация от шаблони, но причинява безредици, които не трябва да имат място в спалнята. На първо място, помислете дали искате да тапети стените или може би само една, може би тази, на която е леглото. Ако решите просто да тапети стена, можете да изберете тапет за спалня с удивителен модел тук. Ако останалите стени са оцветени или боядисани, този дизайн създава приятен контраст и не прави стаята неспокойна или силна.

Лесно нанасяне на тапети

Ако сте решили тапет и сте знаели колко стени искате да отпечатате с него, тогава е време да се подготвите. Преди да си купите тапет, първо трябва да изчислите колко тапети са необходими. За да направите това, измервате точно стаята и по този начин определяте повърхността на стената, ако е необходимо и повърхността на тавана. От тази информация и ролята можете да изчислите колко роли имате нужда. Моля, имайте предвид, че за тапети с тапети може да възникне в зависимост от размера на отпечатването повече или по-малко отпадъци. По-добре да си купите още една или две ролки, за да го пуснете в безопасност. След това трябва да изберете правилната тапетна паста. Всички тапети имат различни повърхностни условия и условия на употреба, затова първо прочетете тази информация, за да разберете какви инструменти и лепило имате нужда и как да подготвите повърхността. Информацията може да бъде намерена най-вече върху листчето на тапета. Онова, от което определено се нуждаете: хартия за маса, молив и сгъване, шпатула, нож за занаятчии, четка за тапети, ножици за тапети и може би дори гумени валяци от пяна. Когато имате всичко заедно, подготвяте земята. Стените и таваните трябва да са гладки, чисти и сухи преди тапетиране, както и да са равномерно абсорбиращи и носещи. Тези свойства се постигат с правилния праймер. Ако грундът е изсъхнал след около два часа, приложете тапета и го изгладете с помощта на четка за тапети. И накрая, премахнете с ножа все още изпъкналите остатъци, като по този начин осигурите промивна линия.

Така че поддържате тапета на спалнята си

Дори и вашите стени се нуждаят от грижи, но най-вече вашият тапет. Правете тапетът в спалнята редовно, премахнете петна и ги измийте, ако е необходимо. Всеки тапет има специални функции, така че проверете листовката, за да разберете какъв вид грижи е най-добре за вашия тапет. Много нови тапети имат винилно покритие, така че можете лесно да измиете стените си. не Имате ли миещи тапети, можете да продължавате с мека четка, кърпа за почистване, гумичка, се задоволява с ярки тапети с хлор-чист, така че да имат продължи ползване на индивидуално проектиране на стената.

Тапет за спалнята е лесен за премахване

В края на краищата, ако сте имали достатъчно от старите тапети след известно време, просто го сменете. Разбира се, че трябва да премахнете стария тапет и може да си спомните колко трудно е била тази процедура по-рано. Но това не трябва да е сложно и отнема много време за преопаковане. Важно е пастата да се разтваря с влага. Можете лесно да направите това с вода за изплакване, със специално почистващо средство за почистване на тапети от железопътния магазин или с почистващ препарат за пара, който можете да вземете от магазина за железария. Важно е във всеки случай влагата да проникне в лепилото. Имате ли много дебел тапет, можете да го подготвите с тапет таралеж и след това навлажнете. След излагане на влага първо се опитайте да издърпате цели платна отдолу нагоре. След това можете да премахнете отделни тапети или остатъци от лепило със шпатула.

Както виждате, тапетирането не е голямо изкуство. Изберете от нашите специалисти специален тапет по ваш вкус и превърнете спалнята в индивидуална и уютна стая, в която наистина можете да се почувствате добре!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: