Малка кухня с остров за готвене – 5 грандиозни идеи!

Кухнята винаги трябва да се убеждава на няколко нива. Тя трябва да изглежда добре, да е практична и напълно оборудвана. Освен това се нуждаете от достатъчно място за люлеене на дървената лъжица. Фактът, че не всяка кухня може да поеме огромни размери, е съвсем логично, особено в съвременната градска среда. 

Но не е нужно да се отказвате от лукса си. Дори малките кухни могат да убедят с практични острови и по този начин да осигурят перфектната комбинация от стил и функционалност. Тя дори може да привлече луди идеи. 

Веднъж сме събрали нашите 5 фаворити, които показват, че малките кухни с големи острови също могат да изглеждат много големи. 

Минималистичен шик с половин четка

В тази кухня можете да видите перфектно как може да се постигне чудесен ефект с малко средства. Ярките стени и тавани правят стаята да изглежда по-голяма и да направи светлата кухня приятна и приветлива. S-образната кухня е чудесна за готвене и взаимодействие с гостите - в същото време! 

В допълнение, структурата на кухнята прави оптимално използване на пространството и може да използва работния плот, кухненските уреди и масата от много страни. Светещите светлини, вградени в тавана, допълват дневната светлина, която преминава през големия прозорец. 

Кухня с оцветен остров

Дизайнерите на PDV Дизайн Студио знаят как да сглобяват кухня и да пресичат границите. Благодарение на съвременната и дръзка цветова схема, кухнята се превръща в акцент в цялата къща и може умело незначителни уязвимости. скрий размера. 

Кухненският остров, който служи както като седалка, така и като работна повърхност, е облечен в елегантно дърво. Това е идеалният контраст със синьото на кухненския бокс зад. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Поп Арт Кухня

Тази кухня е толкова поп изкуство, че дори Рой Лихтенщайн и Анди Уорхол биха искали да се пекат заедно. Модерната комбинация от дърво и ярки оранжеви тонове, както и целевата украса с знака на Coca-Cola и топлият цвят ви отвеждат до 50-те. 

Отляво на снимката се появява практически кухненският остров, докато точно на ръба на картината се оглежда истинската светлина на кухнята. Масата в стила на американска вечеря от 50-те години с изглед към красивата природа. Така че нямате нужда от много място за маса, но винаги почиствайте прозорците. 

Модерен с дърво

За великолепния дизайн на тази кухня са съчетани два много различни материала и стават елегантни съучастници в малката, но чудесна кухня: дърво и стомана. Комбинацията от двата материала създава прост, но впечатляващ външен вид, който насочва окото първо към светлото дърво, но след това се допълва от почти бялата стомана. 

В този случай кухненският остров се превръща в маса за хранене в същото време, осигурявайки комуникационен интерфейс между готвача и вечерящите. Стоманеният работен плот на малката кухня убеждава преди всичко чрез лесното й почистване. В края на краищата, стоманата може лесно и бързо да се избърше. 

Кухня с две лица

Ако погледнете от тази кухня по посока на трапезарията, можете да видите острова като класически функционален кухненски елемент, който предлага до мивката основно работна повърхност. Но ако седнете на масата и погледнете към кухнята, островът се превръща в модерен бюфет, който е идеалното място за съхранение на книги, телефон и други неща. 

В допълнение, лъчистата бяла на острова, както и цялата кухня прави стаята приятна. В резултат на това изкуствената светлина почти не е необходима през деня, което гарантира добър баланс на енергията - и, разбира се, добро настроение. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: