18 идеи, с които можете да организирате перфектно малките кухни

В нашите кухни винаги имаме претенции към перфекционизма. За кухнята
не само за готвене днес. Те също така дават нашата любов на един
индивидуален стил. Особено в малките кухни винаги се борим
достатъчно място за съхранение. Тъй като всичко останало често изглежда твърде хаотично.

това
Възползвахме се от възможността и събрахме идеи, като нашата
Съхранявайте храната и кухненските принадлежности в малки кухни, както е възможно
може.

1. Чекмеджета с много ред

Това дълбоко чекмедже предлага пространство за всякакви аксесоари - всичко е въпрос на правилната организация. В първия си пример намираме вляво място за ножове и дървени лъжици от всякакъв вид, от дясната страна има най-използваните подправки на един поглед. 

2. Мебели с достатъчно място за съхранение

Особено в малките кухни отворените рафтове и модулите на шкафа бързо са прекалено хубави неща. Тъй като една стая изглежда дори по-малка, отколкото в действителност. Нашият съвет: По-добре да подреждате много съдове и кухненски принадлежности зад еднакви шкафове и чекмеджета. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Малък шкаф за изтегляне

В тази кухня, подправките се крият зад тясна стена. В нашия случай тя е вертикална и подходяща за цялостен монтаж. Ние мислим: решение, което е особено нежно на гърба.  

4. Постоянно изглеждат уредите и мебелите

Мебелите и кухненските уреди не винаги трябва да имат точно същия дизайн. Но за да формират някакво единство, те вече трябва. Кухнята, която виждаме тук, съчетава фронтовете на леката кухня с уредите от неръждаема стомана.

5. Творчество с малки бюджети

Логично, студентите или стартови работници не винаги разполагат с бюджет, за да си позволят големи, планирани кухни. След това трябва да се придвижите в рамките на избрания бюджет. Това също работи, както виждаме в тази малка кухня. Модулен кухненски шкаф беше комбиниран с отворен шелф, в който дори се помещава микровълнова фурна. Кухненски прибори като мистрия или лъжици просто се окачват на полюс. 

6. Всичко на негово място

Готварските съдове и тигани са неприятни кухненски прибори, които понякога са трудни за натрупване - само тяхната форма гарантира. В това чекмедже се създава ред, като се раздели чекмеджето с няколко тесни разделители. Така че саксиите не се смесват. Smart: Също в едно и също чекмедже има въртящ се модул с място за съхранение на малки екрани или други плоски аксесоари. 

7. Кухненски шкафове за паниране

Особено в кухни, които минават над ъгъла, такива въртящи се модули правят много смисъл. В противен случай саксиите в далечния ъгъл на кабинета са трудни за достигане. Тогава хаосът е неизбежен. 

8. Скрит зад стилен фронт

Тази кухня се основава на издърпващ се вертикален модул, който днес е достъпен във всички възможни размери. В нашия случай това е много малък и тесен шелф, в който се вписват най-важните подправки. Практичен дизайн, който изглежда добре. 

9. Съхранение в L-образна кухня

Кухните, които трябва да бъдат вградени в ъгъла, почти винаги трябва да се изправят пред предизвикателството да се възползват добре от района в цялата ъгъла. Тук няколко тесни чекмеджета се комбинират един с друг за монтиране. Те предлагат максимална гъвкавост поради ограниченото пространство. 

10. внимание към детайлите

Интериорът на този кухненски шкаф беше структуриран с толкова внимание към детайла, колкото и външната площ. Различните високи чекмеджета осигуряват място за кухненски уреди, посуда и прибори за хранене. Красива дървена подложка разделя чекмеджетата, така че нищо не може да се плъзга един в друг. 

11. Практични и хубави

Вертикалните модули от неръждаема стомана не само изглеждат стилни. Те също така са особено здрави, лесни за почистване и изискват малко поддръжка. Така че се отплаща еднократната инвестиция в продължение на много години. 

12. Вземете прашка

Често имаме в къщата си построена кухня и осъзнаваме твърде късно, че сме забравили кутиите за боклук. Днес не е просто кофа, която стои наоколо, а най-вече кофа за отпадъци, както и пластмасови отпадъци до остатъчните отпадъци. Нашите кухненски проектанти са планирали кофите директно в кухнята и са ги инсталирали така, че да изчезват зад шкаф. 

13. Декоративни и функционални

Какъв вид! Кухненските дизайнери в следващия пример следваха промишлен дизайн и функционални линии. Не само белите плочки и мивката говорят този език. Откритите рафтове, които се простират по цялата ширина на кухнята, също свидетелстват за това.  

14. Очарователна декорация

Предоставено: Тази прекрасна дървена стълба всъщност не предлага много място за съхранение. Но тя изглежда невероятно елегантна и разполага с приятни кухненски уреди, които са твърде добри, за да се скрият зад шкафовете. 

15. Перфектна организация

Тук стигаме до дизайн, който изглежда почти като шкаф в килера. Защото зад бял затворен кухненски фронт има вътрешен шкаф с много отделения. Тук ще намерите кошници, подправки, брашно и захар, бисквити или чай. Шкафът е толкова чист, че самият кухненски шкаф изглежда като дизайнерски елемент. 

16. Малка кухня с тайно отделение

С тази минималистична кухня можем да си помислим, че се получава с много малко място за съхранение, но това не е така. Тъй като красивата бяла кухня вече започва зад кухненския плот и предлага в ъгловите въртящи се модули, които могат да настанят много кухненски принадлежности. 

17. Отворете рафтовете

Понякога вашият собствен стил го иска, за да искаме да се хвалим с нашите събрани ястия. Това е възможно в такъв отворен шелф, но е разделено, така че всички части изглеждат добре вътре. Рафтът и работният плот по някакъв начин напомнят за времето на баба - но се интерпретират в съвременен вид. 

18. чекмедже с модули от неръждаема стомана

Това чекмедже е направено наистина умен. Моделите от неръждаема стомана разделят чекмеджетата на различни места за отворени храни като сол или захар и подправки в плътно затворени контейнери. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: