10 идеи за наистина стилна кухненска стена!

Кухнята е известна като сърцето на къщата или апартамента. Не само тук се разпространяват сладки и апетитни аромати, но и място, където цялото семейство събира и обменя мнения. Не е необичайно да останете тук по-дълго и да се чувствате комфортно. Декорът също така допринася за това, при което много се набляга на уютна атмосфера. Има безброй дизайнерски идеи за кухни. По-специално, тя трябва да отиде в тази книга от идеи за кухнята стени, защото ако е така само една област е, така че можете да излезете от това много и да го направите абсолютно око-Catcher. Как точно? Следните вдъхновения ще ви покажат! 

1. глинени камъни за селски усет

Обезпечените камъни осигуряват особено рустикална атмосфера. Типичните правоъгълни, червеникавокафяви тухли създават естествено очарователен вид. Клей има свойството да бъде добро съхранение на топлина. Така че кухнята се поддържа топла през зимата, а през лятото - колко приятна - естественият материал има охлаждащ ефект. Но не само за стената могат да се използват тухли, но и за проектиране на печка; В края на краищата, високите температури не ги притесняват. 

2. Класическото: тапет

Тапет - класическата по рода си. Можете да видите на панелите на стената не виждам за известно време и нека стените вместо това, в сурово състояние, тапет сега изживява възраждане - класически е просто класика. По-модерни и необичайни от всякога, има тъкани ролки в различни варианти; Със сигурност има нещо за всеки вкус. В бяла кухня, колоритен и шарени модел наистина идва в собствените си и също така peps на централната част спретнато.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трети стикери за стена

За да акцентирате в кухнята си, стикерите за стена също са подходящи. Независимо дали става дума или мотив - изборът е почти неограничен и лепилото може лесно да се прикрепи към стената. Трябва да се внимава, за да се гарантира, че е възможно най-стабилна и лесна за почистване, особено ако материалът е бил използван като задна стена на кухнята, където готвенето е незабавно.  

4. Силен слой боя

Цветът никога не е наред и това важи и за дизайна на Вашата кухненска стена. Особено, когато решихте мебелите за приличен дизайн, можете да с боя постави силен акцент и кухнята си, за да бъде привлекателен отпуск. Можете да решите сами да пресечете стена, стени или дори определена част с цвят. Позволено е това, което ви харесва. 

5. Остъклени плочки: прекрасни и стилни

Плочките са скучни? Между другото! Особено ако идват като керамични плочки и с глазура и деликатно пастелно синьо. Плитният блясък им дава висококачествен външен вид и те умело добавят към матовите повърхности на мебелите. Отразяващите свойства отразяват светлината, която същевременно осигурява оптично увеличение на помещението.

6. За творчеството и забравата: черната дъска

Не само творчески, но и наистина готино е стена с черна боя. С креда можете да направите голяма бележка от вашия списък за пазаруване или неща, които бихте искали да забравите; правилната мисловна подкрепа е така. Но децата също се наслаждават на стената на боята и оставят цветни картини, които - за щастие - се връщат. 

7. Естествен камък в блокова форма

Природният камък е също толкова популярен като материал от дърво, и може да го направи! Особено в блокова форма, както е показано в този пример, тя създава естествен външен вид и очарователна атмосфера. Блестящите сиви тонове на камъка хармонизират добре с белите мебели и шаблоните с плочки; включително средиземноморски усет. 

8. Ширина за елегантен външен вид

Специална форма на естествен камък е шисти. Преди всичко, скалата се откроява благодарение на своята забележителна стойност на разпознаване, която се отразява в цвета на антрацита, почти черен. С него плочата гарантира елегантен, висококачествен вид. В неполиран вариант, скалата е все още един отгоре, идва с визуално привлекателна структура. 

9. Дървена облицовка за допълнителна доза уют

Харесвате ли го селски и много удобно? След това дървената облицовка трябва да е само за вас и вашата кухня. Дървесината като естествен строителен материал естествено има свойството да осигурява топла атмосфера. Но дървото не е същото дърво. Така че можете да избирате между различни видове. Също така по отношение на цвета, има няколко опции, които са отворени за вас. Ако тъмно кафяво има особено рустик ефект, лек или сивкав тон на дървото изглежда много по-свеж. 

10. Просто, колкото е гениално: снимки

Картини на стената, които в края на краищата може да не звучат като светлина. Но изглежда по-близо, почти не е по-добре. Картините ви позволяват много творческа свобода. Дали една или две отделни рамки с ясни размери или няколко различни размери - основно не можете да се объркате тук. В допълнение, можете да прикачите любимия си мотив и след като го видите, той се сменя за нула време. 

Друг вариант е стената на растенията. Как може да се грижите за чистата природа във вашия дом, ще научите в нашата книга за идеи. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: