10-те най-добри съвета за хладни младежки стаи

Намирането на идеалната студена стая за младежи може да бъде невероятно трудно, защото има много фактори, които допринасят за благосъстоянието на тази стая. От една страна има мебели, които не само трябва да изглеждат колкото е възможно по-красиви, но и практични. От друга страна, изборът на цвят също играе решаваща роля. Ако някой реши по-скоро за дискретни цветове, които вероятно са все още модерни години наред, или по-скоро нарисувайте стените в любимия цвят на тинейджъра - дори и при риск, че след няколко години ще се счита за безумно. Но има повече варианти за дизайн за стените, отколкото просто цвят. Например, тапети с 3-D модел вече не са нищо необичайно и дори татуировките на стени понякога са част от основното оборудване на творчески апартамент.

И сега идва въпросът от решаващо значение: какво днес принадлежи в хладните младежки стаи? Трябва ли музикалните инструменти да са в него, правите ли без пухкав килим или е все още готино да запазите декорация от предишните години? Да се ​​намери ясен отговор е почти невъзможно, за щастие всеки има различен вкус. Има обаче някои страхотни идеи за дизайн на дома, които Ви представяме в тази статия.

Мебели за хладни младежки стаи

Никога няма да загубим нуждата от уютни и тайни ъгли. Но особено за младите хора, важно е да имаме отстъпки, когато се чувстват сигурни и незабелязани. С избора на съвпадащи мебели и умелото им разположение, лесно е възможно да се интегрират в студената стая за младежи.

Тъй като младежките стаи са склонни да имат по-малко пространство за подова настилка, особено полезни са мебелите за спестяване на пространство като таванско помещение. Този модел на италианската компания TUMIDEI е проектиран така, че да имате достатъчно място под леглото за уютна всекидневна. В примерната снимка можете да видите, че мястото, създадено под леглото, е оборудвано с диван и малка маса. Тъй като диванът е разгънат, това също води до допълнителни опции за сън. 

С повечето легла, можете да получите достъп до матрака директно отгоре и да имате малка свобода на движение. Това е различно при този модел. Тъй като тук, горната повърхност е проектирана така щедро, че на нея може да се постави легло и рафт и вие също имате известна свобода. Докато вечерното четене и други малки неща могат да се прибират до леглото, в рафта могат да се поставят повече книги или декоративни елементи, прикрепени към стената на високото легло. С тази интелигентна мебел можете лесно да създадете готина младежка стая.

Много място за съхранение на студената стая за младежи

Складовото пространство е особено важно в младите стаи. Тъй като обикновено един е тогава точно във фазата, в която официално е от Теди & Ко, но всъщност те все още заспиват в килера, чакайки да бъдат прегърнати с нетърпение в ръцете им години по-късно. И тъй като обикновено не се интересувате от изискания ред в тийнейджърските години, скритото място за съхранение е още по-ценно. Ако приятелката или роякът на вратата звънят спонтанно, човек може бързо да скрие всички планински дрехи зад закритите врати. 

Колко студени стаи за младежи, които са практически едновременно, могат да бъдат обзаведени, виждаме в този пример на Мебелен магазин Меблик. В тази стая слагате дискретни и безкраен цветове, които в дългосрочен план да защитавате.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Осветен като цялостен талант

Ако студената стая за младежи не разполага с достатъчно място за легло и диван, дневното легло е идеалното решение. Такава мебел има предимството, че тя не прилича на типично легло и поради това може лесно да се използва като диван през деня и вечер да служи за спане. Да не забравяме, че мебелите за студената стая за младежи са работно място. Така че домашното може да се направи поне в приятна обстановка, бюро с достатъчно място и удобен стол са крайната. В този пример експертите на Дормиторио Йовен легло и маса са умело съчетани, за да се постигне възможно най-доброто използване на пространството в стаята.

Хубавите младежки стаи имат креативни стени

Какво ще охлади младежките стаи без снимки на приятели? В епохата на юношеството всичко се върти около радостта и предполагаемата любов - и затова трябва да обърнете внимание на това, когато планирате стая. Да ви предложи добра идея K&L Wallart. Те съчетават класически татуировки за стена с рамки за картини, създаващи уникални стени за фотография. Вие просто изберете желаната стена като например приятелите ми (на немски: моите приятели) и стига до картина с размери 10х15 см.

Стени в 3-D

Извънредните 3-D стени са нашият вътрешен съвет за идеалната студена стая за младежи. Екипът на Artil е специализирана в такива проекти от екологично чист REA гипс. Тази мазилка се характеризира с високото си качество и също така е без замърсители и има положителен ефект върху вътрешния климат. 3-D стените се предлагат на панели с размери 60x60 сантиметра и могат да бъдат монтирани навсякъде на стената. Налице са над 20 структури и оптика за дизайна. И ако цветът вече не е привлекателен, панелите могат лесно да бъдат пребоядисани.

Необичайна декорация на стената за хладната младежка стая

За прохладната стая за младежи все още липсва известна забележителност? След това опитайте една от триизмерните фигури на хартия вълк. Това са хартиените модели, които сглобявате сами, а след това гордо виси на стената - било то светлосинята еднорога, розовия слон или жълтия лъв. Ако занаятчийският труд не е под въпрос, можете да изберете и дива глава от дърво.

Умно съхранение

Fancy дизайни са задължителни за студената стая за младежи. Многопластовете на K&L Wallart съчетайте дизайн на тазобедрената стена с практическа употреба. След като изберете желания мотив, определете само трите цвята на чашите и имате перфектната табла за всякакви шансове и краища. Например цветните чаши са идеални за съхранение на писалки или бижута.

Места за спестяване на пространство

Жестоките младежки стаи не винаги разполагат с много място. Ето защо, в малките стаи пространство спестяващи мебели е алфа и омега Мебели за дизайн Kwik ще намерите тази изключително практична комбинация. Това е обширен секретар на стената, който обаче може да бъде сгънат по всяко време и по този начин изчезва незабележимо в стената. Същото може да се направи и със стола: ако не е необходимо, той може да бъде сгънат и подреден под леглото или зад гардероба.

Уют лукс

Всяка готина стая за младежи има ъгъл, за да се разхлади. Най-оригиналното решение за това е Cacoon. Това е мебел, която съчетава усещането за шоумен стол и уютен уютен ъгъл, като никой друг. Това го прави лесно да се отпуснете по време на четене и дори посетителите ще намерят място за сън за една нощ.

Хладната младежка стая Преди / След

Превръщането от детската стая в младежката стая е предизвикателство, пред което са изправени много родители. Експертът на декоративни идеи Той се погрижи за това и създаде идеалната готина младежка стая. Както можете да видите от преди и след снимки, елиминирането на глупавите цветове и излишната декорация играе главната роля. Мебелите бяха преместени, така че леглото под наклонения покрив вече е удобно място и дори може да се постави диван. Вместо розовата стена, сега намираме достойни цветове и черно-бял фото тапет, който носи малко повече мир, но не гарантира скука в стаята.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 82 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: