10 фантастични идеи за малки бани

Само защото банята е малка не означава, че тя трябва да бъде забравена. Всяка стая в къщата - малка, каквато може да бъде, може да бъде красиво обзаведена с малко любов към детайла. Събрахме 10 страхотни идеи, които превърнат малката баня в индивидуално пространство. Можете да играете с цвета на стените и подовете, да използвате необичайни материали или просто да пуснете аксесоари като растения или текстил. 

1. растения и камъни

Макар банята да е малка, тук може да се намери идеалното място за декоративни камъни и красива саксия. Неизползваният ъгъл се превърна в красив окото. Също така естественият камък по стените и пода е идеален за тези, които търсят трайни и естествено красиви материали за банята си. 

2. Данните са важни!

Една малка баня не трябва да се отказва от декоративни детайли! Красива сапунена чиния, меки кърпи, хубаво осветление и мека мат за баня може да направи чудеса в малка баня - без много усилия!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Живи цветове и необичайни аксесоари

Много бани са просто бели. Тя може да бъде наистина цветна в банята! В тази баня, например, яркият жълт цвят е бил избран за боядисване на стена и завинаги прави банята на прясно и привлекателно място. Банята е допълнена с изключителни аксесоари, като например ориенталско табуретка, пухкава мат и някои интересни списания. 

Големите аксесоари, с които можете да украсите банята си, ще намерите в нашия магазин!

4. Създайте 5-звезден хотел

Кой не знае страхотното усещане, което дава баните в звездните хотели, където мирише на свежи и цветни и нищо не липсва. Можете лесно да получите този дом! Приятен сапун, малки, свежи кърпи и ароматни добавки за баня в съответстващите бутилки запълват банята с докосване на лукса.

5. Защо да не използвате тапет?

Тапетите в банята са особено иновативни - но внимавайте: не трябва да е какъвто и да е тапет. Който иска да използва тапет в банята, трябва да търси онези, които не могат да навредят на водата и влагата. Тогава практически няма граници на въображението. 

6. Модели и цветове

Стенните плочки определят ефекта на цялата баня. Защо не просто да облечеш ярки цветове и шарки и да си вземеш баня, в която веднага се появи добро настроение?

7. Индивидуални санитарни изделия

Пазарът е пълен с чудесни санитарни изделия и те имат реални дизайнерски съкровища, от които да избирате. Уникалните санитарни изделия осигуряват чудесен начин да поставите акцентите в банята без пренаселеност. В банята, която може да се види на снимката, това определено се постига с красивата, цветна керамична купа като мивка!

8. Осветена мивка

За да превърнете баня в стилно място, не е задължително да разчитате на цветове и модели. Понякога е достатъчно феноменално осветление! Ако няма място за това, осветено умивалник е решението. Това гарантира на банята незабравим привкус!

9. Използвайте ъглите

Малка стая е не само истинско предизвикателство по отношение на декорацията, но и когато става дума за място за съхранение. В този ъгъл рафтове за баня са реално пространство за съхранение чудо, без значение дали те се използват под душа за шампоан, душ гел и Ко или предоставят място за козметика, кремове и по-близо до огледалото. 

10. Украсете стените

Снимките често остават във всички стаи, освен в банята. Те дават на банята много специален чар. Огледалото с хубава рамка, което изглежда декоративно и допълнително прави стаята да изглежда по-голяма, също изглежда чудесно. 

За тези, които искат да търсят още идеи, имаме още съвети за малките бани готови. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: