Всекидневна, боядисана в 10 вдъхновяващи цвята

С тези сблъскват декорация-гладен собствениците на жилища широка гама от цветове, почти убива и да се плашим от смели цветове игра в хола. От безбройните възможности, как може да се изтрие хол, ние представяме в това Идеаугу 10 вдъхновения. Използването на цветове на стените в гипсови заети сгради се обсъжда, и прилагането на боя на тавана в хола се обсъжда и още излъчен на боя в хола. 

Навсякъде около хола

Ако се сблъскате с въпроса как да рисувате хола си, обикновено спасявате мисли по тавана. Нищо чудно, защото може бързо да се случи, че стаята е тъмна и потискаща поради цвета на тавана. Примерът на нашия архитект Ралф Юстус мишка обаче, показва как целевото използване на боя върху стени, подове и тавани създава комфорт. Тук беше избрано меко синьо, като дървената конструкция на хола беше боядисана. Гарнитурата на тавана, която се простираше в стаята, както и на границите на прозорците, получиха бял цвят, което по този начин е още по-осезаемо. Това също е така, защото земята с още по-светло синьо допринася за факта, че цветът бял доминира като единствен. Ако искате да нарисувате хола по този начин, интериорът трябва да е в цвят, свързан с цветните акценти на стената и тавана.

Боядисване в конкретен вид

Не винаги трябва да бъде традиционната боя за стени, която носи цвят в хола. Също така, може да се движите в по-тъмни цветови спектри, за да зададете акценти със стайни стени. Нашият експерт по проектиране на стени демонстрира как да боядисвате холни помещения, които се намират извън бичувания стил на класическия интериорен дизайн. От стенните бои, които създават конкретен вид, стените получават силно сиво, което напълно имитира цветовата схема на корпусите на черупките. Всекидневните са боядисани от такива с такъв цвят, които се грижат за индустриалния стил в хола или искат да донесат грубо докосване до атмосферата. Нередностите на разпределението на цветовете могат да бъдат леки и сянка в очарователния взаимодействието се открояват на стената и да видят, че живеене подчертае резултатът може да бъде много привлекателна.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Издърпай луксозния хол

Една стена във викториански стил беше елегантно оцветена в този пример за обзавеждане. Кой е изправен пред задачата да рисува хол, чиито стари стени са разделени на дървена обшивка и фино залепена повърхност на стената, този шаблон се препоръчва. Облицовката на дървото и повърхността на стената бяха третирани отделно, като бяха определени различни цветове. Пастелното синьо е приятен контраст с топлата тъмно кафява дървесина. Глантът на лак се отразява в златото, което украсява ламперия като граница и оцветява стенния стълб. Всекидневната я прегръща в класическа елегантност, когато фокусът е върху заглушен пастел, който се подсилва от оскъдно добавяне на златни тонове.

Дневна в старата сграда

С този пример разглеждаме и въпроса как да нарисуваме хол в стара сграда. Апартаментите в стария стил са най-ценни за високите тавани, дървени подове и красиви декорации от гипсова мазилка. Тази снимка показва особено широка мазилка, която украсява пространството от всички страни и декоративно се простира през старинната печка на тази дневна. Цветовете на плочките му посочват посоката на стенната боя, така че е почти невъзможно да нарисуваме хола в различен цвят. Само до мазилката трябва да бъде боядисана хол, така че да може да се открои визуално като контраст.

Тон на тон в хол

Настройването на тона на тон в хола ще бъде особено убедително, ако боядисите стените в хола. Препоръчително е да изберете цвят нюанс, който е по-светъл или по-тъмен от доминиращия цвят в стаята. Цветовата схема на хола може да се основава и на мебел. От аксесоари и други предмети обаче трябва да се добавят цветови контрасти, така че изборът на цвят в стаята да не се окаже монотонен. Примерът за обзавеждане на снимката по този начин показва колко елегантна е картината в дневната. Пясъчните нюанси почти изцяло проникват в стаята. Пурпурните възглавници на дивана разбиват концепцията за цветовете и задават освежаващ акцент.

След боядисване, боядисвайте хола

Не винаги е желанието за промяна на първо място, когато става дума да искате да изтриете хол. Тези, които искат да имат положително влияние върху настроението и благополучието с дизайна на апартамента, първо трябва да се занимават с теорията на цветовете. Предпочитаме да боядисваме и да украсяваме дневните с нюанси, които играят със сетивата ни и да превърнат дневната в място за отстъпление и отдих. Всекидневна, която оцветявате в оранжев цвят, ако искате да се заобиколите с добър хумор, енергия и радост.

Боядисване на хола с цветни пигменти

Сред тях са средиземноморското синьо на Средиземно море. Под формата на пигменти, този цвят се смесва с мазилка, която може да бъде фина и груба зърнеста. Всекидневната я прегъва в фина основа, ако картината трябва да е равна. Обикновеният вариант осигурява неравномерно цветно възприемане на стената, което се дължи на различни светлинни отражения. Взаимодействието на светлината и сянката върху стените на стаята е очарователно, естествено и придава жизненост на особено голите стени. По този начин боядисването на хола води до естествен резултат, който се усилва от топъл цвят пигменти и по силни цветове базата създава интересни пространствени сцени.

Прокарайте жизненоважен хол

В хола семейството се събира, падате в тази стая и се отпуснете. Ако искате да се включите в рисуването пред хола и да следвате съветите на теорията за цветовете, ще намерите източник на регенерация в цвета на лилавото. Качествата на този цвят са описани като балансирани, ободряващи и загадъчни. Боядисвайте с дневната и уюта с тази прясна лилава, която представя нашия експерт в картината.

Всекидневна, боядисана в силни контрасти

С меки и силни цветове можете да боядисвате хола и да постигнете различни ефекти в зависимост от избора на цвят. Нежните нюанси имат релаксиращ ефект, докато силните нюанси носят свежест и жизненост в стаята. Последният е впечатляващият цвят на стената на фигурата. Поради своята интензивност само една стена на помещението със силната синьо се счита, че се постига изключително висок контраст ефект в комбинация с бели мебели и други стени.

Боядисване алтернатива на хола

Ако живеете заобиколен от голи стени в конкретен вид, можете да нарисувате хола на избрани места, за да създадете интересни цветови контрасти. Но е необходимо да внимавате, ако искате да изтриете такава всекидневна. Суровото очарование на голите стени може бързо да изчезне, така че трябва да се въздържате от прилагането на директно покритие върху стените на дневната. Едно умно решение е представено от нашите експерти от Бразилия, които не боядисват стените в хола, а самите тела. Снимката показва вграден дървен гардероб в черен цвят, който се отличава ясно от ирисово сивото на стената и тавана. Можете да намерите още предложения за живопис в дневната.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: