Банята тенденции, че 2017 може да не липсва в баня

Днес всичко се върти около темата за къпането. Погледнахме по-отблизо моделите за баня от 2017 г. за дизайн,
Комфортът и функцията са от особена важност тази година
приемате.

1. каменна стена

Природните каменни стени процъфтяват и се радват на голяма популярност, особено в банята. Не е чудно: Те пренасят естествено, спокойно и висококачествено, елегантно изображение, са здрави, издръжливи и с разнообразните си форми, цветове и структури предлагат разнообразни варианти за дизайн. От мрамор и варовик до шисти и гранит - естественият камък ще бъде изложен в много баня през 2017 г.

2. Гладки повърхности

Здравето, хигиената и уелнесът играят важна роля в съвременната баня, както и комфорт и функционалност. Всички тези изисквания отговарят на гладки, твърди и безшевни евентуални и непорьозни повърхности. Те са по-малко податливи на мръсотия и мухъл, лесни за почистване и освен това имат визуално добро впечатление.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Специалната мивка

Всеки знае за бялата керамика. Ако ви харесва нещо и искате да дадете вашето баня индивидуално докосване, вие няма да сте доволни от излизането от рафта. Креативните, оригинални умивални уникални са изключително популярни тази година - всичко от масивни дървесни блокчета и мед и метал до осветени стъкла, всичко, което им харесва и прави приятно впечатление.

4. Безопасен и здрав

Безопасността и здравето на дома са две основни проблеми в планирането на баня тази година. Все повече и повече строители се насочват към безпрепятствено бани с внимателен планиране, противоплъзгаща повърхност, ергономични характеристики и елементи, които не само релаксира посещението на банята славно, но също така и да потърсите чрез безопасно.

5. Интелигентна баня

Друга важна тема през 2017 г. ще бъде цифровите технологии. Междувременно, смартфоните и таблетите доминират практически във всеки аспект от ежедневието ни - и разбира се, те не бива да липсват в банята. Как? Много просто: под формата на иновативни функции за пестене на енергия, удобно управление на устройства, осветление и температури, както и интегриране в мрежова интелигентна система за дома. Банята става все по-дигитален свят на опит.

6. Чисто естество

При съвременните бани са необходими естествени материали. Също така през 2017 г. ще открием не само естествения камък, споменат по-горе, но и дърво, бамбук, сезал и различни материали като памук и бельо в банята. Студените плочки и евтините пластмаси са остарели.

7. Изчистете линиите

Тенденция, която вече се определя от известно време не само в банята, но и за целия вътрешен дизайн и архитектура, е модерен минимализъм, който е ограничен до най-важното, е елегантен силует и намалява пуризъм в изчистени линии.

8. Уют

Банята става все по-вторият хол и оазис на благосъстоянието, в който също така искаме да прекараме известно време. Съответно уютно и удобно е организирано - завеси, килими, полилеи, снимки и козметика правят мокрото помещение на миналото абсолютно мечтано дом.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 5 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: