10-те най-красиви саксии за открито

Красиви цветни саксии са гайките и болтовете на градинския дизайн. Те са лесен начин да разкрасите градината и да я даде повече живот. Освен това, с разнообразие от саксии, могат да се създават удивителни изгледи, които увеличават цялата външна площ - било то входа на къщата, терасата или балкона. 

Ние сме събрали за вас най-красивите идеи за цветни кутии и ще ви покажем с моделите на Blumentopf24.de, колко разнообразни саксии за цветя могат да бъдат на открито.

Големи вази като цветна вана

Тези растителни саксии са привлекателни заради простотата на внушителния си дизайн, защото дори засаждането става второстепенно. Огромните вази са изработени ръчно от модерния материал Polystone. Този материал се характеризира с отличните свойства на времето, поради което вазите са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

Пропорциите на продълговата, обърната форма на капките са проектирани така, че плантацията да има стабилна основа, без да действа обемно. Специалният му вид е моделът на интересна комбинация от гладка, леко пореста
Полистон и светло сив цвят.

Планирайте като делител на помещения

Съвременните цветни вани убеждават преди всичко с гъвкавостта си. В най-добрия случай те не са само полезно място за съхранение на растения и изглеждат красиви, но изпълняват още повече цели. Тази правоъгълна кофа е изработена от здрава и висококачествена фибростъкло и може да се използва като делител на стаи или екран за поверителност едновременно. 

Декоративната делителна стая, с дълбочина 41 сантиметра и височина 81 сантиметра, има идеални размери, за да не заема твърде много място и все още да гарантира безопасността. Може да се използва на закрито или на открито, с последващите дренажни отвори, пробити в земята за външна употреба.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Светещи цветя

Ако искате да постигнете специални ефекти във вашата градина, можете да изберете осветена саксия. Изработена от оранжева пластмаса, извънредната кофа през нощта става блестящ улов на око. Благодарение на затварящия се страничен отвор, крушките могат лесно да се сменят дори когато са засадени. 

Правилната, нагоре-нагоре форма на кутията за цветя е идеална за по-големи и катерещи растения. В допълнение, силният оранжево-червен нюанс задава различен контраст с пищното зелено.

Двойна сеялка

На пръв поглед тази кутия за цветя изглежда по-скоро незабележима, но разкрива по-внимателно нейната невероятна тайна: Тук имаме две възможности да засаждаме цветя - в голямата кутия над или в по-малките отдолу. 

Трайната пластмаса се предлага в черно, антрацит и бронз и прави голяма украса в хола или на терасата.

Благородна плантаторка за вън

Изключителните дизайни са особено популярни сред градинарите. Измислен вариант на тази средна кофа. Леко заоблената форма на контейнера беше декорирана ръчно с висококачествени сребърни листа. 

Изработена от фибростъкло, този плантатор има изненадващо леко тегло и въпреки това изглежда изключително масивен. Макар че материалът е устойчив на ултравиолетови лъчи, той трябва да се монтира само в защитени външни пространства поради сложната декорация.

Ратанови цветни кутии

Който обича ратанови мебели, може да постави съответстващите цветя в градината. Изключително практичен е този комплект, състоящ се от три различни кутии за цветя, изработени от черен поли ратан. Типичният сплетен вид е характерен за този стил и носи същата част от комфорта на терасата или в градината. 

Материалът е много удобен, но дори издържа на високи температури, изгаряне на слънце, дъжд, сняг и студ. Удобно, саксиите са свършили
Пластмасови вложки, които улесняват директното засаждане. 

растения барел

Градината в стила на провинцията или с ретро стъкло няма да може да се направи без такава светлина: барелът на растението. Използването на акациево дърво е създало контейнер за цветя, който впечатлява със своя топъл дървен тон. 

Но материалът е не само красив за гледане, но и по-устойчив на влага, устойчив на атмосферни влияния и устойчив на замръзване. Дървената стойка и цевта могат да бъдат избрани естествени или смазани, но галванизираните закачалки са задължителна, която характеризира очарованието на цевта.

Кутия за цветя от естествен камък

За любителите на естествения градински дизайн се препоръчва да се използва плантатор от естествен камък. Тази органична извита кутия за цветя, изработена от сив гранит, е хармонично интегрирана в природата между дървета и градински столове и маси. 

Не само естествената форма и цвят правят този модел идеален за използване в градината - материалният гранит с издръжливостта и здравината му гарантира, че ще се радваме на плантатора за дълго време дори при различни метеорологични условия.

Плочки за саксии

Неизползваните ъгли на вътрешния двор могат да бъдат изпълнени с такъв умен модел. Ъгловата кофа може чудесно да се постави на ръба на терасата или на стъпалата, където се превръща в привлекателен за средиземноморския дизайн. 

Цветната кутия изглежда уязвима поради цвета и оребрения си дизайн, но всъщност е изработена от здрава пластмаса.

Свещник с патина

Когато става въпрос за модерни кутии за цветя за открито, Cortenstahl не трябва да се пропуска. Този необичаен материал завладява с червеникав външен вид не само жилищните помещения и фасадите. Особено, когато се използва на открито, стоманата Corten може да разгърне пълната си красота. 

Поради метеорологичните условия върху нетретирана стомана се образува патина. Тези промени са уникални за всеки модел, което ги прави идеални за градинари и собственици на балкони, които търсят уникални сеялки.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: