Защо живите стаи в зелено са най-доброто решение

Вашата стая е центърът на вашия дом. Тук можете да се отпуснете, ако имате дълъг ден на работа зад вас и тук можете да се насладите на свободното време със семейството и приятелите си. Следователно интериорът на тази стая не трябва да се приема леко, а трябва да се планира точно. Трябва да решите в коя атмосфера да се отпуснете и да се възстановите. За да намерите подходящо решение тук, има различни начини. Първо, трябва да обмислите достатъчно пространствени свойства, за да намерите приблизителна посока на стил. След това, разбира се, важно е да определите кой стил ви подхожда най-добре. Простото избиране на подходящия подови настилки може да бъде истинско предизвикателство. В допълнение към ламинат, килим, PVC или плочки са на разположение. Разбира се, не трябва да пренебрегвате избора на подходящия цвят. Разбира се, можете да проектирате хола така, както искате. Разбира се, ако мислите за създаването на няколко стаи в определени цветове, това, разбира се, трябва да бъде координирано с останалата част от обекта. Например, ако искате да направите хола зелен, трябва да определите как точно това трябва да се направи. В края на краищата цялата стая не трябва да бъде потопена в еднородно зелено, но често има много ефективен ефект, ако само определени зони в стаята са подчертани с желания цвят. Можете да осъзнаете почти всичко, което си представите. Въображението ви не познава граници. Уловете вдъхновенията, които според вас са необходими, за да настроите оптимално четирите стени.

Подчертайте зеления хол с привличащи вниманието

Характеристиките на помещенията са от решаващо значение, когато става дума за интериора на дневната. Ако искате да направите хола си зелен, това не означава непременно, че всеки ъгъл на стаята трябва да блести в освежаващо зелено.

По-големите и по-светли помещения, например, поддържат свежо зелено в своя ефект, дори ако това се появява само на определени места. Можете да направите това с снимки или състезатели. Особено, ако тези аксесоари са единственото обзавеждане в този цвят, ефектът в стаята се насърчава допълнително.

Зелените шарки обновяват стаята

Ако в хола ви има тъмно подово покритие, можете да направите стаята да изглежда много по-приятна, ако използвате тапет с шарки в различни нюанси на зелено за дизайна на стените. 

По-светлите зелени тонове не само улесняват обзавеждането на хола ви в зелено, но и освежаващо. Атмосферата на хола е обогатена от по-приятелска атмосфера, която завладява и завладява зрителя. В същото време стаята става по-ярка. Hitmeister GmbH показва впечатляваща комбинация от стилен дизайн на стените и привлекателен дизайн на интериора, което прави дневната да изглежда зелена въпреки различните цветове.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Стилни акценти за тапицерията и пода

С бегачите и възглавниците за дивани можете да направите хола си зелен, когато цветът на аксесоарите в стаята е уникален. Комбинацията с обзавеждане в други цветове осигурява разнообразие в стаята и все пак не намалява доминиращия ефект.

В хармония със свежи зелени площи, природните декорации и обзавеждане се препоръчват, тъй като придават на помещението естествено усещане и придават на помещението релаксиращ климат. За вечерните часове можете да изберете сложно осветление, което прави стените на хола зелени.

Опростеният дизайн на стената осигурява фин контраст

Зелената стена на хола може да засегне цялата стая, а не само да насочва вниманието към стената, но също така да има положителен ефект върху външния вид на целия интериор. Освен това, с няколко хитри разположени растения, цялата дневна изглежда зелена и естествена.

Стилът на институцията може да бъде свободно избран от вас. Можете лесно да смесите стила на интериорен дизайн с модерен интериор и да постигнете по един много индивидуален, но привлекателен интериор. Въпреки това, за да се запази хола зелено, е важно да не се използват твърде много различни цветове в стаята, така че зеленото да остане на преден план.

Екстравагантен интериорен дизайн със зелени елементи

Внимавайте, когато планирате хола си в зелено. Различните материали, стилове и цветове ви предлагат разнообразни варианти за дизайн. Обърнете специално внимание на факта, че изборът на цветове не прави ненужно трудно създаването на желания контраст.

Избягвайте цветната комбинация от цветове и се съсредоточете върху няколко цвята. Обърнете специално внимание на факта, че при избора на цветове фокусът е върху светлина и тъмнина. Това позволява зеленото да преобладава в хола по-добре. Ако не съм сигурен, че някои елементи за обзавеждане за правилния цвят, можете да използвате неутрални материали, като например стъклена холна маса.

Зелената настилка подчертава мебелите

Ако искате да направите хола си зелен, това не включва непременно стените. Напротив, можете да използвате зелена настилка, за да увеличите ефекта на мебелите, като същевременно постигнете желаната атмосфера.

С няколко внимателни аксесоари можете да създадете допълнителни акценти, които също украсяват хола зелено. Особено на фона на стените на бялата стая тази мярка е много ефективна, тъй като зеленото изглежда сравнително силно, срещу бледо белите стени.

Проектирането на прави стени осигурява разнообразие

Ако изберете различни методи за проектиране на стените си, можете да създадете впечатляващи ефекти. Както в примера на Ерфурт & Син КГ, Например, единична стена или част от стена може напълно да промени ефекта на цялото помещение. В комбинация с модел по ваш избор, ще постигнете значително увеличение на този ефект.

Не само цветната схема, но и съответният модел правят хола да изглежда зелен, въпреки че по-голямата част от обзавеждането в стаята се съхранява в други цветове. Чрез умен избор на декорация и обзавеждане можете допълнително да подчертаете ефекта.

Когато снимките станат очарователни

Ако искате да направите хол, изглеждате зелено, но все пак искате да запазите светлата стая, тогава е добра идея да инсталирате снимки в подходящи цветове на добре обмислени места. Освен това можете да подчертаете снимките, аксесоарите или украшенията с интелигентно осветление.

Въпреки че останалата част от интериорния дизайн се прави в случайна комбинация от цветове, всекидневната изглежда зелена. Този ефект се дължи на факта, че зеленият цвят на изображението преобладава в ефекта. Можете да се насладите на този ефект, тъй като това зелено е уникално в пространството и не може да бъде намерено никъде другаде.

Зелените пастелни тонове дават елегантност в хола

Светлият интериор на задържани, пастелни зелени тонове изглежда много елегантен и благороден на зрителя. В същото време се възползвате от факта, че холът изглежда зелен, но не по-тъмен. Особено светлите зелени площи осигуряват освежаващ климат в стаята, който ви кани да се забавлявате.

Специалистите на Karl Bachl GmbH & Co. KG бубедете се, че холът може да изглежда зелен, като просто превръща една стена в зелена. Въпреки че останалите елементи в стаята и останалата част от стените са държани в различни цветове, нито ефектът на една стена, нито елегантността на стаята са намалени.

Прецизирайте хола със зелени мека мебел

По-големите стаи канят развитието на собствената си креативност и развитието на необичайни живи идеи. Особено с индивидуално тапицирани мебели можете значително да отпуснете атмосферата на стаята. В допълнение, цветовете на интериора засягат цялата стая, така че зеления диван прави цялата дневна да изглежда зелена.

Завършете този ефект с вкусни пастелни тонове по стените. В зависимост от вашия вкус, можете да изберете да дадете на всички стени светъл нюанс на зелено, или само отделни елементи на стената, които създават фин контраст.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: