Модерни сглобяеми къщи под 69 000 €

Ти мечтаеш за собствената си къща, но вярваш, че балансът на сметката ти и този сън просто не са съвместими? Между другото! днес
Нека ви запознаем с няколко къщи, които ще докажат обратното. Той действа
Това са сглобяеми къщи, направени от испанската фирма Casas Cube, която има няколко модулни жилища
за цялото семейство - с
много пространство и оборудване за по-малко
като 69 000 евро. Е, любопитен ли си? Тогава трябва
четете нататък.

Основен вариант

Тук виждаме сглобяема къща от категорията основен. Тази версия се предлага в три различни размера - 36, 50 и 75 квадратни метра. Къщата е снабдена с 1-3 стаи и също разполага с баня и кухня. За допълнително заплащане има допълнителни елементи като гараж, веранда, складово помещение или басейн. Къщата с 50 квадратни метра на снимката струва 24 000 евро и разполага със спални, хол и баня, както и с кухня.

Cube вариант

За тези, които искат малко повече пространство, има къщи на куб Категория. Това са по-големи къщи от 100 или 150 квадратни метра. Цените са между 69,900 и 98,900 евро. За това получавате до четири спални и при поискване същите допълнителни модули, както и в основен Описаната категория. Къщите са стандартно оборудвани с осветление, отопление и най-новите технологии и материали, така че те да са актуални и по отношение на екологичната ефективност и енергийния баланс.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

индивидуално

Сглобяеми къщи всички изглеждат по същия начин? Между другото! Що се отнася до фасадното проектиране, има различни варианти и възможности за избор. Докато основен-Фасадата на първата снимка, например, се състои от тъмни каменни плочки, обединени в куб-Вариант тук в картината кремав цвят естествен камък и дърво.

Вътрешен куб

Ето един поглед вътре куб Сглобяема къща. Отново съществуват различни начини за проектиране на интериора. Във версията на снимката, дневната / трапезарията е свързана с кухнята чрез голям люк. Широкият коридор отляво комуникира с другите стаи на къщата. Подът е измамна истинска имитация на дърво, която придава топло докосване до модерния, минималистичен интериор.

кухня

Приближаваме кухнята и виждаме как умело се комбинират качеството, функционалността и стилът. Белите пурист фронтове образуват ярък контраст с топлите дърво плот, сивите плочки и блестящите от неръждаема стомана кухненски уреди.

Интериор Основен

И накрая, поглед към вътрешността на основенВариант. Разбира се, всичко е малко по-малко и по-тясно тук, но в отворената концепция за живот и модерния, минималистичен дизайн, малкият модел не се различава от по-голямата му сестра.

Можете да намерите още повече вдъхновение по темата в нашата книга за достъпни къщи.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: