7 съвременни мечта кухни в малък формат

В кухнята тайното сърце на нашия дом бие. И точно по тази причина изборът на подходящо оборудване, материали и разбира се цветове в кухнята има много специална роля. Къде другаде са функционалност и дизайн толкова тясно свързани? С други думи кухнята трябва да е практична и привлекателна. И, разбира се, предлагат достатъчно място за съхранение. Но как да постигнем всичко това, ако самото кухненско пространство е ограничено? Малката кухня не е недостатък, а предизвикателство. И с няколко прости дизайнерски трика, искаме да ви покажем днес как всяка малка кухня може да се превърне в абсолютно съвременна кухня мечта.

първи Умишлено рязане? Ярките тонове донасят хармония!

Стари селски къщи, ферми или дори апартаменти със стари коремни оръжия ни сложиха с необичайния план на етажа толкова много пъти, за да тестват. Кухни, които са странно нарязани, могат да бъдат създадени с помощта на експерт по планиране на кухнята, така че всички важни уреди винаги да намират своето естествено място. Трик, който идва в собствените си, когато става дума за кухненски дизайн е лек. Дневната светлина хармонизира помещението и ефектът му може да бъде подобрен от големи огледала. Дори ярките цветове дават на помещението оптична лекота, която отвлича вниманието от всички необичайни разфасовки. По този начин всяка кухненска кухня, макар и усукана, развива своя чар.

втори Цветно работно пространство: Страхотно визуално подчертание

Ярките и неутрални нюанси не са единственият избор в малките кухни. Те правят всяка стая да изглежда чиста и преди всичко по-голяма. Това означава ли, че вашият малък кухненски сън трябва напълно да се откаже от цвета? Не, разбира се, не! Напротив, малките цветни детайли не само внасят динамика в стаята, но и свидетелстват за вашия личен стил. В съвременните кухни районът между плота и висящия шкаф се оказа идеалното място за цветен дизайн. След това може да е силно синя - както в този пример. Съвет от професионалния: хладните цветове са най-подходящи за светли и малки стаи.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета Прозрачно решение за мини-кухнята

Сънувателна кухня в миниатюра. Въпреки малката площ, всичко, което го прави чудесна кухня, е точно там, където принадлежи. Разбира се, оживеното око забелязва, че един от тях не се вписва в: заседанието. Въпреки това, те често могат лесно да бъдат интегрирани в съседната жилищна площ. За да имате все още усещането за цялостна кухня, може би си струва да се отстранят частично съществуващите стени и да се заменят с модерни стъклени врати. В същото време повече дневна светлина попада в хола - а кухнята е също толкова ефективна, колкото и заслужава. Абсолютна полза за всички.

4-ти Малката кухня в модерен гол поглед

Глупавият поглед сега е на устните на всички - и съвсем правилно. Със своите ярки, естествени тонове, той разгръща във всяка среда приятно съвременно житейно чувство, което е трудно да се избегне. Дори в малката кухня, голният поглед умело играе своите заслуги. Един поглед в тази кухня разкрива колко чудесно може да изглежда. Ярките тонове на брояча и малките аксесоари са идеално контрастирани от модерния цвят на работния плот.

5-ти Кухня в коридора? Така работи!

Очарователните идиосинкратични и често по-скоро неконвенционални, особено по-стари къщи, ни правят в дизайнерско отношение отново и отново, преди големи задачи. Нерядко, модернизираната кухня е в стая, подобна на тази в този пример. Как трябва да се развие уютното и модерно усещане за космоса тук? Номерът е: организация. Прости мебели, които на свой ред осигуряват достатъчно място за съхранение, така че всъщност всичко да намери своето място в него. Подредена кухня, която не мечтае за това, нали? В допълнение към чисти и равномерни повърхности, особено в кухнята от абсолютно значение. Но нека да погледнем отново тази кухня. Време е сред нас: Кой не би искал да има кухня със самостоятелен балкон?

6-ти С едно докосване на промишления дизайн

Кой от нас не ги обича, отворената кухня с много отворени рафтове и много пространство, които текат свободно във всекидневната. Разбира се, това не се дава на всеки един от нас. Но дори и в ограничено пространство не трябва да се отказвате от определена отвореност. Индустриалният стил дава възможност. Особено в тавански апартаменти абсолютната тенденция, той се стреми да завладее другите стаи на нашия дом. В допълнение към осветлението тази кухня е преди всичко оригиналната опция за съхранение на саксии и тигани. Многофункционален и, преди всичко, чудесен за гледане. Ясно промишлено, идеално допълнение към вашата модерна кухня.

7-ми Броя: истинска много талантлива кухня

Ако кухнята блести чрез удивителен мини-формат, тогава изглежда, че останалата част от дома ще бъде доста малка. Но дори и за малки стаи, има страхотни дизайнерски идеи. Например, ако искате да съчетаете кухнята с хола, за да осигурите голямо пространство за общуване, вероятно няма да можете да го избегнете: броячът. Тя е истинска всеобхватна във всяка кухня. Той предлага работно пространство, допълнителни рафтове и място за съхранение, ако е необходимо, и е чудесно място за споделена вечеря. Между другото: Какво може да изглежда перфектният брояч за вашата бъдеща мечта кухня, можете да откриете тук: 8 чудесни броячи за вашата кухня! Погледнете!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: