6 брилянтни идеи за модерен кухненски остров

Модерен индустриален стил, игрив чар в селската къща или модерен естествен камък комбинация - какво изглежда кухненския остров на вашите мечти? Ако все още не сте сигурни, кой дизайн бъдещият кухненски остров трябва да има или би искал да обмени стария ви, ще откриете много вдъхновения в нашите шест примера. Хайде да отидем на класически и брилянтни модели, които гарантират, че ще разкрасяват всяка кухня.

1. Романтичен чар в селската къща

Камък, дърво, ярки цветове и всякакви игриви аксесоари - тази кухня има само всичко, което характеризира популярния стил на къщата. От идилия, обаче, кухненският остров се откроява и красиво: дървената рамка е изпълнена с големи черно-сини чекмеджета и служи като примерен склад.

2. Естественото дуо

Когато дървото отговаря на мрамор, това е обещаваща комбинация. Визуално, комбинацията от естествени материали прави много, както виждаме в тази картина. Работният плот, изработен от мрамор, се разширява като вид бар извън дървото и може да се използва като трапезария.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Очарователен индустриален стил

На пръв поглед този кухненски остров напомня на стари фармацевтични шкафове. Свежита бяла част на масивния остров и топлото осветление правят това впечатление да изчезне за нула време. Изключителен дизайн, който съчетава както селски, така и промишлени елементи.

4. Рустик брояч

Кухненски остров и тезгяха в един ще ви стигне с това готино парче мебели. Зърното и цветът на дървото правят този остров уникален образец с огромна изразителност. Аксесоари или декорация са почти излишни с толкова концентрирана природна мощност.

5. Модерен остров за готвене с осветление

Картината на този остров за готвене в Тъмно сив металик е необичайно сама по себе си, но се отклонява правилно с непрякото осветление под острова. Други акценти включват плот с мивка и мивка, подвижен абсорбатор и отворите, които са специално инсталирани за съхранение на бутилки за вино.

Повече трябва да има и тенденции за кухнята може да се намери тук.

6. Кухненски остров от дърво

Не, нямате никаква следа в оптиката! Тялото на този кухненски остров всъщност е направено от триизмерно черешово дърво. Специална особеност: Работният плот може да бъде преместен и в две работни работни места с различна височина. Ако натиснеш горната плоча настрани, идва
Абсорбатор с четири индукционни котлона и кладенец за вентилация. Съдовете, тиганите и колбите могат да се съхраняват в широките и много дълбоки чекмеджета на острова.

Обърнете внимание на нашите производители на кухни за най-новите модели!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − 18 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: