Идеи за вашата спалня в черно & amp; бял

Черен често има тъмна, тъмна репутация. При успешно съотношение и използване на акценти, черно се оказва отличен цвят за всяка спалня. Декорните магазини и мебелни магазини предлагат разнообразие от тъмни мебели и домашни аксесоари, които могат да бъдат закупени дори и за малки пари. Цветове като тъмно и светло сиво могат да бъдат включени, за да се отпуснете и да направите черно-бялата спалня съвременна и уютна в същото време.

Черно - ахроматичен цвят в спалнята

Много от вас със сигурност имат изречение Черното изобщо не е цвят! чути. Всеки, който казва, че това е погрешно, защото черно е един от ахроматичните цветове. Контрастът между черно и бяло е много висок и следователно може да бъде много труден и студен. Но тези, които обработват правилно (ахроматичните) цветове, използват правилно и ги комбинират правилно, могат да постигнат прекрасни резултати. Този пример показва успешен дизайн в скандинавски стил, който убеждава с любовта си към детайла. Простото легло е короновано с лента за картини, която в този случай разказва за главата на леглото. Там, снимки и малки аксесоари могат да намерят своето място на чест и да даде на стая личност. Сивата мазилка е подчертана от цветно подчертаване и е чудесно покритие между високите стени и тавана. Спокойният дизайн с лично докосване ви кани да прекарате удобни часове в леглото.

точка тапети

Всеки, който смята, че черно-бялото може да проектира съвременни спални, е погрешно. Този пример е перфектното доказателство, че хладните цветове могат да се използват и за сладък, романтичен дизайн. Pünktchentapete е чудесно място в стаята и ви дава много специална атмосфера. Използването на по-светли нюанси като сиво, общият резултат изглежда много по-мек и изглежда много удобно. Малки цветни патрони в ярък нюанс на синьото бяха дискретно разпределени, придавайки на стаята приятен свежест.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Образец тапет в черно и бяло

В този пример, интериорният дизайнер избра тапет за модел, за да сложи стената зад таблото. Който иска да прикрепи тапет в стаята си, трябва да се увери, че останалата част от интериора и цветовата схема изглежда спокойна и балансирана. За да не се преуморява окото, препоръчително е да изберете ярко, монохромно спално бельо и да направите без шарени възглавници напълно. Проектът по-добре спи до немски език спя по-добре от дизайнерското студио за хамбургер По-добри интериори ни показва как умело декорирана спалня може да изглежда точно чрез успешното разпределение на цветовете.

Модерна и благородна

Тази спалня е олицетворение на модерността. Прост дизайн на смели черни и ярки бели в комбинация с ясни мебели. Големият вграден шкаф предлага достатъчно място за дрехи, легла и т.н. Огледалните странични стени дават дълбочина на помещението и го правят по-отворени. Всеки, който живее под покрива и се бори с покрив, така че намери чудесен начин да се възползва от даденото пространство и визуално разшири спалнята. Дизайнерът също е взел съзнателно решение да използва сребърни аксесоари за дома, което прави общата картина не само модерна, но и благородна. 

Закуска в леглото

Най-хубавата част от деня е закуската в леглото. Независимо дали сте сами или с партньора си - можете да започнете деня в комфорт и да се насладите на утешителната топлина на леглото. За да се избегнат трохи в леглото и да можете да сложите всичко на безопасно място, подходяща е маса за легло, която може да бъде натиснат над леглото, ако е необходимо. Разбира се, това също осигурява място за нашия лаптоп, така че да можем да се отпуснем и от леглото homify продължете да сърфирате. В този пример виждаме красив модел, чийто материал може да се намери в интериора. Използването на цветове и материали има хармоничен ефект и спомага за постигането на хармоничен цялостен резултат. Светлият таван и непрякото осветление създават красива атмосфера, която идеално допълва тъмните акценти на лъскаво черно.

Свеж вятър в спалнята

Освен черно, цветовата схема в тази стая е доминирана от сиво. Въпреки че сивото не е черно, то е и един от ахроматичните цветове и е също толкова елегантно и модерно. Комбинацията от сиво, черно и бяло е за много компромисно решение за спалня в черно и бяло. Текстилът е чудесен начин бързо и евтино да даде на спалня нов облик. Новите завеси, новото легло и новото легло могат да направят чудеса и да вдъхнат свеж въздух в спалнята ни.

Черно-бяла романтика

Специалистите от полските интериорни дизайнери Студио Inaczej докажете с тази спалня черно и бяло може да се използва и в романтичен стил на къщата. Голямото легло с черен табла е в центъра на стаята и е особено удобно чрез използването на възглавници за хвърляне. Светлосините акценти са идеално пригодени за стила на обзавеждане и се изразяват чрез различни текстилни продукти. Използването на естествени материали като дърво и ратан допълва външния вид на къщата.

Цветове като попечител

Модерната дизайнерска спалня на Steigerconcept AG е абсолютният акцент на тази серия. Висококачествени естествени материали и чисти линии правят тази спалня мечтателен оазис на мира. Непрякото осветление зад леглото, както и широката табла, която включва и нощни шкафчета, са уникална конструкция, която убеждава с иновативния си дизайн. Цветовете на мебелите и стените се използват като произведение на изкуството и правят тази спалня в черно и бяло любимият ни пример.

Легло в средата на стаята

Свободно легло е много използвано за много хора. Ако имате голяма спалня с красиви големи прозорци, можете да се насладите на гледката по този начин. Вместо да поставят леглото в средата на стаята, малки парчета мебели като скринчета и шкафове могат да се използват за създаване на красив делител на стаи. В една черно-бяла спалня се предлага тъмният цвят на малките мебели, тъй като големи количества от акроматичния цвят могат да изглеждат мрачни. По този начин поставяме любимия си цвят в дизайна, без да превръщаме земята на мечтите в тъмна пещера.

Не забравяйте подробностите

Малките подробности могат да имат положителен ефект върху факта, че са добри. Висококачествено бельо, свежи цветя и лични снимки правят спалнята това, което трябва да бъде: уютно място, където можем да се отпуснем и да се отпуснем. Тук искаме да се отпуснем след тежък ден и да намерим вътрешния си мир. Ароматът на свежите спално бельо, изработени от висококачествени материали, прегръдка телата ни и ни води към земята на мечтите. Спалня в черно и бяло може да създаде ясна глава с прави линии и да подпомогне процеса на релаксация. Без значение коя цветова схема на спалнята избирате, най-важното е, че се чувствате комфортно. В тази книга за идеи можете да научите за цветовия ефект в спалнята и да бъдете вдъхновени от много красиви снимки.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 + = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: