6 чудесни идеи за скриване на пералнята в банята

Независимо дали се движите в нов апартамент или планирате къща, винаги е предизвикателство да намерите идеалното
За да намерите място за пералната машина. Кой разполага с много квадратни метра
може да организира собствена тоалетна. Но не всеки,
има този късмет. Много от нас трябва да се справят с малки пространства, така че
Това често изисква интелигентни решения на подходящо място за готвене
намери. Популярно място за пералната машина е например банята. ние
Покажете днес един или друг трик, с който сте обемисти
Пералната машина може да се скрие чудесно в банята. Позволете ни заедно
вижте колко лесно е!

1. Намерете ниши

Почти всяка баня има поне една малка ниша, която дори може да бъде идеална за пералнята. В този пример успяхме да поставим перална машина и обикновен шелф в малък ъгъл с възможно най-икономично пространство. Мивката може да бъде скрита от обикновена плъзгаща се врата.

2. Разработени решения

Тук виждаме интелигентна система за поставяне на рафтове, която осигурява малка ниша за пералната машина, без да се отделя твърде много място. В много от килера могат да се съхраняват прекрасни кърпи, перилни препарати и други неща. Особено когато се премествате в нова къща, конкретни решения, съобразени с конкретната стая, са оптимално решение.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Под мивката

Все още имаш място под суетата? След това можете да скриете пералнята и тук. С декоративна завеса пералнята изчезва винаги, когато пожелаете, и в същото време е прекрасна декорация, която може да обогати банята.

4. Тоалетната

Тази тоалетна е толкова добра, че почти прилича на професионална перална машина. Две малки мивки за измиване на ръцете и многобройни рафтове за всички прибори създават идеално измислено пространство.

5. Малки перални машини

Ако имате много малка баня, конвенционалната пералня често е твърде голяма. Сега можете да закупите маркуч за удължаване и да поставите пералната машина на друго място или да изберете по-малък модел. Обикновено те са с ширина 40-50 см, а конвенционалната машина е с ширина 60 см. Недостатък: Разбира се, по-малко пране се вписва в него. Като правило, това е около 3-4 кг за малки машини и около 6-7 кг за големите модели.

Ето още съвети за избора на правилната пералня.

6. Използвайте височината на стаята

Не винаги е лесно да поставите пералната машина в банята. Но мислили ли сте някога да използвате височината на стаята за това? Тук виждаме пералня и сушилня, които са скрити един над друг в шкаф. Разбира се, не трябва да се изкачвате до тавана, така че да можете да обслужвате устройствата добре!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 93 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: