Великолепни мебели, изработени от палети

Палета мебели е в мода за дълго време. Нищо чудно: с маси, дивани, скринчета и легла, използвани
Европалетите не само са полезни за околната среда, но и са наваксвани
добра доза творчество, индивидуалност и стил в собствените си четири
Стени. Палетните мебели са направени по поръчка, най-вече в любовта
Ръчно изработени и уникални. Нито едно парче мебели не е такова
др. В момента имаме някои наши топли палетни мебели
Експерти, които дойдоха толкова добре, че днес имаме друга книга за идеи
носена заедно - пълна с много мебели, от телевизионната банка до
Места за сядане и от леглото до кухненския шкаф.

градински мебели

Палетните мебели също правят голяма фигура на открито, подобно на тази хладна екипировка седалка момент доказва. Тук ще се насладите на едноместни, двуместни и маси, които се произвеждат като уникални на малкия остров Ummanz близо до Rügen. Перфектното сядане за градина, балкон и тераса.

Холна маса и маса за кафе

От стари палети и метални бъчви нашите експерти създават Spreisslwerk Гениални мебели като този стилен Coch със съответстваща маса. Хладен очила за онези, които обичат необикновени дизайни и творчески идеи за възпитание.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

TV пейка

Тази готина телевизионна банка с чекмеджета и малки ролки се изработва от Malien Beimgraben хубаво ръчно изработени и е истински актив за всекидневната. С леко рустическия, хладен стил, той привлича вниманието на всички и се превръща в абсолютно любимо парче мебели в блясъка на окото.

масичка за кафе

Малка, но хубава представена тази маса за дневна от къщата Palettenmöbel.biz. Там почти всичко е построено според вашите индивидуални пожелания - маси със или без чекмедже, бюфети, декоративни аксесоари или скринчета за чекмеджета.

салон

Също така подходящи за използване на открито са тези стилни и практични мебели от мебели стрелките. Салонът се състои от общо десет европалета. За да може да се движи без усилие, той се произвежда с общо 12 индустриални ролки. В допълнение, благодарение на затварянето на кутията, всички модули могат да бъдат отделени и поставени индивидуално на терасата.

маса за хранене

Очаровател във всяка модерна трапезария е здравата и елегантна маса за хранене Харди дизайн. Четирите му чекмеджета предлагат допълнително място за съхранение. Ако искате, можете да използвате и хладната маса навън. Нашият експерт Харди също предлага много други палетизирани мебели, като бар маси и пейки, бюфети, седалки, рафтове и др.

легло

Също така нашите експерти от Гернер логистика и палети да мебелите са предписани с европалети и да създадете прекрасни мебели и аксесоари от него, като маси, столове, балкон кутии, къщички за птици или дори това гениално двойно легло, което се състои от дванадесет еднопосочни палети и със своя стилен дизайн в раздвижването на спалнята.

гардероб

Предлагат се фалшиви дизайнерски палатки от палети M. Blechschmidt да открият. Като кука служи стабилни клонки вилици. Също така има три малки куки, където можете например да закачите клавиши или други подобни. Гардеробът се смила на ръка, така че индустриалният характер все още се запазва. С тази част вече показва в коридора, че скуката няма шанс в дома ви.

кухненски мебели

С нашите експерти от palettenbett.com Има не само елегантни легла, изработени от палети, но и много други мебели като тоалетки, шкафове за баня, стелажи за вино и странични маси. И този оригинален кухненски шкаф с рафт - комбинация, която е абсолютният акцент във всяка кухня.

табуретка

Като универсален като палета е и тази мебел, изработена от него: Многофункционалният стол е не само пространство за спестяване
Мебели, но и практично съхранение за всякакви шансове и цели. Използваният вид на европалетите е особено добър и дава уникален характер на седалките

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 87 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: