7 фантастични идеи за вашия пентхаус

Наклонени стени, големи прозорци гледащи към небето, изложени дървени греди - Пентхаусите имат много специален чар
да се чувствате добре и да сте креативни. Но те също осигуряват сигурно
Предизвикателството пред съоръжението. Имаме седем готини днес
Привеждане на примери от нашите експерти, които ви показват как сте ваши
На покрива, уютни, стилни и индивидуално проектирани и техните предимства
перфектна сцена.

Модерна и индивидуална

Не всяко таванско помещение е изложено на дървени греди, а не всеки жител на такъв дом разчита на селски уют. Също така можете да създадете модерен и стилен под покрива, както показва този пример. Съвременни дизайнерски мебели, готини аксесоари и оживени детайли като книги и снимки, които излъчват личност - модерната атмосфера е готова.

Да живееш под плоския покрив

В модерната архитектура плоските покриви стават все по-популярни и съответно вече няма класически мезонети с наклонени стени. Но дори плоският покрив може да се използва чудесно, за да се чувствате по-близо до небето. Големите капандури внасят светлина в хола и същевременно предлагат прекрасна гледка към облаците или звездното небе.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Рустикът отговаря стилно

Както се вижда, когато очарованието на селски лофт отговаря на модерния дизайн, виждаме на тази снимка. Банята се отличава с огромен контраст между топлото дърво и ярко бяло и предлага уютен уют, както и съвременен комфорт. Впечатляващ уелнес уют под покрива!

Еклектични акценти

Пентхаусите често имат много специален характер, който може да бъде допълнително подчертан с еклектичен и необикновен интериор. В този случай зелените столове от синтетична смола и модерният дизайн на стените създават вълнуващ контраст с дървения таван в селските къщи.

Светлината на фокус

В подземните апартаменти естествената светлина играе важна роля, така че да не стане прекалено тъмна в интериора и да създаде задушаваща, свиваща атмосфера. Големите прозорци от различни страни са абсолютно задължителни. Допълнителна дълбочина и яркост се осигуряват от ярки бели стени и ярки цветове, които отварят пространството и оптимално отразяват светлината, която се появява.

Лофт

Днес все повече и повече тавански апартаменти се проектират в отворен стил на таванско помещение, в което различните функционални зони се сливат безпроблемно един в друг. По този начин се създава дълготрайно, просторно и проветриво усещане за пространство, което напомня на модерни тавани на художници. Това е мястото, където банята и спалнята се помещават в една голяма стая - вълнуваща алтернатива за всеки, който търси изключителни решения за живеене.

Уютна и романтична

Пентхаусите са перфектната обстановка за романтичен, рустикален овлажняващ шик декор с влияния на страната. Наклонът прави стаята уютна и уютна в мига на окото, а изложените дървени греди осигуряват специално докосване, което подчертава хармонично този стил на интериорен дизайн. В този случай виждаме ярки, неутрални цветове и висококачествени тъкани, които тълкуват идиличния външен вид по съвременен начин.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: