Вашият плосък покрив става страхотна тераса

Едно от многото предимства на плоските покриви е, че те са отлични като а
Покривната тераса е подходяща. Особено в големите градове или ако не в имота
Осигурява изобилие от градинско пространство, покривът представлява чудесна алтернатива
- панорамен изглед към околния район. Разбира се, че трябва
Планиране на такава тераса задължително се оставя на експерти, особено на
имат сложни състояния в съзнанието си, но когато става дума за
Дизайнът върви, можем да станем сами творчески. Имаме шест готини
Идеите се сглобяват, с които плоският ви покрив става райско кътче.

Покрив и слънцезащитен крем

Няма значение дали е изгарящо слънце, неприятен вятър или дъжд - на терасата на покрива човек често е изложен на незащитено време. Кой иска да възстанови плосък покрива на тераса мечта, че лесно можете да използвате не само усеща 5 от 365 дни, така че определено трябва да се вземат предпазни мерки - за предпочитане под формата на покриви, навеси и други сенници, които осигуряват надеждна сянка, защитени от течения и Дъждовните облаци показват студеното рамо.

Подови настилки

Правилната подова настилка играе важна роля на покривната тераса, тъй като тя също трябва да издържа на времето, да бъде лесна, здрава и здрава, но разбира се и да направи нещо визуално. Когато планирате, уверете се, че подструктурата е достатъчно вентилирана и не може да проникне вода в жилищното пространство долу. В този случай не трябва да спасявате на грешния край и да разчитате на висококачествена и професионална инсталация.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

озеленяване

За повечето от нас тераса без растения е невъобразима. Същото важи и за плоския покрив, който се превръща в небесна покривна тераса. Тук имате много възможности: От класически саксии и цветни саксии на модерни повдигнати легла и вертикални градини до десните тревни площи и зеленчукови легла е над и на покривите на града всичко възможно, това, което е удоволствие. Най-добре е да планирате зелената градина на покрива заедно с опитен професионалист.

джакузи

Басейн или джакузи на покрива е абсолютна мечта, която много собственици биха искали да се срещнат. Докато един истински плувен басейн на терасата на покрива може рядко да се реализира без голямо усилие поради статични условия, липса на пространство и финансов проблем, джакузита е много по-лесно. И кой не би искал да се наслаждава на гледката към звездното небе и светлините на града в джакузито?

мебели Lounge

Важна част от всяка тераса е, разбира се, мебелите. Поради своя размер, по-специално покривните тераси могат да бъдат преобразувани в удобни салони с удобни мебели за сядане. От леглото до зоната на дивана и от леглото на открито до хамака - всичко, което харесва и се вписва в бюджета, е позволено. Нашият съвет: За по-евтиния, но не по-малко готин вариант на салона просто се връщате на модерни мебели за палети.

Целият пакет

Завършваме нашия Ideabook с тераса на покрива, която има цялата пакета: От защитния покрив над лекия под, растенията и удобните мебели до грандиозния изглед тук, няма нищо желано. Акценти е външната кухня с грил и фурна, която гарантира кулинарни откровения в района на терасата.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: