Съхранявайте дрехите – 6 ценни съвета

Много от нас са чували поне за това, което се случва с дрехите, които не се съхраняват правилно. Еродирани от молци или мухляси и мухъл, разочарованието е страхотно, когато отворите кутиите за съхранение.

За да избегнете това, добра подготовка и малко изследвания са гайките и болтовете.В това ръководство ще ви дадем съвети и някои умни идеи как да се отървете от нежелани дрехи и по-големи предмети и да ги пазите правилно. С правилното познание със сигурност ще се радвате на съкровищата си от дълго време! Да вървим!

измиване

Първо: измиване! Необходимо е да измиете дрехите си, преди да ги изхвърлите. Това може да изглежда странно за вас, където няма да го носите през следващите няколко месеца, но изчакайте!

Няма никакво съмнение, че е много по-приятно да избирате любимото си парче от зимното или лятото, когато е чисто. Но това не е всичко: вредители като молци обичат дрехи, които са замърсени с пот или дори урина и са привлечени от нея почти магически. Зверовете са толкова сложни, когато става дума за уреждане в дома ви, че скоро ще имате цяла чума в къщата. Измиването на вашите дрехи - особено вълна, кашмир и кожа - е първата стъпка в отбраната.

В горната част на шкафа

Сега, когато дрехите ви са готови за съхранение, става въпрос за това как и къде. Тъй като не докосвате дрехите в продължение на няколко месеца, препоръчително е да поставите няколко манипулации в хранилището. Друга възможност е да попълните няколко малки торбички с лавандула или няколко капки кедрово масло в кутиите и контейнерите, които искате да използвате за съхранение.

Ако смятате, че вашият дом е много податлив на молци, се препоръчват херметично затворени кутии и контейнери. Частите, които биха могли да се повредят при високи температури, се държат най-добре на закрито. В килера те са безопасни и все още близо. Резервирайте горните отделения за кутиите, след което те са на път, но все още са видими.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Под леглото

Друг начин да се сдобиете с дрехите си е да ги поставите в кутии или чекмеджета под леглото. Тази опция е идеална за тези, които имат нужда само от няколко големи пуловери. Има смисъл да се обозначават кутиите. Така че можете да намерите това, което търсите, по-бързо. Прозрачните контейнери изпълняват същата цел.

Ако сте на път да си купите легло, не забравяйте да вземете модел, който да има достатъчно място под матрака за съхранение. Ако се строите, може би дори и един пиедестал е допустим. Не само изглежда страхотно, но също така предлага невероятно количество място за съхранение.

Не забравяйте гаража

Ако наистина имате много неща, които трябва да бъдат съхранявани някъде, е добра идея да свиете гаража. За повечето обувки е добре да се съхранява там. Страхотно, защото те могат да отнемат много пространство.

Не забравяйте да използвате здрави кутии, които не могат да се срутят, да се разпадат или да бъдат оголени от насекоми, мишки или други животни. За много кутии също така е препоръчително тук да ги етикетирате или да им предоставите снимка на съдържанието.

тайно отделение

Ако предпочитате да имате нещата си по-близо до вас, можете също така да си направите опция за съхранение, която е съобразена с вашия дом. Ако пространството е ограничено, шкафовете от пода до тавана могат да бъдат добър избор, боядисани в същия цвят като околните стени. Така че те едва ли са забележими и предлагат почти невидимо място за съхранение.

Или какво да кажем за неизползваното пространство под стълбите? Можете да го използвате супер, най-добре е с индивидуално адаптирани шкафове, които могат да бъдат натиснати навътре и навън. Така че вашите неща са стилни и практични.

таван

И накрая, ние сме посветени на класика, когато става дума за съхранение на дрехи. Таванът се предлага официално. Но вместо просто да подреждате кутии една върху друга, можете да подрежете таванското помещение с рафтове и шкафове.

Това работи най-добре с идеално пригодени мебели, които отлично използват всеки инч от пространството. Ако сте избрали открити рафтове, сте натрупали всичко видимо. Тук трябва да наблюдавате праха и молците. Разбира се, вариантът идва с въпросните врати на шкафа. Обзаведени, за да можете да направите от тавана си и дрешник. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: