15 страхотни стълби за малки стаи

Едно необичайно стълбище обогатява дома ви и е ефективно
Акценти. Много от вас може да мислят, че се нуждаете от големи пространства, така че един
Стълбите могат да разгърнат ефекта си. Но има и малки къщи
впечатляващи дизайни, които правят стаята забележителна. Имаме 15
Стълби, избрани за вас, които са прекрасни в малки къщи или апартаменти
интегрирайте и направете стаите си нещо много специално!

1. По-малко е повече!

Това красиво стълбище не винаги трябва да заема много място, показва този дизайн. С тясна конструкция и без парапет убеждава минималистичния дизайн. Дори под стълбите собствениците на къщата разполагат с място за създаване на малка жилищна площ.

2. Природен чар

Нашето следващо стълбище очарова не само успешно съчетание от дърво и метал. Той съчетава привлекателен дизайн с функционални функции. Благодарение на пространствения си дизайн, е възможно да се осигури стилна работна станция отдолу, която хармонизира перфектно с дизайна на стълбището.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Спестете пространство лесно!

Чудесен начин да получите достатъчно място е да използвате малък отвор в пода, през който стълбище във формата на стълба води до пода. В нашия пример, комбинацията от дърво и модерно стъкло парапет е подчертано.

4. Изненадващ завой

Ако нямате много място и горният етаж е много висок, можете също да направите подразделение, което ще ви даде повече място.

5. Класическото спирално стълбище

Спиралното стълбище може да се използва чудесно в малки пространства, тъй като е естествено проектирано да спестява пространство. Ако ви харесва модерното, изберете модел, изработен от матирано стъкло и метал!

6. Използвайте малки ниши!

Като малка къща или малък апартамент не означава, че нямате място за стълбище. В нашия пример виждаме, че можете да използвате дори малки ниши прекрасни.

7. Живи идеи за малки апартаменти

Понякога апартаментът се състои само от една стая, в която човек иска да настани различни жилищни помещения. Тук красивата дървена стълба може да подчертае очарователна атмосфера.

8. Блестящи перспективи

Перфектното стълбище винаги трябва да се хармонизира с останалата част от интериора. Смес от различни материали също може да създаде улов на око. В нашия пример лъскавият пейзаж дава на цялата стая усещане за блясък.

9. Опции за творчески дизайн

С малко креативност, стълбите се превръщат в ефективен привличащ вниманието дори в най-малките стаи. В нашия пример дори прави банята да изглежда по-голяма, тъй като не се използва врата, създавайки открито усещане за пространство.

10. Пурстичен дизайн

Понякога това е само минималистичен дизайн, който създава специален улов на око. В нашия пример виждаме стълбище, което работи напълно без парапети и очарова само от конструкцията и използвания материал.

11. Модерен акцент

Това, че стълбището е много повече от просто функционален елемент, показва този модел. С минималистичен външен вид в черно и бяло и неговата необичайна форма, стълбището е дизайнерски акцент, който веднага хваща окото.

12. Истинска цветна експлозия

Избирайки подходящия цвят за стълбите, можете също да настроите ефективни акценти. Докато класическите цветове като черно или кафяво заемат елегантен външен вид, създавате атмосфера, изпълнена с жизненост с приятелски тонове като синьо.

13. Cool промишлени шик

Хладните цветове и здравият метал също поставят нови тенденции в дизайна на стълбището. За къщи или апартаменти в индустриален стил, модерният дизайн съвпада идеално с тухлена стена, създавайки красив контраст.

14. Високо!

Ако искате да използвате по-малко стълби, можете да изградите това просто по-високо и се нуждаете само от няколко стъпки до следващия етаж.

15. Правилната декорация

Не само стълбището сами трябва да убеждава с дизайна си, а декорацията го прави и привлекателен. В нашия пример, до стълбището се използват декоративни метални пръти, които осигуряват подкрепа при изкачване или слизане, като същевременно осигуряват очарователен външен вид.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: