10-те най-добри цвята за боядисване на малка всекидневна

Правилните цветове за хола зависят от една страна от стила, от друга страна от размера на стаите. Но какви са най-добрите цветове за боядисване на дневната, когато е малка? Очевидният отговор е бял, нали? Но въпреки че цветът на бялото прави стаите да изглеждат по-големи, то не довежда повече от светлина в стаята. Ако не искате просто да направите стаята да изглежда по-голяма, но също така искате да добавите личност към нея, имате нужда от цветове за нея. Цветовата психология отдавна е свързана с това как цветовете засягат хората. Преди няколко години проучването на цветовете все още нямаше значение. Но от известно време теорията за цветовете е незаменима част от декорацията. И така, какви са най-добрите цветове за боядисване на хола? Събрахме 10 предложения, които са идеални за малки дневни.

1-во тъмно синьо

Синьото е цвят, който удовлетворява много хора и има положително въздействие върху ума. Но тъмносиньото принадлежи към най-добрите цветове в хола? Тъмните цветове са известни, че правят помещенията по-малки. Но трикът е да изберете останалите елементи в стаята. Всеки, който има тъмносиньо на стената, трябва да избере мебели в светли и неутрални тонове и да украси стаята в прост стил с прави линии и форми. Тези, които следват тези съвети ще бъдат изненадани от резултата и нямат съмнение, че Navy Blue несъмнено е един от най-добрите цветове за боядисване на хола. 

2. тюркоаз

Нашият втори пример показва отново хол в синьо. Но този път, заедно с малко зелено, тя носи със себе си усещане за свежест и естественост. В този случай не е мебелите, които допринасят за това стаята да изглежда по-просторна, а комбинацията от различни нюанси. Този трик е много прост и лесен за копиране. Експертите просто избират различни цветове, за да нарисуват малка всекидневна. Това позволява на стаята да изглежда по-голяма и по-разнообразна.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. червено

Топлите цветове, като червеното, са склонни да бъдат активни и да запълнят мястото, за което са били използвани с енергия. В стаите, като например в хола, трябва да се внимава при използването на този цвят, тъй като може да изглежда и леко затрупан. Ако предпочитате червен цвят вместо други цветове в хола си, можете да използвате червени или черешови тонове Бордо в малко пространство и да ги комбинирате с неутрални цветове като бяло.

4. Различни текстури като стенен елемент

Използването на различни текстури, както и комбинацията от цветове, е отличен трик, за да даде на стаята очарователна атмосфера. За тази цел тапет със структура, която имитира дърво и по този начин позволява на пространството топлината и естествеността на този материал. За да не претоварите помещението, трябва да запазите цветовете на хола неутрални и по другите стени.

5. Нанесете бяло

В началото на тази статия споменахме, че играете безопасно с Уайт, за да нарисувате малка дневна и да изглеждате по-големи. Въпреки това, обикновен бял не е един от най-добрите цветове per se за боядисване на хола, тъй като може бързо да се скучно. За да изглеждате по-живи, можете да украсявате бели стени просто с снимки или стикери. Това прави използването на яркия ефект на бялото, без да е скучно хол.

6. Холът цветове сиво и бяло

Друг вариант, който позволява бялото да се използва, за да се намерят подходящи цветове за всекидневните, е да се комбинират с неутрални тонове, като например сиво или бежово. Пространствената структура в малка дневна става особено хармонична, въпреки че мебелите следват тази концепция за цвят. За да не възниква еднообразно впечатление, с помощта на лампи или възглавници могат да се задават малки цветове. 

7. Варово зелено

Зеленото е тон, който не само носи широчина и яркост, но и естественост. В случая на варово зелено, естественото усещане е особено ясно. С високото си жълто съдържание, се препоръчва да се използва варовик в стаята ограничен, така че е възможно само да се боядисва само една стена от малката дневна. Ако цялата стая е боядисана в този цвят, изглежда бързо претоварена. Така че трябва да се избере за другите стени по-неутрални тонове от цветовете за всекидневната. 

8. Минималистка бяла

Ако искате да извлечете максимума от хола си, можете да заложите на чисто, чисто бяло и не само да проектирате стените, но и цялата стая - стените, мебелите, завесите. Всичко това заедно прави стаята чиста и чиста. Всекидневна от едва 15 квадратни метра се превръща в една внушително голяма стая, изпълнена със светлина и яркост. 

9. Докосване на светлината като примамка

Друг начин да запалите малка всекидневна е да изберете неутрални тонове и цветен елемент. Можете например да комбинирате бежовите мебели и стените със същия тон. Отварянето на стаята се постига чрез фокусиране на вниманието върху конкретна точка, както е в тази картина на стената с цвят на вино. Предимството тук е, че цветният тон може да варира от жълто до червено до синьо - точно както ни харесва. Важно при избора на цветовете за боядисване на хола е просто да зададете неутрални тонове и да ги разчупите с различен цвят. 

10. пастелни цветове

Пастелните цветове имат ефект, сходен с неутралните тонове. Можете също така да използвате цвета, за да повлияете на атмосферата - например положителните ефекти на синьото. Пастелните цветове като цветове в хола винаги са релаксиращи, което ги прави идеални за тази стая. 

Съвет за избор на подходящ цвят: Всеки, който не е сигурен как звукът наистина работи на стената, може да поиска от художника да вземе проба върху парче тапет и да го прикрепи към стената с лепяща лента. С малко разстояние е лесно да се види дали наистина харесвате цвета постоянно. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 65 = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: