9 идеи за градината, които могат да се реализират евтино от себе си

Искате ли да дадете ръка и да дадете на вашата градина повече личност? Но не трябва ли да струва много? Имаме нещо за вас! Тази идея книга ще намерите девет страхотни идеи за дизайн на градината, които са лесни за изпълнение с някои самата умения, като в същото време остават достъпни. 

Така че, навийте ръкавите си и дайте на градината ви нов облик! Ако имате нужда от помощ, нашите експерти са щастливи да ви помогнат и съветват. 

Градинска пътека от бетон

Започва с тази градинска пътека, която можете просто да излеете от бетон. Дали това е безплатно ще муцуна или behelft с шаблони, независимо дали искате я гладка и на парче или например в естествен камък поглед - всичко зависи от вас. В тази картина, големите камъни като очертаване на пътя са хубав детайл и чудесна идея за вашата собствена градина.

Тухла Grill

Мечтаете за външна кухня и каменна фурна? Защо не започнем малко? Всеки получава проста грил от тухла! Ако изберете проста, правоъгълна форма, например, нищо не може да се обърка. сложи камък върху камък и си спомня с една степен за скара и вече можете да оформите барбекю в градината и имате бижу също се прави!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

дървени елементи

Вие току-що сте съборили старата плевня, или така стоят стари дървени греди? Не изхвърляйте! Те са чудесни за озеленяване, особено ако харесвате азиатския стил. Добре подредени и комбинирани с растения и камъни, можете да получите страхотен външен вид в собствената градина безплатно.

Комбиниран паваж

Кажете сбогом на папулата и създайте вътрешен двор или градинска пътека, изработена от различни материали. Също така можете да използвате стара дървесина, както и камъни и бетонни плочи. С удоволствие те могат да имат различни измерения, създаващи уникална картина. Пропуските могат да бъдат добре запълнени с трева, мъх или камъчета.

Стилен паркинг

И докато ние вече настилка повърхности: Складовото пространство за вашия автомобил може да бъде проектиран с различни материали. Ако непрекъсната бетонна плоча изглежда твърде скучна или прекалено голяма, можете да комбинирате и разхлабите дизайна с други строителни материали.

Цветно легло на терасата

Наложили сте подовете на терасата си с дърво? Чудесно, а след това вземете триона сега! С няколко прости стъпки можете да изрежете на вашата тераса, в която можете да засадите цветя. Разбира се, не точно там, където тичате постоянно, но на ръба или в един вече неизползван ъгъл, който може да изглежда страхотно. Смятаме, че това е чудесна алтернатива на обикновения саксия.

Градински дизайн с дървени пънове

Друга хубава идея да направите градината са дървените буци. Освен това можете да вземете истински, все още вкоренени, ако искате да отрежете дървото или да получите някои, които току-що сте създали. След това можете да служите като седалка или малка маса. Особено деца ще обичат тази идея.

Каменна стена с цветно легло

Стена огради вашата градина? Страхотно, какво ще кажеш, че сложиш два реда естествен камък на върха и оставиш канавка в средата, където растат цветя? Картината доказва колко страхотно изглежда. И най-доброто от всичко: Можете да събирате камъните безплатно на гора, поле и поляна. Децата могат да ви помогнат, така че да имате вълнуващ, но достъпен семеен проект.

Извит ръб

Правилната тераса е скучна! Също така за тази идея можете отново да отрежете и шкурка и да създадете, например, форма на вълната. Не се притеснявайте, ако не се получи много точен, той показва повече личност в градината. Новите вдлъбнатини могат да бъдат запълнени и с растения.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: