Входа на къщата: 11 идеи за обновяване, които не струват почти нищо

Разбира се, преди всичко всички вътрешни ценности се броят. Това важи и за хората, както и за къщите. При проектирането на идеален дом фасадата е изключително важен елемент. От една страна, разбира се, би било хубаво да погледнем и в най-добрия случай да кажем и нещо за характера на неговите жители. Но какво ще стане, ако, с течение на времето, вкусът или дори жителите се променят, например, защото се е появило ново семейство? В този случай, ние имаме само правилното нещо за вас. Обновяването на фасадата, особено на входа, не е задължително да е скъпо. Очаквайте 11 ремонти, които можете бързо да се възпроизвеждате - и не струват почти нищо! Да вървим!

1. Перфектната смес

В първия си пример можем да видим как различните материали заедно могат да създадат секси ефект. Дървената врата се вписва перфектно с фасадата в конкретен вид. По-строгият ансамбъл се разхлабва от засаждането пред входа. Това създава подреден и въпреки това много привлекателен вход.

2. Достъпни и забележителни: цветни осветителни елементи

Довеждането на собствения си дом до живот понякога е по-лесно, отколкото си мислите. Понякога дори не се нуждае от една структурна намеса. Магическата дума е: осветление Дизайнът на светлината оказва влияние не само върху интериора, но също така може чудесно да служи за фасадата, градината или алеите в изцяло нова светлина - в истинския смисъл на думата. Независимо дали става дума за ефектно осветление на предната градина или просто като специален акцент върху структурните конструкции - благодарение на икономичните светодиоди, почти всеки ъгъл може да бъде напълно осветен. И най-хубавата част е, че светодиодите не само са евтини за купуване, но също така са изключително енергийноефективни и се предлагат на практика във всеки възможен цвят! Колко страхотно може да изглежда особено в слабата светлина, която виждаме в този блестящ пример.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трета врата: Куражът е по-цветен вместо сив в сиво

Фасадите на къщата често са украсени в неутрални тонове. Така че къщата създава невероятно впечатление и е по-малко предразположена към вредите, причинени от вятъра и времето. Точно това обстоятелство можете да се възползвате от него. Безценното предимство на неутралната среда е, че контрастите на цветовете идват в собствените си. Ако сте гладни за безкомпромисно освежаване за входната зона, сега има изключително лесно време. С малко цвят, например приложен директно върху входната врата, благодарение на неутралната среда, можете да постигнете много добри резултати много бързо. Опреснител, който се прилага бързо и не струва много пари. Сега липсва само правилният цвят, нали?

4. Малък грим за веранда и зала

Предният двор не само е прекрасен, но и надежден съюзник, когато става дума за създаването на хармоничен и привлекателен вход. Така че, преди да се стигне до планирането на големи ремонти, дори и малкото творчество в предния двор, на верандата или в залата може да направи чудеса. В този пример са бутилките, които са намерили вход в коридора като нова декорация. Понякога това са малките детайли, които едва ли обръщаме внимание на това, което прави нашия вход и фасадата толкова специални. Изглежда си заслужава!

5. Акценти с художествено докосване

Модерното изкуство и живопис има много приятели. Кой не обича да се оглежда наоколо в изложбите на местните галерии. Тук можете не само да се чудите, но и да съберете много нови впечатления по пътя. Въпросът остава, как да внедрите най-ефективните впечатления и вдъхновения във вашия дом? Може би с модерна скулптура на предното стъкло. Или голяма мозайка около рамката на вратата. Но дори и самата врата може да бъде проектирана с цветно стъкло в нещо много специално артистично. Едва ли има някакви граници на въображението, стига да отговаря и на жителите и на характера им. Така че всеки дом се превръща в истински оригинал.

6. Нека цветята говорят

Дървото е в дневната или в кухнята. Дори в банята, като сурова сухи или предполагаемо просперираща бамбук. Цветята и зелените растения са винаги добре дошли във всички части на нашия дом. Защо не около нашия вход? Отглеждането на растения, които се адаптират към хода на рамката на вратата или парапета, не само са чудесни за гледане. Особено в комбинация с топла естествена каменна стена. Но дори и модерните фасади могат да се възползват необичайно от нещо зелено. Опитайте се!

7. Входен стил на стил

Сглобяемите къщи по-специално са склонни да направят своите фасади възможно най-неутрални, така че къщата все още изглежда атрактивна и безкраен атрактивна в продължение на много години. Успехът на сглобяемата къща е прав. Кой иска да редизайн всичко в четири или пет години, ако дървото се е променило? Но ако търсите дом с много история, но големи ремонти са срамежливи: Какво ще кажете за входната врата в ретро стил? Независимо дали става дума за гладка, измазана фасада или каменна стена, вратата ще изглежда невероятно във всякакви условия. Колкото и характер в този пример да виждате рядко, нали? Оптичен връх на екстра клас. И това е по-евтино от закупуване на стар замък също!

8. Цветни саксии като нещо специално

Икономична, индивидуална и благодарение на естествените материали като керамика или порцелан, изключително издръжливи и здрави. Растенията саксии са на разположение във всякакъв размер и смисъл цвят. Нищо чудно, че те отдавна са спечелили постоянно място в нашия дом като гъвкави декоративни елементи. Особено неутрални, модерни или минималистични входове за къщи се възползват от малките плавателни съдове и зеленото им съдържание. Често малките подробности дават нещо специално за тази област.

9. Отбележете фасадните части в цвят

Не всеки от нас обича да се откроява с цветни цветове. Защо тогава вие, като собственик, да направите вашата къща колоритна, дори ако предпочитате тя малко резервирана? Разбира се, това не означава, че трябва да потънете в тълпата. Напротив. Въпреки това, за да се открои от тълпата, въпреки задържаните фасади, е необходим трик: подчертавайки структурно удивителните елементи в цвят. Проектиращата част от къщата вече е забележима и благодарение на използването на цветовете тя може да бъде прекрасно издигната - без да се припокрива неутралният дизайн на другите фасадни елементи. Страхотен трик, например, за да персонализирате входната зона.

10. Топло посрещане за специалния повод

При специални случаи като вечеря или може би голям рожден ден, вие искате да покажете най-добрата си страна. Къщата трябва да излъчва и да предизвиква ентусиазъм от своите гости. Това не изисква пълна реализация, защото е достатъчно да се приспособят малките подробности към случая. Какво ще кажете за великолепни бури и фенери, които показват на гостите пътя от алеята до верандата? Топло посрещане, което е настроено и демонтирано също толкова бързо и теоретично, може да се използва отново и отново. Дали за къщата в провинциален стил, точно както в този пример или за модерното бунгало: свещи, фенери и буря светлини са голям аксесоар за всеки повод.

11. Естествено покани с някои зелени

Вече е казано много за предимствата на естествените елементи в областта на дизайна на фасадите. Дали красиви живи плетове или саксийни растения, независимо дали катерене цветя или малки дървета. Последните са чудесна алтернатива, дори ако нямате собствен или просто сравнително малък предстен двор. Начинът, по който е градско градинарство Повдигнатите легла дават компенсация за не съществуващите градински площи, така че могат да бъдат закупени на градинския пазар и малки дървета в подходящи саксии. Гъвкаво в мястото, където ги поставяте, не е нужно да се притеснявате в бъдеще, че корените на дърветата могат да се приближат твърде близо до зидарията. Малките дървета са прекрасна алтернатива на дишането на нов живот в дома ви.

Ако след толкова много велики идеи, изведнъж се чувствате като да имате нещо съвсем ново, тогава, разбира се, ние имаме само нещо за вас. Например, The Ideabook 13 къщи с красиви входове. Ще бъдете изумени!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: