7 красиви идеи за градина за двора

Отпуснете се на чист въздух. Задръжте за момент и се насладете на спокойствието и спокойствието. Не е задължително да имате градина или собствена веранда. Ако искате да избягате от стреса на успокояващо зелено или да оставите деня да изчезне заедно на открито, можете също така да седнете в двора.

Наистина, на първо място, думата вътрешен двор звучи отдалечено след почивка в провинцията. Но особено в града, където природата често не е на вашия дом, особено озеленен вътрешен двор може да събуди истински моменти на релаксация. Имаме 7 примера за вас днес, как да направите двор в много различни условия до перфектен оазис на благосъстоянието. Независимо дали е модерна или селска, независимо дали е селска къща или колониален стил, има нещо за всеки. Гарантирана релаксация! Нека да погледнем заедно.

Модерен и спокоен само с няколко хода

Любезно оформен вътрешен двор не трябва да бъде експанзивно голям или разточителен. Това е мисълта, която се брои. И, разбира се, изборът на декорация. Тук можем да видим колко модерен успокояващ, успокояващ вътрешен двор може да изглежда.

Стъпаловидните повдигнати легла, като пейките на стената, отстъпват от центъра на малкия двор. В допълнение, лозовите растения действат като естествен фасаден украшение. Модерна маса с два прости стола добавя и вече е готова, оазис на благосъстоянието. Колоритните възглавници също така дават на двора лично докосване. Най-доброто от всичко е, че можете да направите всичко в дома си.

Искате да научите повече за модерното обзавеждане? Разгледайте тук: Модерна декорация: 6 ненадмината идея

Сложният колониален стил

Чудесно съчетание на хола и двора, има архитектура, която да се възхищава в този дизайн от Марсело Бикудо. Основно в сложно проектирания колониален стил, дворът тук служи като много частно продължение на жилищната зона. Кой е поканен тук, принадлежи на семейството. 

Мебелите от чугун отговарят невероятно хармонично с естествения тухлен под. И двамата веднага дават на посетителя усещането, че може да си почине тук. Перфектното място за почивка следобед, в компанията на чаша чай и може би добра книга.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Докосване на южна Франция

Едно докосване на южна Франция удари през този двор, който представлява със стъкления покрив много успешна комбинация от двор и зимна градина. Цветно оформеният мозаечен под с неговата шарка дава цялата играя лекота. В същото време то затопля двора толкова много, че ще се почувствате като у дома си тук. За да не се намали ефекта от мозайката, дворът беше по-скоро запазен украсен с керамични саксии. Така че мястото за сядане е особено добро за носене. Дланите също запълват стаята със зеленото си с добавено благополучие. 

Естественият стил на къщата

На пръв поглед човек може да се запита: къде е дворът тук? Трудно е да се разбере, защото в този двор в родния стил природата играе ясна водеща роля. Няма строги легла, както бихте очаквали от други съоръжения. Тук всеки зелен може да расте и да процъфтява. Само покривната конструкция, изработена от естествен бамбук, и пътят, изработен от кората, осигурява информация, че това трябва да е област в къщата.

Но не само зеленото, а самият интериор е много индивидуален. Столът, в който човек обича да пада, е ръчно изработен от естествени суровини дърво и кожа и изглежда почти рустик. Можете буквално да схванете успокояващата тишина, която царува в това място с пръстите ви.

Минималистичен за намиране на мир

Приветстваща алтернатива за онези, които не са непременно наследили зеления палец на баба си, е този двор с минималистичен дизайн. Въпреки оскъдно употребяваните мебели, всичко е там, за да прекарате идеалния момент на спокойствие и тишина.

Тук всичко е на точното място, всеки елемент се отразява като част от по-голям ред: леглото с зеленина, тъмните стъпаловидни тротоари и в центъра, разбира се, банката. Тяхната топла цветова схема е ясен връх на този двор. Но: Стената от естествен камък зад деликатното дърво контрастира с естествената си игра на светлина, иначе много ясни линии. Място, което ни успокоява, може да бъде модерно и може да бъде и минималистично. Малко зелено и малко естествено не противоречи на това, а го поставя в особено добре дозиран начин.

Между другото, идеалното взаимодействие между стените и пода за вашия собствен дом също може да бъде намерено тук.

Средиземно море

Истинско скъпоценен камък е този украсен двор. Множеството растения, разпръснати на пода, заобиколени от бял чакъл и романтично декорирани столове, канят всеки посетител да направи почивка поне за кратко. 

Специалната особеност тук: панорамните прозорци около вътрешния двор не защитават романтичния остров, но го интегрират в околните стаи. Това ясно подчертава качеството на живот, защото: Кой от нас не би искал да види този вдъхновен от средиземноморския двор поне веднъж на ден?

Отпуснете се по водата

Дори арабските владетели знаеха как да използват вода в своите величествени домове, за да създадат места за мълчание, но и за релаксация. В Алхамбра в Гранда например. И това, което е работило преди 800 години, не пропуска дори и до днес. 

С романтичните си докосвания и блясъка на барока, този двор е истински очен улов. Но: Един малък фонтан може значително да увеличи стойността на релаксация на двора. В този пример той още веднъж закръгля вече съвършен вътрешен двор. Чувате ли вече пръскането?

В бъдеще добре нашите ландшафтни архитекти могат да ви помогнат с думи и дела!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: