Никога вече хаос – с тези идеи за минималистични спални!

Спалнята е за много хора най-важното отстъпление от забързаното ежедневие. Това е оазис на мира, който ви кани да се отпуснете. Тук можете да изключите и презаредите батериите си. Любов, живот, сън - това работи най-добре, когато създавате перфектната обстановка, като проектирате и избирате подходящите мебели, тъкани и аксесоари. 

Хаосът не се вписва тук и затова събрахме ценни съвети за това как да оптимизирате мира и реда в спалнята си. Уютно легло, приличен гардероб, тихи цветове и много други. Чувствате ли се също да се събуждате всяка сутрин в личното си убежище за мир? Тогава следните съвети за прост дизайн на спалнята струват чисто злато! 

Лесно, но стабилно легло

Най-важното, разбира се, вашата спалня, място за релаксация, има удобно легло. Това не е нужно да бъде помпозно в просто и тихо спално помещение. Напротив, минималистичният дизайн често е много по-подходящ за спалните и създава приятна атмосфера в стаята.

Спалнята с четири колони на снимката по-горе осигурява приятна почивка още на виждане - това е просто и ентрон в тази простота като център на романтичната спалня. Тук се фокусират чисти линии, тесни метални елементи и бели листове. Жителите са усвоили перфектно най-взискателната задача за минималистичен дизайн на спалнята. Тъй като най-трудното е винаги да се направи стая просто, но не рядко и минималистично и при никакви обстоятелства стерилна.

Неутрални нюанси

Изборът на завеси, спално бельо, покривки и възглавници също се фокусира върху неутрални цветове и тъкани. Най-добрите пастелни цветове са бели, сиви или бежови. Еднакво тиха и прилягаща е деликатният нюанс на розовия кварц, който тази година е цветът на тенденцията за завладяване на международния свят на дизайна.

На снимката по-горе можете да видите идеалния пример за минималистична спалня, която е ярка, свежа и много чиста благодарение на ясните си цветове. Минимализмът във вашето пристанище на спокойствие, обаче, работи само ако сте оставили безопасно предишния си хаос. Затова Diszplin играе важна роля тук - меките цветове, простите тъкани и модерните мебели могат да работят само ако цялата картина е правилна. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Поръчайте и в гардероба

Ето защо е важно също така не само в самата стая, но и в килера си за поръчка. Вземете си почивен ден, за да сортирате всичките си дрехи - с опцията да ударите някои от тях. Можете да създадете поръчка само ако има достатъчно място в шкафа ви.

Затова се запитайте най-добре в следващата стая, когато сте носили някои дрехи за последен път. Ако не можете да си спомните, знаете, че за някои дрехи е дошло времето да кажете сбогом. След като се разделите със стари дрехи, обувки и аксесоари, ще видите много по-ясни и може да пренаредите гардероба си.

Разделението на снимката като го отлично, защото в допълнение към перилата на дрехи, може да се съхранява на блузи, тениски и якета, има и няколко чекмеджета за чорапи, бельо и обувки. Когато купувате килера си, уверете се, че той предлага гъвкаво пространство за съхранение - само тогава ще можете да го организирате в дългосрочен план. 

Създайте скрито място за съхранение

Всеки знае, че въпреки че има достатъчно място в дрешника за всички дрехи, все още има много други неща, които търсят място. Това варира от книги до дребни стоки до куфари и чанти. За да реализирате минималистичния дизайн във вашата спалня, трябва да започнете да търсите креативно място за съхранение. Например, ниши като неизползвани врати, наклонени тавани или, както е показано на снимката по-горе, пространството под пиедестал са подходящи за това.

Тук можете да освободите парата и да се уверите, че сте правила с правила, както и обикновени кутии за поръчка. Най-добре е да започнете такова действие само ако имате общ преглед на това, което искате да заредите приблизително. Ако в спалнята няма подходящи ниши, кутията за съхранение също е чудесна възможност за организиране на малки предмети. 

Костюм за свободно облекло

За дрехите, които не намерят повече място в гардероба, бихте могли допълнително да прикачите модерна шина за дрехи в спалнята. Тук ще намерите място за дрехи, които често носите, но и за бижутата, които просто ви харесват всеки ден.

В горния пример преобладават чисти линии, а неизползваният ъгъл на помещението е умело изпълнен с релсите за висящи дрехи. Но трябва да бъдете внимателни при избора на дрехи, защото само със силно чувство за поръчка ще можете напълно да интегрирате шината за дрехи в минималистичния дизайн на спалнята си, без да предизвиквате безпокойство.

Минималистични мебели

Освен поръчката, ние също имаме няколко съвета за правилните мебели за вас. Тъй като минималистичният дизайн във вашата спалня може да се развие напълно, когато всички мебели са приспособени към нея. Разбира се, леглото и гардероба са добър старт, но нощни шкафове трябва да се поберат в цялостната картина. В най-добрия случай те имат същия цвят като леглото и така не предизвикват напрежение в стаята. 

Особено приличен трябва също така да се провалят допълнителни елементи на оборудването във вашата спалня. Изберете прости лампи и килими и се съсредоточете повече върху елегантността. Хаосът се разпространява и в помещения, които са много тъмни, така че бъдете внимателни, че вашата спалня наводнява със светлина редовно - осигурявайки свежест и приятен вътрешен климат. 

Също така по отношение на тапетите и боята за стени във вашата спалня трябва да залагате на обикновени цветове. По простата причина, че редизайнът и ремоделирането не се правят толкова често и ненатрапчивите тонове могат да бъдат съгласувани с различни дизайни. Също интересен е въпросът за десния етаж на спалнята. Тя зависи повече от вкуса, защото повечето видове почви се вписват в минималистичен основен дизайн. Дървото създава топла и много приятелска атмосфера, килимът поддържа топли тонове и шум. 

С тези съвети трябва да сте дошли много по-близо до вашия минималистичен дизайн на спалнята, доброто планиране на късмета и подготвянето!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: