10 фантастични цвята на стените – също изненадващо добре за малките стаи

Една неутрална стая дизайн е добър избор, ако искате да сте сигурни, че няма да има достатъчно от него в следващите години. Но нека да бъдем честни: не правият цвят наистина ли прави живота в собствения ни дом? Разбира се, с богатата цветна палитра, която се предлага в местните каталози, възниква бързият въпрос: Кой цвят ни подхожда и нашият дом? Разбира се, нямаме стандартен отговор, защото всеки дом е толкова индивидуален, колкото всички ние сме. Въпреки това, има някои трикове, особено за малки стаи, които могат да помогнат да изглеждат малко по-големи. Поради тази причина искаме да ви покажем днес десет изненадващи идеи за цвят, които със сигурност ще се направят перфектни в собствените ви четири стени. Независимо дали са елегантно задържани или изпълнени с контрасти, творчески или особено успокояващи - имаме нещо за всеки. Затова проверете го веднага.

1. Тъмно синьо: хладно, модерно и успокояващо едновременно

Първият ни пример показва, че понякога е полезно да погледнем по-отблизо. Това наистина ли означава, че малките стаи не могат да търпят тъмни цветове? Разбира се, този принцип е абсолютно прав, но няма правило без изключение. Флотът-синьо е наистина тъмен цвят, но неговите заслуги ясно надделяват - дори и в малкото пространство. Нейният готино характер е модерен и изключително успокояващ в същото време. Не мислим ли автоматично за дълбоко, спокойно море? Благодарение на присъствието си, тъмносинът умело мамеше размера на стаята и ви кани да мечтаете, докато белите области умело облекчават тежестта на синьото. Но нещо друго: Интериорен дизайн в този хол не съвпада напълно? Жълтият декор като допълнителен контраст със синьото - Уау!

2. Творчески акценти благодарение на тюркоаз и бензин

Идеята е проста и гениална. Чрез оптично контрастиращ дизайн на стените, окото на госта е умело разсейвано от действителния размер на стаята. Който се възхищава на красив декор или, както в този пример, голяма боя на стена, просто няма представа за нещо друго. Това е очевидно, нали? В този пример виждаме особено опитна, оптична диверсионарна маневра, защото: не само една стена, а две са направени по различен начин, в различни цветове. Докато цветният тюркоаз е трайно предпочитан в съвременните, творчески жилищни пространства, цветът на Петрол е намерил изключително много приятели, особено през последните години. В комбинация и двата нюанса са страхотни, нали? Но отново, уверете се, че цветовете се вписват в дизайна на стаята ви, без да се припокриват. Резултатът тогава знае как да убеди още повече! Между другото, ако все още търсите модерни и страхотни цветове за вашия дом, тогава не търсете повече от този Ideabook: 9 абсолютни цветове за вашата нова стена през 2017! Това наистина си заслужава!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Червеният цвят на сигнала е елегантна страст

Червените нюанси имат много пряк ефект върху нас. Някои казват, че това е сигнален цвят, който ни предизвиква да противоречим. Съчетан с модерен интериор, както в този пример, той излъчва невероятно жива страст. Стаята е пълна с енергия - защото искате да се отнесете веднага, нали? И благодарение на силния дизайн на стените губиш поглед от действителния размер или височина на стаята. Специално подчертаване: Ако надраскате последния сантиметър между стената и тавана в цвета на тавана, стаята също изглежда оптически по-висока.

4-ти Играта на земните цветове и природните структури

Изключително добър начин да се разсее размерът на помещението е да се поставят малки зрителни стимули или контрасти. Вече видяхме това впечатляващо в трика с цветната стена. Но тя работи по различен начин. Малки визуални акценти, особено ако са направени от естествени текстури като дърво, привличат погледите на гостите ви почти магически. Свързани с неутрален, но топъл тон на земята като бежово, това е идеалното решение за малки пространства. В допълнение, комбинацията от цвят и структура е изключително привлекателна. В този пример топлата светлина, както и птичият мотив, подобряват това естествено впечатление!

5. Винилови елементи за модерната стена

Разбира се, винаги може да има основателни причини, поради които се срамувате от мащабното обновяване или проектиране на стените. Това е напълно законно, в края на краищата имаме само този дом и там вероятно ще бъде взето решение за всяко решение. Но за всички, които просто искат да опитат нещо ново спонтанно: Били ли сте някога мисълта за винил стикери? Също наричани татуировки за стени от някои, те идват в много различни форми и дори цветове. За бяла, модерна стена, разбира се, подходящи са тъмните винили, както в този пример. Не изглежда ли това сладко? Мотивът за люлеене на птици добавя невероятно очарователно докосване до цялото пространство, което всъщност се съхранява в хладни цветове. Страхотно око, което бързо се опитва и изобщо не е скъпо.

6. Непостоянни и елегантни: сиви и бели

В последния пример вече сме виждали привлекателността на домашен декор в сиво и бяло, но без да го разработваме. Това трябва да се промени сега, защото: вечната комбинация от цветове е идеално подходяща за нов дизайн на стените. По този начин сивата боядисана стена не създава скука или депресивно настроение, но прави чудесно, елегантно впечатление - вечно направо. С няколко големи цветни петна като червената възглавница или дори червеното кресло, този пример е просто сън, нали?

7. Зелен - с тропическо докосване

Не е ли това фоайе мечта в зелено? Благородните дървени столове, заедно с декор на плочки, напомнят на отдалечените южноамерикански стилове. Зеленото на стената, което поражда мисли за лимонен или дори за широки савани, цитира отлично зеленото в плочките. Уау, повече жизненост и динамика, съчетани в един дизайн - това просто не е възможно. Страхотно тропическо докосване, което ни кара да забравим, че сме в наистина ниска стая с не толкова изобилно пространство.

8. White: Класически сред цветовете на стените

Разбира се, цветът на бялото може да не липсва в такъв списък. Като абсолютна класика не само в банята, но и в кухнята, нейните предимства не са само чисто усещане, но и фактът, че малките стаи изглеждат по-големи. Като основен цвят в хола е особено ефективен, дори ако целият дизайн е проектиран в бяло. Бялото на бяло създава модерна, светла атмосфера и благодарение на тази яркост дори малки стаи се появяват в голяма светлина.

9. Рафиниран дизайн на стени в бордо

Помислили ли сте някога за използването на червеното вино в собствения си дом? Ако не, трябва да разгледате бързо този пример. Докато червеният цвят се възприема като сигнален цвят, има и редица други червени, които изглеждат много по-меки и по-успокояващи за нас. Червеното вино е такъв пример. Този цвят е идеален за екстравагантни и модерни съоръжения и прави малката стая истинско око. Елегантен, необичаен и все пак толкова привлекателен! Каква чудесна комбинация! Чудесна декорация за стена!

10-ти Ярки пастелни цветове: абсолютната тенденция - с трик

Ярките пастелни нюанси отново са горещи фаворити за тенденцията за цвят на сезона. Особено хладните нюанси играят игриво за постигане на балансиращо действие между хладен цвят и привлекателен усет. Как е възможно това? Обърнете внимание на този пример. В тази дневна се вижда перфектната комбинация от топлина и съвременни ограничения, които развиват огромна сила само благодарение на пастелните цветове на стените. Но не само това, защото тук виждаме още един трик, който може да ви интересува: Изкуствената картина на стената изглежда играе наситено цветовете на интериорния дизайн. Още повече, той предлага височина в своя нервен формат. И двете се отклоняват перфектно от размера и височината на стаята и правят и двете да изглеждат по-големи, отколкото в действителност. Може да се каже и: перфектното решение.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: