Обзавеждане на апартамента стилен и евтин – как работи!

Знаете ли, че - настоящата ви настройка е твърде скучна, но портфейлът е празен. Но това не трябва да бъде пречка за преобразуването на собствените ви четири стени - напротив, това ви прави толкова изобретателен! 

Тъй като често това са малки промени в апартамента, които осигуряват специални акценти и нови перспективи. Ние измислихме най-добрите съвети, за да направим всеки дом стилен и достъпен. Всекидневна, спалня, хол и кухня - всяка стая в апартамента й дава няколко стъпки с ново усещане!

Всичко има своето място

Важно е всичко да има свое място в собствените ви четири стени. Това рядко причинява безредие, ако напълно
просто се уверете, че книги, компактдискове, дрехи и Ко винаги се връщат на сайта след употреба. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, така че, разбира се, важно е също така да приспособите вашето съоръжение към вашите лични нужди.

Това е особено вярно за кухнята: само храната, съдовете и напитките се използват ежедневно. Ето защо е важно да има фиксирано място за напитки, хляб, чаши и чинии. Така че не само облекчавате всекидневния си живот, но и редовното почистване на къщата. На снимката по-горе, цяла кухненска стена се използва за място за съхранение, където се полагат грижи за създаване на места за всички кухненски принадлежности. Но за стилен и евтин интериор, не е необходимо да купувате скъп дизайнерски кабинет. Ако предпочитате, консултирайте се с интериорния декоратор за подробности относно опциите по отношение на пространството за съхранение и поръчка и осигурете съвет, като по този начин осигурите напълно нов нюх. 

Поръчайте и в лавицата

Имате цял куп книги и тази колекция вероятно ще нарасне много в следващите месеци и години? След това задължителната лавица е абсолютно необходима и трябва да е толкова голяма, че всички книги да имат определено място. Налице е движение в библиотеката на Viellesern, но обикновено книгите често остават на едно място за дълго време. Ето защо определено се отплаща да подредим книгите правилно от самото начало. 

Има много начини за визуално осигуряване на поръчката и в зависимост от настроението ви можете да уредите размери или дори цветове. Приятен детайл е когато лавицата не е напълно претоварена с книги, но малки площи на рафта се разхлабват от други елементи. На снимката по-горе има дървени чекмеджета с метални дръжки, които осигуряват акценти в домашната библиотека. Ако искате да поставите и някои книги на върха на рафта, трябва да сте сигурни, че се справяте добре - защото дивите купчини бързо разтрошават и създават много неспокойна атмосфера в стаята. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Избягвайте кабела

Кабелната салата е грозна подробност, особено в проучването, което веднага дава на стаята доста неприятно докосване. В допълнение към компютъра, лаптопа, принтерът и много други устройства също са свързани, всички от които се нуждаят от място в гнездото. Кабелите се намират под бюрото или непосредствено до него. Това причинява разстройство и може също да бъде доста опасно за прекъсване и улавяне на прах.

Много по-хубаво е, ако кабелите в работното място, жилището или спалнята са скрити от умели трикове, за да се върне фокусът върху стилната интериор на апартамента. Много ефикасно и удобно е да прикрепите кабели, които са постоянно свързани към тази стая с кабелни връзки или кабелни скоби. Това е малко по-сложно, но много по-умно и незабележимо, ако оставите кабелната салата да изчезне в стената с перила или первази. Също така кабелните канали или съвременните кабелни водачи осигуряват ред и скриване на грозната кабелна салата. 

Създайте умно пространство за съхранение

Това е върха, който определено е валиден за всички стаи: Винаги помнете, когато сте настроили, че имате нужда от достатъчно място за съхранение!
Кухня, баня, спалня или кабинет - на всички тези места ще бъде
Има много неща, които се нуждаят от място. Също така, ако все още сте
когато се движите и няма толкова много неща
ще: това определено ще се промени!

Затова вече можете да изберете шкафове, рафтове
и чекмеджетата се уверете, че имате достатъчно място за всички ваши
Имайте дрехи, кърпи, документи и лични предмети. особено
Разбира се, винаги е умно да създавате скрито място за съхранение. Както е на снимката
горе, там жителите все още имат достатъчно място в леглото кутия, на
Могат да се използват места за съхранение на чаршафи, възглавници, кърпи и др.
Ако търсите място за съхранение във вашия дом, трябва също така
Проверете дали има някакви прозорци, врати или дори поставете отдолу
Има стълби. Всички тези неизползвани ъгли могат да бъдат много гъвкави за съхранение
да се използват - например чрез отворени рафтове, чекмеджета или стилни
Шкафове.

Мук, ако е необходимо

Някои хора смятат, че това е трудно, други по-малко, но е сигурно, че от време на време е необходимо да се натрапва. Защото дори и най-красивите
Мебели, декоративни предмети, картини и плакати са имали своя ден и трябва
да бъдат унищожени, ако са повредени или старомодни. Вземи го
редовно време за редизайн и проверете точно дали има мебели във вашия
Апартамент там, които са виждали по-добри дни.

Разбира се, рекордният чар никога не излиза от стил
счупен стол, стар, неудобен стол или пожълтели картини
бъде спешно обменен във вашия апартамент. И точно това редовно
Ремоделирането прави вашия дом толкова интересен. Създайте пространство за нови неща и обръщайте специално внимание на това дали някои елементи може да са отдавна обслужвани и вече не отговарят на текущия ви начин на живот. Чрез тези прости и много евтини трикове е лесно да се създаде апартамент стилен. Бъдете вдъхновени от изгледа в тази книга от идеи в дизайна на съвременните четири стени! 

Прости стени

Боядисване на стени, много снимки, украшения или дори татуировки на стената осигуряват интересни акценти в апартамента, но понякога точно
може да се превърне в обратното. Защото често може да се случи прекалено добро нещо
изглеждат непривлекателни, неспокойни и без стил. Затова ви препоръчваме
Вашият стилен декор има обикновени стени, които се държат в меки тонове
те. Така че вие ​​донасяте мир във всички помещения и чрез индивидуални
Подробности за акцентите осигуряват.

По-голямата част от времето една снимка с рамка е много
по-ефективен от десет различни плакати и стена татуировка. Както във всички
друга област в живота е по-рядко тук. На снимката по-горе работи
Всекидневната в никакъв случай не е скучна, само защото стената е сравнително проста
се провежда. Чрез модерния интериор, модерната лампа и подовата лампа
достатъчно пространство създава уютна и много елегантна дневна, съзнателната
впечатлява с прост дизайн на стената.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: