8 чудесни броячи за вашата кухня

Ароматни билки, кана за варене и на масата две чаши червено вино - за вас и ваша любима. Не е ли рецептата за перфектна кухня? От обикновения кухненски бокс донесе пространството, в което готвим и приготвяме храната си далеч. В много къщи кухнята вече е един от безспорните социални центрове. Без сутрин без кафе или чай, без парти без страхотен бюфет. Въпреки това, колкото повече време прекарвате в кухнята, толкова по-вероятно ще бъдете уморени от вашия и вашия дизайн. Това е прекалено човешко. Но какво да направите, ако имате малка кухня от една страна, но от друга страна няма да искате да се откажете от великолепните места? Някога се сетихте за брояч? Това не само спестява място и е многофункционално, но и много приятно. Поради тази причина събрахме 8 модерни кухни с велики щандове за вас днес. След това наистина искате да имате брояч! Убедете се!

1. Кухненският брояч с голи поглед

Преди всичко се питаме: какво точно е бар? В кръчмата той служи за отделяне от гости и гостоприемство. Дори може да се вземе бързо питие - без да се налага да седите на масата. Голямото нещо за кухненския плот обаче е, че той прави лъскава фигура не само на централния остров, но и на кухненския блок. В този пример в яркия така наречен гол поглед с ярък фурнир. Здравословна закуска сутрин или успокояваща чаша чай след работа, къде би било по-добре от тук? Между другото, забелязахте ли стилно осветление? Разбира се, това не трябва да липсва!

2. Като многофункционален център остров

Централните острови осигуряват достатъчно място за удобно приготвяне на храната - и изглеждат страхотно. Всъщност те не бива да липсват в съвременната кухня. Ако все още не искате да правите без седалка или трапезария в кухнята, въпреки по-малките размери на помещенията, можете чудесно да разширите централния остров с малко по-голям работен плот - и да го използвате като брояч. Така че можете да седите чудесно по двойки или да гледате как всеки друг подготвя храната. Масата вече не е необходима. Перфектно разположение на помещението!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Класически бар брояч

Нека бъдем честни: кой от нас обича да яде сам? Храната не вкусва много по-добре, ако можете да я споделите със семейство или добри приятели? За спокоен разговор с хора, които обичате да сте близо, контра е идеален. Тук можете да сте напълно спокойна много близо - за разлика от маса. Или за хранене след хранене с общо еспресо? Голямото предимство на тезгяха е: Като класически бар брояч, той не само бързо се интегрира в малки кухненски помещения, но и се помещава в трапезарията.

4. Стилен делител за отворена кухня

Всеки, който обича отворената кухня и би искал да го комбинира с голямата трапезария, със сигурност ще намери много чудесни възможности в търсенето си. Както се казва: Кой има избор, е в агония. Като един вид изключително стилен делител на стая, щандът е спечелил солидна репутация в отворената кухня. И ако може да служи и като приятно допълнение към съществуващата маса за хранене, тогава кухнята е почти перфектна, нали? И ако все още се нуждае от практическа причина: Да се ​​осигури на масата за хранене повече пространство, броячът също служи като бързо достъпна складова площ за вече използваните прибори за хранене и съдове.

5. Кухненският плот е елегантна чална маса

В кухнята, цветът бял поема главната роля, което дава относително малко и тясно пространство визуално повече дълбочина и щедрост. Тук бяха използвани и ясни линии и речник на дизайна, както и модерно оборудване и любящи детайли. Цветните столове, красивата орхидея. Между другото, орхидеята е истинско декор чудо. Тя получава заедно с малко и цветя няколко пъти в годината. Перфектното допълнение към този кухненски плот, чийто размер почти напомня дълга, елегантна маса.

6. Броячът: Възможно е и като разтвор след вземането на пробата

Рядко седнете сутрин или в ежедневието само на масата за хранене. Възможността, обаче, бързо au comptoir така към гишето да се определи, както се нарича във Франция, тук е чудесна алтернатива. Тези, които не мислеха за възможността за брояч в началото на кухнята: Не се притеснявайте, дори можете да ги инсталирате по-късно. Сякаш винаги е била там. Или бихте предположили, че щандовете са инсталирани по-късно в тази скандинавска кухня?

7. Гениалната връзка с трапезарията

Не е ли този брояч в индустриалния дизайн просто празник за очите? Металът и изложеният бетон, поддържан от свежото жълто от работните повърхности - просто страхотно! Но не само това. До този момент Идейбаук се опитваше да отдели брояча от масата. Защо не ги комбинирате? Проста, гениална идея. Докато леко по-дълбокото разширение на тезгяха може чудесно да действа като малка маса за хранене, малко по-високият плот на масата продължава като брояч или алтернативно като голяма работна повърхност. Просто страхотно!

8. За по-рустика красота

Не можете да го подчертаете достатъчно често: едва ли материалът е толкова гъвкав, колкото дървото. Не само в дневната, но разбира се и в кухнята. Това е мястото, където неговият затоплящ фурнир наистина идва в неговата собствена. Например, дървесината може да се използва за създаване на чудесен брояч, чийто дизайн е съвсем модерен, но благодарение на изключителната естественост на дървото, той се разпространява в селски атмосфера. Особено освежаващо микс, което работи чудесно в селски и модерни кухни. Ако искате да се вдъхнете малко повече: В книгата за идеи в кухнята ще намерите още, изискани идеи, които ще ви вдъхновят.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 36 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: