12 готини идеи за повече съхранение в коридора ви

Складовото пространство и организацията са двата крайъгълен камък на всеки дом. Едва тогава, когато всички съдове имат своето място и цялото ни сърце се помещава, четири стени се превръщат в дом. Понякога не е толкова лесно да се създаде достатъчно място за съхранение, нали? Особено във входната зона, която често предлага само малко отпечатък и благодарение на обувки, палта и якета, може бързо да стане разхвърляна. За да поддържаме нещата подредени в коридора вкъщи, събрахме 12 идеи за повече пространство за съхранение в коридора. Кой каза, че готиният дизайн не може да бъде практичен? Нека да погледнем заедно!

първи Стилна украса на стената за тесния коридор

Често входната зона се състои от тесен коридор, който ни води или директно в хола или в други помещения като банята. Такова тясно пространство естествено представя нашите експерти по интериорен дизайн със специални предизвикателства. Тесните стелажни рафтове, които се отличават със стил на селски усет от стената, са не само голям контраст в хладно-модерния коридор. Те също така осигуряват място за чудесно лична картинна галерия. Между другото: забелязахте ли осветлението на тавана? Лампата е скрита зад дървен панел, който е направен от същото дърво като рафта. Страхотен детайл!

втори Отделно място за съхранение, доколкото може да се види

Особено ефективен метод за използване на пространството във входната зона са разбира се вградени гардероби. Инсталирани на пълна височина, те променят оформлението на коридора, но без да придават прекалено голямо внимание на него. Не е възможно по-високо ниво на организация в коридора, нали? Сега наистина всички дрехи могат удобно да се съхраняват в коридора. Висока светлина, която експертите, в този случай дърводелецът, извикаха тук в стаята.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета Представете коридор с нова функция

Кухнята е безспорно един от социалните центрове на нашия дом. Но какво ще кажем например, че нашите гости няма да влизат първо в дома ни през коридора, а вместо това да бъдат посрещнати веднага в кухнята? Особено къщи, чието пространство е малко по-ниско, обновяването на коридора може да бъде добра алтернатива. Класическата кухня на коридора все още се намира в много стари сгради, но винаги се намира в новата сграда.

4-ти Елегантно място за съхранение зад огледалната стена

В този готин пример, огледалото изпълнява две задачи едновременно. От една страна, благодарение на свойствата, отразяващи светлината, тя прави стаята да изглежда по-ярка и следователно по-голяма. От друга страна той умело крие гардероба зад себе си. Перфектно решение за къщата с елегантно обзавеждане и малък вход.

5-ти Охлаждане и практичност в същото време: мястото под стълбите

Колко често се сблъскваме с ситуацията, в която имаме много велики идеи за коридора, но ни липсва само пространството? Особено в коридора със стълбище можете да пеете песен от него. Но защо да не направите добродетел от необходимостта и да отворите пространството непосредствено под стълбите за себе си? В крайна сметка има много неизползвани квадратни метра под стъпалата. Хубава идея, нали? Какво ще кажете, например, за кабинет, перфектно монтиран от дърводелец? Там не само тежките зимни палта и всичките ви любими обувки ще намерят постоянно място, но благодарение на този релеф, ще има много повече възможности за декорация в коридора.

6-ти Cool дизайн за модерното семейство

Този привлекателен коридор е изпълнен с живи цветове, което го прави идеална визитна картичка за целия дом. Независимо от модерния език на дизайна, особено високите монтирани прозрачни кутии и разбира се, зашеметяващото произведение на изкуството осигурява необходимата игра на цветове. С други думи, хладните блус просто вървят идеално със съвременния дизайн. Но това не е всичко: пространството за съхранение беше хитро изгонено от зрителното поле, така че едва ли привлича вниманието ни. Вместо това, той се намира или на височината на рафта на парцела, зад предната врата и вътрешната страна на седалката.

7-ми Умно решение за съхранение: седалката

Ние вече ги възхищавахме в предишния си пример. Време е да й обърнем цялото си внимание отново. Речта, разбира се, е от седалката. Зад този невероятно изглеждащ аксесоар се крие една наистина умна комбинация от памет и страхотно място за сядане. Вашият стил е напълно адаптивен. Така че виждаме в този модерен коридор с връзки от колониалния и селски стил седалка, която едва ли може да бъде по-елегантна, нали? Между другото, имайте предвид, как гардероба и седалката се сливат в един елемент! Особено интересен за малкия коридор.

8-ми Минималистическият гардероб осигурява пространство

Разбира се, не винаги трябва да е класическият гардероб или шкаф за обувки. Също така за стола с гардероб има разнообразие от наистина впечатляващи алтернативи. Какво ще кажете, например, за минималистичен гардероб? В съвременен манж предлага много пространство за якета и обувки, които винаги могат да се възхищават благодарение на отворената конструкция. Най-малкото толкова интересно за любителите на минималистичния дизайн, колкото за тези, чийто коридор е толкова малък, че трябва да се преместят в друга стая, за да свалят сакото си.

9-ти Личната библиотека за коридора

Никой мебелен магазин не би се осмелил да извади лавицата от асортимента. В края на краищата, той се радва на голяма популярност до ден днешен. Нека бъдем честни: книгите казват много за нас като човешко същество. Бъди любим роман, пътеводител от последната ваканция или подарък на добър приятел. Книгите са нещо много лично. Защо да не ги поставяте там, където всеки наистина може да ги види? Всеки, който е на вратата, знае колко е важна тази среда в нашия живот. И чудесно да погледнеш е лавицата във всеки случай. Личен начин, особено за да направите тесния коридор.

10-ти Мебелите се използват многофункционално

В тази очарователна входна зона със скандинавско усещане, всички мебели не се използват само по един начин. Почти многофункционален е този коридор. Така че не само гардероба предоставя място за допълнителни кошници, на седалката също се побира много слотове. Полупрозрачният дизайн осигурява перфектната комбинация от естетика и полезност. Дори малкият шкаф се използва за поставяне на допълнителни декоративни елементи в коридора. Приятен детайл: На елемента на дъската не можете да оставяте само лични съобщения, а посещението ви може да се запази и тук.

11 Творческият гардероб прави малкия коридор опит

Този изтънчен пример е най-доброто доказателство, че повече място за съхранение може да върви ръка за ръка с елегантен дизайн. Но не само това. С многобройните творчески идеи, които срещаме в този коридор, почти не забелязваме колко е малка всъщност, нали? Обърнете внимание и на гардероба, който просто е поставен директно на стената. Или дори извитата форма на седалката ни кани да седна на нея. Просто перфектно. Между другото, тук ще намерите още 7 вдъхновения за перфектния коридор. Погледнете!

12 Индустриален акцент: вертикалният шкаф за обувки

Нашият последен пример ни отвежда в света на индустриалния дизайн. Въпреки, че тази зала се представя ясно с елементи от селски дървесина, но основният й характер остава очевидно индустриален. Преди всичко сме убедени в зрелищно вертикалната вертикална стойка за обувки. В цялата височина на коридора тя предлага много пространство и благодарение на непрякото осветление е ясен връх на цялата входна зона. Не само подходящи за любителите на обувки.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: