15 рафинирани дървени помещения разделители

Просторните стаи с достатъчно пространство и светлина са в момента на горещо място. Въпреки това, често има липса на уединение, уют
и проста структура, когато всички функционални области безпроблемно един в друг
премине. Тогава се искат делители на стаи, по един фин, но ефективен начин
Да се ​​определят граници, без да се засяга откритото усещане за живот. ние
Представете си 15 шикозни модела, изработени от дърво днес, а не различни
но всеки може да върши работата си със стил и стил.

1. Геометрични рафтове

Делителите на помещения се интегрират особено добре в пространствената структура, когато станат част от декорацията, например да поемат вторична функция като рафт. Тук бяха организирани вази и малки скулптури, както и рафт за книги, интегрирани и създадени в същото време от просторната делителна стая уютна всекидневна.

2. С оглед

Този делител на стаи също така осигурява определена гледка, но предотвратява създаването на атмосфера в студената чакалня в помещението с форма на L.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Рустик с огледало

Тук трябва да погледнете два пъти, за да видите, че тя е огледало, а не просто рамка с изглед към хола. Интелигентен начин да се даде дълбочина на помещението и още по-голяма щедрост, докато се отделят помещението и жилището помежду си.

4. за телевизори

Много популярен начин за отделяне на функционалните зони: Тук бюфетът с телевизор служи като граница между дневната и кухнята, осигурявайки естествен начин за желаното отделяне.

5. Засадени

Множество впечатления правят такава разделителна камера, която е богато озеленена и носи жива, зелена нотка в интериорния дизайн.

6. боядисани в бяло

Делителите на стаите, изработени от дърво, също са боядисани в модерно проектирани апартаменти, също като бяло. Така че те се интегрират още по-безпроблемно и хармонично в интериорния дизайн и се държат дискретно обратно.

7. зигзаг

Ако това може да е малко по-красива, можете да направите такава яростна зигзагона между кухнята и всекидневната.

8. Почти непрозрачни

В зависимост от това колко поверителност искате във всяка област, можете да изберете повече или по-малко непрозрачен делител на стаи.

9. Златно изобилие

Ако дървесината е прекалено чиста, можете да дадете на делителя в стаята си златисто покритие, което го прави още по-бляскава и очарователна.

10. Бяла елегантност

По-фината версия, която е не по-малко елегантна, се представя в бяло и с намалена форма.

11. Вертикални ленти

Вертикалните греди правят стаите да изглеждат по-високи и в този случай да осигурят спокойно, но ефективно разделение между кухнята и хола.

12. Чисто естество

Естественият вариант на делител на помещения: Бамбукови тръби от пода до тавана.

13. Класически екран

Вероятно най-старата и най-класическата форма на разделяне е традиционният екран, който датира от времето на китайската династия Хан и някога е служил като вятър.

14. ратан

Днес има екрани от всякакъв вид материал и във всеки цвят, форма и стил. Тук виждаме вариант на ратан.

15-ти кръг нещо

И накрая, ние танцуваме по отношение на формата пак малко от ред: Дори и в кръгли силует направи място разделители подредено впечатление и да е така самостоятелно във вълнуващо хваща окото в интериорния дизайн.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: