8 тенденции в хола, които ви вдъхновяват

Когато става въпрос за декориране на собствения си дом, повечето хора придават голямо значение на най-съвременната кухня и приканват хол. Защото тук семейството се събира, гостите са добре дошли и оставяте душата ви да се гърчи след напрегнати дни. Ето защо е важно да инвестирате достатъчно време в дизайна на хола. Ще ви покажем кои 8 детайла понастоящем се намират в дневната и защо трябва да прилагате тези идеи директно!

1. Открит хол

Разбира се, архитектите се разчитат на него от няколко години и ние просто не можем да получим достатъчно от него: отворени дневни! Комбинацията от кухня, трапезария и хол създава в дома ви просто много специален стил и затова отворените дневни стаи от архитектурния свят на тенденциите са станали незаменими.

2. Доминиращо бяло

Цветът бял също играе важна роля за архитектите, защото с този цвят всички стаи са просто успокояващи, привлекателни и модерни. В комбинация с други тонове, като бежово, охра или до известна степен черно, вашият хол ще изглежда толкова привлекателен, колкото примера на снимката по-горе. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Акценти в пастелни нюанси

Ако сте готови за тази картина, тогава със сигурност ще забележите нежните пастелни нюанси в розово, които тук и там дават точки на светлина. Ние откриваме, че пастелните нюанси са най-хубавата тенденция в хола на всички и просто не могат да получат достатъчно.

4. Връзката с терасата

Между другото, архитектите обичат не само връзката с кухнята, но и с терасата. С помощта на големи фронтове за прозорци можете лесно да разширите хола в горещи дни и просто да преместите отпускащата част от деня навън.

5. Извънременен и елегантен

Едно нещо е особено важно: Ако предпочитате фантастични детайли, като например възглавници или заглушени цветове, тогава сте на правилното място! Тъй като това е непреходна тенденция в дневната, която винаги върви добре и осигурява приятна атмосфера.

6. Забележими подробности

Ако сте избрали основите в хола, мебелите, текстила и боята за стени, можете да се посветите на специалните детайли. Например, художествени разпечатки и снимки, както е показано на снимката по-горе. Тук можете да оставите въображението си свободно и просто да интегрирате всичко, което ви подхожда, и да съответства на вашата индивидуалност.

7. Различни текстури

Предполагахте, че имате дневната в снимката по-горе: Тук има предимно различни текстури, които играят важна роля. Една вълнуваща комбинация от груби и фини текстилни продукти може да създаде чудесни контрасти и подправки в хола ви - определено една от най-красивите тенденции за 2017 година. 

8. Структура и геометрични форми

И накрая, ви представяме последната тенденция за дневните, които ще задържат архитектите дълго време: геометрични форми и структура. Всичко е свързано с превръщането на хола ви в чисто, елегантно пространство, което се радва на иновативно докосване. Какво мислите, какво казвате за тази тенденция?

Ако все още не сте имали достатъчно, можете също да погледнете вдъхновенията около класическия живот в този Идеабок. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: