Живот в стил къща

Кой не иска малка къща в страната, където може да се пенсионира след работа или през уикенда? Тогава тя казва: Adieu Ежедневен стрес, добре дошъл отдих! Въпреки това, ако селската къща все още е далече, можем да постигнем поне едно докосване на идиличния селски живот в нашите четири стени с обзавеждането стил вила. 

Терминът къщичка идва от английски и означава превод като кабина или вила. В Англия това се отнася до малки къщи, които не са мазе и имат само приземен етаж. Междувременно оригиналното очарование на тези сгради и техният типичен стил на обзавеждане се превърнаха в истинска тенденция. Въз основа на стила на страната или на реколтата, къщата стил завладява жизнените пространства по целия свят днес. В Италия и неговата магия отдавна изтече и се е установила в Болоня, равна на цял апартамент в изглед на къща.

В подробности се крие чарът

Чистите и прости цветове са отличителен белег на видовия стил. Вместо ярко, чисто бяло поставете тук в цялото обзавеждане на дома, а по счупено бяло. В резултат на това, атмосферата не изглежда прекалено готина и дори получава по-оживено докосване. Мебелите също са настроени на цвят: с прост дизайн, те са склонни да останат във фонов режим, но изненадват със стилистични детайли, като например филиграни обърнати крака. Дървените греди на фалшивия таван над масата са друга характеристика на видовия стил.

В дизайна на този апартамент нашите италиански експерти излязоха с нещо специално: един вид мини-таванско помещение беше поставено над трапезарията. Стълбата води директно от хола във втората горна жилищна площ. Удобните мебели ви канят да останете и да ви предложим добро място за престой на гостите.

цветя

Уютът е първостепенен приоритет в стила на вилата: плюшените платове, меката тапицерия и многото пространство за отпускане са стандартни функции. Една фина декорация на стената подчертава спокойния характер на интериора. 

Свежите цветя са задължителни в този стил на живот, защото те не само трябва да живеят в селските райони, но и да имат природа достатъчно близо до допир. Освен това растенията обикновено са идеални за лекото осветление на помещението и го правят у дома си.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Кухня с ретро чар

От дневната води към кухнята. И тази стая също убеждава с изящни и привлекателни подробности. Стара дървена мелница за пипер, десетилетна стари везни и дискретен шаблон за проверка на стените придават на кухнята очарователен рекорден чар.

Харесва ли ти този стил на кухнята? След това кликнете тук, за да получите още повече вдъхновение: кухни в ретро дизайн.

Спалня и обучение в едно

Тъй като дървото е най-популярният материал във всички стилове на обзавеждане в селските райони, тук също се намират добри стари дървени мебели. Бюрото и столът в тъмно дърво маркират работното място в спалнята и са чудесен контраст с иначе светлия интериор. Тук е създадено място за съхранение чрез интегриране на рафта в стената.  

Мислите ли за типични английски къщи в стила на провинциалните къщи на флорални тапети? Така че вероятно това бяха и нашите експерти Томасо Бетини Архитект, защото тапетът с флорални мотиви не липсва тук в спалнята.

В банята

В банята на италианския апартамент откриваме смесица от ярки цветове и тъмно дърво. Вместо стандартен рафт, предпочитате да поставите рафт в ретро вид с обърнати крака. И тук, ниши в стената се използват за създаване на пространство за съхранение.

Плочките в душ визуално се отклониха от останалата част от цвета на банята с реколта жълт оттенък. Уловен от ретро очарованието на целия апартамент, модерният дъждовен душ ни напомня, че все още сме в 21-ви век. 

Между другото, вила стил е също шик-шик. Нашите препоръки можете да намерите тук: Създаване в страната шик.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: