10 достъпни градински къщи от стари контейнери

Проследявайки текущите архитектурни тенденции, виждаме тенденция в индустрията
Съвсем наскоро: Зареждането на стари контейнери или строителни автомобили
съвременни градински навеси. Това може да звучи малко странно.
Но обратното е вярно, както ще видим. Контейнерите са
Фондация за стилна и новаторска архитектура. Вече имаме 10 градински навеси
събрани заедно, които правят наистина добро впечатление. Ние хвърляме заедно
погледнете.

1. Рустик, но модерен

Започваме с модерна дървена вила, която е адаптирана от контейнерен контейнер. Това, че подобно раздвижване е нещо друго, освен старомодно или мръсно, можем да видим тук без никакво съмнение. Докато черупката е направена от контейнера, фасадата е снабдена с дърво и подходящо осветление. Голям прозорец отпред, който също осигурява достъп до терасата, носи светлина в къщата. И отвътре можете да видите ясни линии и модерно оборудване. 

2. Съвременно със светлина

Понякога са необходими само намалените структури на контейнера, за да се създаде такъв съвременен дизайн. Повече от половината от куба е оборудван с фронтове от пода до тавана в следващия ни пример. Прожекторите от горната страна на външната обвивка установяват фасадата в сцената. Между другото, тази градина къща се използва като малък офис на открито - идеално отстъпление с фантастичен изглед за творчески минути. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Красива открита зона

Този стар контейнер за транспортиране, който можете да видите неговата първоначална употреба вече не е. За да се създаде красив външен район, архитектите са използвали новия материал на контейнера за извършване на ограда от страна на парцела, като по този начин се създава зона защитена неприкосновеността на личния живот. На камъче легло намерите няколко красиви салони мебели нов дом. 

4. Стъклени елементи пред тухлената конструкция

Този стар контейнер е претърпял истинска трансформация. Тъй като по принцип тя се състои само от оригиналната метална рамка, в която стъклото за неприкосновеност е поставено на някои страни. Това създава течна връзка между вътрешността на контейнера - което всъщност е гараж - и градината. Особено красива комбинация, напомняща за индустриалния облик: червената тухлена зидария и черна метална рамка. 

5. Ремарке с втори живот

В следващия пример ще видим макар и не стария контейнер, но ремарке, който се качва на по години и сега е била използвана за проект Upcycling. И какво нещо! Около няколко стъпки достигаме до ремаркето, което може да бъде напълно отворено от две врати. В нея виждаме красива романтична украса, която кани всички да седнат в тази градина и свързаната с нея къща. 

6. Предимството на старите контейнери

Разбира се, ние не само рециклираме контейнерите, защото те могат да създадат такива велики неща. Има още няколко предимства, които правят контейнера непобедим аргумент. вие: 

- са особено екологосъобразни

- са икономически ефективни

- са лесни за транспортиране 

- предлага бърза инсталация на място 

- предлагат индивидуални опции за дизайн

7. Разработване на трансформация

Понякога има смисъл да направите неговата градинска къща малко по-сложна. Това е така, ако къщата ни не осигурява толкова много пространство, че да намерите място за всички хобита. Заедно с култивирана тераса или няколко контейнера, които заедно дават по-голяма площ, могат да се превърнат красиви градински къщи. Но внимавайте: В Германия имате нужда от разрешение за строеж на градински навеси, които надхвърлят площ от 10 квадратни метра. Освен това къщите не могат да бъдат проектирани за живеене. Най-добрият начин да информирате сградата на града за местните възможности. 

8. Индивидуален дизайн

Нашият следващ пример показва как индивидуално градинска къща може да бъде изработена от стар контейнер. Както и да е, нищо тук ни напомня за старата грозна стоманена черупка. Но къщата ни очарова със съвременен дизайн, който има смелостта да рисува. 

9. Стар контейнер с тераса и басейн

Наистина голяма е превръщането на бившия контейнер в тази картина. В допълнение към красивата тента, която се вписва в дизайна на градинската къща, откриваме тук покрита тераса и дори басейн. Някои растения заобикалят идиличната атмосфера, която мирише на почивка в тази градина. 

10. Дизайнът на контейнера

Разбира се, с цялата ремоделираща работа във външната част на контейнера, не трябва да забравяме вътрешния живот, който трябва да проектираме според нашия личен вкус. Няма ограничения за нашата креативност. Нека да поговорим със специалист, за да определим всички налични опции. Изпълнението след това се оставя на нас. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: