Стълби за малки стаи: 9 впечатляващи дизайни!

Ако апартаментът или къщата има два или повече етажа, стълбите са основен елемент в обзавеждането. Но те не са само необходимото зло, но могат да направят нещо със стилен дизайн. Трудно е обаче, ако искате да се свържете към горния етаж, но има малко място. След това може би трябва да бъдете малко по-креативни, но няма да ви се налага да правите без стилен дизайн. Оставете се да бъдете изненадани от нашите идеи!

1. Плаващ модел

Нека да започнем с този филигримен модел, който почти изглежда да плава. Благодарение на тесния дизайн на бузите и стъпалата и липсата на парапет, това стълбище е идеално за малки пространства. Тя е много запазена и ще изчезне в ярки цветове визуално почти пред стената. Малкият пиедестал прави възможно използването на пространството под стълбите.

2. Компакт от дърво

Следващият модел със своите взаимно достъпни стъпки е особено компактен. Това спестява място, защото стъпките са много по-малки, отколкото обикновено ги познавате. И не се притеснявайте, това, което изглежда толкова приключенски тук, е наполовина толкова лошо. Тъй като човек е станал свикнал с това бързо. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. двойна функция

Не само е възможно да спестите място със стълбите, но и с пространството отдолу. Това, което е поставено там, не се нуждае от отпечатък другаде. Например, места за сядане, бюро или, както е показано на снимката, магазинът за децата може да се мисли тук. Просто помислете какво мислите, или се оставяйте да се вдъхновите тук. 

4. Вграден

Този модел е подобен на този, който вече видяхме, но е по-екстремен. Има само място за пръстите на всеки етаж. Въпреки това, с тази тактика, стълбище може да се реализира в затворено пространство, което също преодолява относително стръмна височина. Може би това не е най-красивият модел, но е просто непобедим за наистина малки пространства!

5. Използват всеки ъгъл

Това стълбище почти прилича на лего тухли. В действителност обаче стъпките се състоят от контролна плоча. Единична лента, разположена в средата, носи стъпките. Така минималистични в дизайна и благодарение на грубите материали идва тук спретнато промишлено усещане.

Искате стълбище на място, където не можете да се качите със стандартни модели? Нашите експерти ви помагат!

6. С криви

С малко пространство можете да работите и със спирални стълби. Те могат да бъдат леко извити, както е на тази снимка или да се въртят напълно нагоре. С ротацията те преодоляват по една и съща повърхност по-голяма височина от техните роднини по права линия. Освен това те също изглеждат наистина готино!

7. конкретни стъпки

Мислите ли, че обемистият бетон може да работи правилно само в големи помещения? Грешка! Дори и с ограничено пространство, можете да се върнете към здравия материал с модерен усет. В този пример конкретните стъпки бяха съчетани със стена от красиво зърнено дърво - много хубаво взаимодействие.

8. Поглед от метал

Съвсем същото за всеки метал. Не се страхувайте, дори и в малко пространство до този удивителен материал. Това, което на пръв поглед изглежда да свикне, може да се превърне в истинско окото в стаята и дори да отвлече вниманието от липсата на размери. С интелигентно осветление можете да поставите всичко по най-добрия начин.

9. Това определено допълнително

Вие все още нямате това допълнително за вашите стълби? Какво ще кажеш за декорация на стъпалата? Гениалната концепция за осветление и красивите декоративни елементи трансформират това по-скоро средно стълбище в красота с магически усет. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: