15 малки бани с дърво и камък, които ще обичате!

Душ, миене на зъби, изсушаване на косата: никой от нас не може да направи без баня. Всеки ден прекарваме време
в тях: единствените наоколо за основните хигиенни нужди
Други отделят време да се отпуснат във ваната. Ако планираме нови семейни домове, част от него са големи бани
обикновено в допълнение - често в съчетание със съблекални, солариум или а
Сауна. Стари къщи, които възстановяваме или стари, са баните
често много по-малки. Но това не означава за собствения си лукс
недостатък. Малките бани могат да бъдат стилни и индивидуални
форма като големи просторни уелнес оазиси.

Искаме да се срещнем с
заемат малки бани - и дори тези, които са чрез употреба
от дърво или камък имат отличителен дизайн. Приятно ми е да сънувам -
може би някой ден за теб?

1. Разбира се хубаво!

Започваме с първата баня, която използва и двата материала едновременно. Това не е необичайно и ще минава през тази колекция като нишка. Каменните стени или подове винаги дават на банята особено модерна атмосфера - но все пак запазват докосване на естествеността. Тук стената от по-големи естествени камъни създава връзка с естествения произход на материала. Дървените елементи дават на помещението топло докосване. 

2. Атмосферни и индивидуални

Непобедимото предимство на дървото и камъка е, че Майката Природа е дарила и двата материала с уникалност. Всеки камък и всяко влакно от дърво е като никой друг. Това прави всяка баня възможно най-индивидуална. И без много усилия, като пример номер 2 доказва. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Тайнствената елегантност

Камъкът и дървото могат да бъдат използвани за създаване на ефирни и тъмни бани. Експертите поставят в този пример в санитарните обекти на черно и също са инсталирали тъмни каменни плочки. Така че тази вана получава много благородно, почти мистериозно докосване - и това на няколко квадратни метра!

4. Осветете!

Особено малки бани понякога трябва да се изправят пред предизвикателството да се налага да се справят с малки прозорци или дори без прозорци. Тогава изкуственото осветление е още по-важно, което трябва да използваме щедро. Ярките речни камъни могат да помогнат да отразят светлината в стаята. 

5. Поставени на камък

В тази баня почти се чувстваме като в малка река. Големите камъни, които са създадени под гранитната суета, придават на помещението естествен вид. Съвет: Ако дървени елементи са интегрирани, не е нужно много декорация. Тъй като уникалният Ferung има дори декоративен характер. 

6. Мастерирана смес от материали

От дълго време, като част от интериорния дизайн, се използва дърво или камък върху един от двата материала. Това се промени съществено днес. Нека не се притесняваме дали дървените и каменните елементи се сглобяват в банята. Както виждаме в тази картина, една дива смес от материали върви безпроблемно. В крайна сметка това наистина е въпрос на личен вкус.  

7. Естествен вид с груб каменен зид

Стените, които са поставени на груб естествен камък, както винаги, винаги получават донякъде селска атмосфера. Но ако искате да ги смекчите, можете да ги достигнете с мебели или санитарни предмети с гладка повърхност. В този пример собствениците правят банята с красива двойна суета, която се задава и върху благородни каменни басейни. 

8. Панел с груб естествен камък

Такъв стил на селските къщи можем да постигнем в малките бани, опитвайки се да възпроизведем действителния пейзаж и атмосферата му в банята. Много големи естествени камъни помагат да се даде на стаята земя. 

9. Необичайни прозорци

Тук наемодателите са донесли природата директно в банята. Необичайните много тесни, но по-дългите дървени прозорци осигуряват от една страна дневна светлина в стаята, а от друга страна осигуряват изглед към градината. Ясен каменна стена прави останалата част, за да направи банята лека и просторна. 

10. Елегантен в бяло

Колко красиви, груби и гладки повърхности пасват заедно, е показан в този пример - дори и в екстремна форма: тук дори ярките компоненти се комбинират с естествената каменна стена. По този начин контрастът между двата материала се подчертава отново. Тя не принадлежи към днешната тема, но трябва да се каже, че това е голямо: широкото огледало разширява оптимално малката баня в чудесен начин!

11. Измамно реално!

Понякога структурните условия на една къща са толкова ограничени, че жителите имат притеснения относно влагата в банята. Въпреки че дървесината и праволинейните стени от естествен камък са по някои начини дишащи материали. Но ако нямате прозорец или подходяща вентилационна система, естествена каменна стена също може да бъде направена от синтетични материали - и това измамно реално!

12. Оригинал!

Когато баните са толкова малки, че наистина искаме да максимизираме всяко възможно пространство, за да дадем на банята по-голям размер, понякога можете да играете с височината на тавана, в зависимост от обстоятелствата на къщата. В старите сгради понякога се оказват окачени тавани, които могат да бъдат премахнати и да дадат няколко допълнителни инча допълнителна височина. Таванът в нашия пример е стар и извит. Така че ние чувстваме банята, въпреки скромните си размери, които не са твърде малки. 

13. Рустик баня в XXS формат

И двата камъка и дървото са издръжливи, рентабилни от много години и достатъчно достъпни като суровина в търговията. Правите каменни стени едва изискват поддръжка. И дървото, ако се поддържа правилно, е материал, с който имаме дългогодишен опит. 

14-ти стена с тесен естествен камък

Тесните естествени камъни са един от най-често използваните материали за обзавеждане на бани с благороден дизайн. Тъй като те се предлагат в много размери и цветове, те ги правят толкова популярни сред собствениците на жилища и планирането на банята. 

15. Гладки повърхности

В крайна сметка завършваме с квадратна баня, която отново комбинира материали от дърво и камък. Тук, в цветовия спектър, бяха използвани намалени неутрални тонове, които правят малката стая много по-голяма. Изключително широко, но тясно огледало, разположено в малка ниша, завършва приятен, безкраен външен вид. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: